. Например не можах да се реша да сложа на голямата Церварикс. Говорих и с моята АГ и тя ми препоръча Силгард (била по-добра), четохме с щерката и не сме я сложили. Същата работа и с ротавирусната. Отделно, че повече се фокусира вниманието върху страничните ефекти и усложненията, а доводите "за" повече звучат като реклама на едната или другата ваксина (тук говоря за ваксината против рак на маточната шийка).

А за другата плетка - като бях студентка плетяхме нещо със секретни игли.. ставаха много ефектни плоски гривни, ама пусто като съм забравила какво беше ?!?!?!? Ако е същото и имаш време да припомниш, ще съм много щастлива
Че съм обещала на баткото тази година вече ние да направим всички мартеници
И миналата година обещах, ама точно тогава полежах с кървене, та съм му длъжница... 
По въпроса със захранването - мисля да изчакам до към шестия месец. Акането е с помощта на Лактулоза, иначе не става. Кристиана също пръцка често, но рядко е съпроводено със свиване. Много вика, кара се, нарежда, според мен даже се дере
Така не звучи трудно
Може би ще опитам това с отделянето на част от храната, защото ние готвим с много подправки, ако не се получи - кухня и това е
Половината от нещата, които предлагат в менюто даже не съм ги и виждала, а звучат вкусно
Това със соковете не ми харесва по тази причина, че повечето съдържат киселина и ще дразнят стомахчето. Аз лично избягвам да ям плодове на празен стомах, камо ли да дам на детето. Затова започвам с тиква, после тиква + морков, после само морков, после картофче. Да видим обаче Зарчето какво ще реши
Аз знам още един супер лесен начин (но трябват двама души), но едва ли ще мога да го обясня добре: връзват се 4 шнурчета - 2 бели и 2 червени - свободните конци да висят надолу. Единият хваща двете бели, другият - двете червени и ги кръстосват един след друг, като затягат леко нагоре. Винаги се кръстосва така, че конецът към кръстосващия да е само отпред или само отзад. Получава се нещо като връв на квадратчета.
Иначе ако я сложа както трябва - откъм главата, тази издутина страшно пречи. Взех подложката, защото по-натам мисля да купим обикновена ваничка (тази я взе съпругът ми докато бях в болницата, хем изрично казах да не е анатомична) и пак ще ми върши работа, дават я до 2 години
благодаря за пожеланията. Никога не е късно за хубава дума 
Но съм категорично против приемането на "безобидни" витаминчета, добавчици, профилактични хапченца, гелчета и др. такива нещица. Лошото е, че все повече ни се набива в послушните консуматорски главици, че не можем без това или онова, или че видиш ли, тези витамини били вече в еди каква си форма, че тази нова ваксина вършела чудеса, и как всичко е толкова безвредно... Всеки прави своя избор, разбира се
Нямам предвид случаите, когато приемането на медикаменти е наложително. 
.Направо онемях!Нямам намерение да слагам сирене, защото според мен е рано още.Едва започнахме пюретата.Мисля в началото на март да започна и кашите.Така,че това си го пуснах край ушите.Но това с този рахит ми звучи плашещо.Дали да не се консултирам и с друг педиатър?