Съвети за университети в Шотландия - 2

• 95 675
  • 755
  •   1
Отговори
# 255
  • Стрелбище-в пряк и преносен см
Блум, кажи й, ако искаш, че и М. остава там. Далече са, но все пак... 2-3 часа не са кой знае колко, а и Единбург е по средата.
Други деца остават ли? Аз всъщност не знам и това ме притеснява - да не е самотна. Смятай, щом прописах пак е тъпия форум

Ще и кажа! Тя сега започна пробно работа и през седмицата ще и е трудно, но през почивните дни...те ще се намерят и уточнят  Peace
Иначе никак не остава сама. И аз имах притеснения, че може да остане сама и да и е мъчно, но се оказа, че доста от нейните познати остават за лятото. Преодоля носталтията, която я беше обхванала, особено като видя на каква работа евентуално може да разчита ако се върне и реши да остане там. Аз съм и обещала да отида при нея в края на лятото.
Пожелавам хубаво лято на всички студенти, независимо къде и как ще го прекарат. И на техните майки, разбира се!
Аз сега се пека и на седмокласен огън, така че определено не ми е скучно  Laughing

# 256
Нашия студент и съквартиранта му се изнесоха от общежитието.Толкова ми беше спокойно,докато бяха там.Сега,ще живеят само за лятото в една къща на два етажа с двор.Тяхни приятели се върнаха в България и са в квартирата им. Вече са си купили и барбекю за 20 паунда с колелца.Разбрах,че съседите им са били ограбвани два пъти.Много се "успокоих". Имам чувството,че просто ме предупреди да съм подготвена.Надявам се и работа скоро да си намери. smile3506

# 257
Извинявам се предварително, сигурно е коментирано, но колко време чакахте писмото от СААС? В профила му съобщението, че е одобрен е от 8 май и дават 7 дневен срок, минаха почти 20 дена...Дали вече да изиска дубликат?  newsm78

# 258
Нашия студент и съквартиранта му се изнесоха от общежитието.Толкова ми беше спокойно,докато бяха там.Сега,ще живеят само за лятото в една къща на два етажа с двор.Тяхни приятели се върнаха в България и са в квартирата им. Вече са си купили и барбекю за 20 паунда с колелца.Разбрах,че съседите им са били ограбвани два пъти.Много се "успокоих". Имам чувството,че просто ме предупреди да съм подготвена.Надявам се и работа скоро да си намери. -Боже, как ще стискам палци и за двамата! Целувки от Хасково.

# 259
Valya_and   love001  , а за писмото от СААС миналите две години, до колкото си спомням пристигна след 3 или 4 седмици.Тази година и нашето много се забави.Мина точно един месец,а още го няма.Но то въобще не е нужно,щом е отпусната сумата.Предните две писма още си стоят в къщи.Пазя ги за всеки случай.Аз съм споделяла тук,че нашия син върна всички документи,които уж му ги искаха там.Беше един списък от 5-6 неща,като преведената диплома,писмото с резултата от Тойфел,писмото от СААС и др.Всичко е в нас.

# 260
morska68, благодаря за отговора Simple Smile

# 261
Бързам да пиша,че днес дойде писмото от СААС.На 27 или 28 април си попълни в нета,каквото трябва.Точно един месец.В писмото пише дата 8 май 2014 г.Тогава сигурно са го одобрили.Като не знам английски,само предполагам.Слагам го при другите писъмца. newsm03
    И вашите,ще пристигнат всеки момент.

# 262
Бързам да пиша,че днес дойде писмото от СААС.На 27 или 28 април си попълни в нета,каквото трябва.Точно един месец.В писмото пише дата 8 май 2014 г.Тогава сигурно са го одобрили.Като не знам английски,само предполагам.Слагам го при другите писъмца. newsm03
    И вашите,ще пристигнат всеки момент.

Дано, и при нас датите са същите, на 28 април завърши кандидатстването /тогава взе новата ЛК/ и промяната в статуса е от 8 май.  newsm17

# 263
Днес две приятелки ми се обадиха с много радостни и очаквани резултати.И на двете момчетата,ще са в Глазгоу.Поне вече са спокойни и щастливи.Надявам се да има много родители,доволни от матурите.Сега,като се почне едно приготвяне.

# 264
Днес две приятелки ми се обадиха с много радостни и очаквани резултати.И на двете момчетата,ще са в Глазгоу.Поне вече са спокойни и щастливи.Надявам се да има много родители,доволни от матурите.Сега,като се почне едно приготвяне.-Де ще ходим, ще се приготвяме, ама за морееее..... Heart Eyes

# 265
Ама след морето..... ppp

# 266
искам да попитам какво казват децата ви. Къде е по добре на квартира или в общежитие ние още се чудим. а за самолетните билети тези които са с прекачване на нас ни излиза,че кацат на едно летище във Лондон, а после за Глазгоу тръгват от друго. компанията осигурява ли превоз или сам трябва да се оправяш

Последна редакция: пт, 20 юни 2014, 16:19 от nangelova

# 267
Сина ни две години беше на общежитие.На нас,като родители този вариант  повече ни харесваше.При квартирата имат повече неща,които зависят от тях.Сега са в къща и много им харесва.Има двор.Купили са си и барбекю.И все пак ми е притеснено.Преди имаха охрана,застраховка,почистваха им кухня и баня.

# 268
За СААС ,  само  с писмо ли става уведомлението.   Може ли да се види  някъде, състоянието на кандидатурата  в сайта им.

# 269
  • Стрелбище-в пряк и преносен см
Не знам точно къде, но има място на сайта им, където се вижда статуса и пише изпратено.
Това означава, че е ОК. Писменото потвърждение за втора година си го прибирам за всеки случай в шкафа. Досега не са го търсили. Университетът се уведомява директно от СААС  Peace

Общи условия

Активация на акаунт