Както и момичетата ти споделиха и писаха – има препоръки на СЗО, които биха могли да са някакъв ориентир, и всяка майка да прецени спрямо информацията, с която разполага и като се съобрази със своето бебе, как да постъпи. Ще спомена отново тези препоръки (наскоро писах на Деси
по подобен въпрос) и някои от признаците за готовност за захранване на кърмачета, надявам се това да бъде полезно и за други майки.
Ние сме си толерантни в групичката и приемаме всякакви мнения, така че не се притеснявай.Аз уважавам хората,които си отстояват мнението.Относно захранването, както писах и в темата на Октомврийки 2013, аз ако кърмех истински,не от шише и го нямаше този упорит запек,който имам чувството,че с всеки изминал ден се влошава, и аз щях да захраня по-късно.Там в темата малко имаше спор за кърменето...
Сега са малко по-различни нещата - спи от 18.00 до 2 през нощта (това е голямата ни пауза), след това от 2 до 7-8 (това е втората), но после ме прави луда до 18.00 на другия ден, защото почти не мигва, навън плаче като обезумял, иска носене на ръце и забавления
Много по-добре ми беше като спеше цял ден 
То сигурно затова не го внасят тук.
В сайта гледам, че имат някакво цвете, просто трябва да се разходя, че и една книжка, която отдавна искам, уж я дават налична, мерси
Грам не го харесвам този магазин, ужасно некоректни са, но той ми е най-удобен, защото сме без кола
Препоръчани теми