).И линкове ми беше пращала.... 
.
. 
Изглежда ми лесно и мисля, че и баткото ще се зарадва, че съм намерила най-накрая колективно занимание за двамца ни
С малко закъснение - Да си жива и здрава, много щастлива и горда мама:) Благодаря за шампанското, това ми е любима напитка 
Аз нещо все не уцелвам с печенето и си мисля, че проблема е в това, че не слагам тавата където трябва. Също така - с вентилатор или без вентилатор? Благодаря предварително 

И свекърът беше човек-приказка, но го загубихме по-миналата година. Живот...
,направихме разходката-да беше малко студеничко ама увито бебе+ дъждобрана на количката и стана работата 
,пък и ми харесва да приготвям 

Бурканчето е мъничка разфасовка и струва 1.35 -утре ще и дам две лъжички а на другия ден още две и така започваме да увеличаваме всеки ден с по още една до две лъжички докато заместим цяло хранене!По заредих се с още две-три различни пюренца и безмлечна,безглутенова каша и с нетърпение чакам да видя реакцията на беба!Ако не ги хареса поне имам батко който от сега се точи да ги доизяжда а и ако не ги харесва изобщо тия новите храни ще си цока млякото и това.. 

Вчера го къпахме и много му хареса - стабилно, меко (някакви топчета са) и има къде да си сложи крачетата.
Имаш ли изпитани рецепти, които да споделиш? Може и аз да се пробвам да сготвя, макар че като си представя колко време ври домашен заек или пуйка и направо ми прилошава отсега Препоръчани теми