добро утро

Снимките съм ги копирала от качените в последната тема. Не съм ги подбирала, на случаен принцип са. Може да съм пропуснала някоя, ама извинете ме
Идеята за общ колаж е много яка и смятам, че ще стане супер. Само че, според мен е по-добре да напишем и във фейса, защото има доста момичета, които не пишат редовно тук, а следят фейса повече. Може да направим един албум "за колажа" и там да качим по една избрана снимка. Само да кажа, че аз не съм много в час с програмките и не се наемам да го правя този колаж. 
но все пак съм свикнала да е до нашето легло, та като погледна към него да го виждам. Моля ви споделете вашето мнение. Инъче от скоро изгасям лампата нощем и вече спим на тъмно.
чао за сега. 

иначе не е студено...
много съм уморена последните дни, ама шъ съ опраа. 

-ние все още сме с около 2-3см тъничка косичка-има ли като нас че не помня..?
Ние понеже сме баш до полето и така зловещо вее, че е нафърляло казани за боклук насред улицата (ест никой не понечва да ги махне от там
), та за съжаление няма да се излиза
Чакаме и едни приятели да ни дадат бебефон. И на мен ми е удобно да е до мен. В нашето легло не спи, дори и за малко не го взимам - не се е налагало. Естествено ако е болен или ако страда бих го утешила при нас, но за момента да чукам на дърво е едно усмихнато и спокойно бебе.
И след два часа пак се събужда да яде. Снощи например направи една пауза от 4 часа и нещо, следе която ме будеше през 2 часа във 2, 4, 6 и 8 часа
Освен това ми е и студено, май съм понастинала. А като за капак - голям глад ме гони от сутринта
Времето във Варна е в пълен унисон с начина, по който се чувствам. Хайде, наоплаквах се.
Препоръчани теми