И изобщо с тези играчки как процедирате, тя ги изтърва постоянно покрай себе си на дивана, в леглото и къде ли не, всеки път ли ги миете или изварявате? 

Моя близка например пушеше доста, не и беше лошо и така и не успя да ги спре през бременността, после не кърми и де факто си пушеше и си пуши. Аз бях от тези, които не я съдиха, щото имаше и доста хора, които и мрънкаха, че пуши. Та Деси разбирам те
То всичко в устата отива, а това нещо кой знае колко прахоляк и други неща е насъбрало

) - много ми липсва времето за четене. Аз много обичам да чета, купувам много книги, а сега 2 седмици чета една книга, при това интересна
С Киндъла по-лесно се чете докато кърмя, но голям хартиен том няма как да чета, докато кърмя ...
(по принцип не сме от най-големите фенове на Вальо де, Трифон по ни е на сърц е)
Някаква игра ли върви сега на "Милка"? Проспала съм я 

http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=11695&cat=129

- тоя пост го пиша от половин час, през който се буди вече 4 пъти с рев 
Някаква игра ли върви сега на "Милка"? Проспала съм я
Аз чета "Алексис Зорбас" вече повече от месец
, ама кой иначе ще седи във форума.
Така е, като не ходя по магазините
Явно Принцесина е с хипер чувствително дупе.
Аз чета "Алексис Зорбас" вече повече от месец
, ама кой иначе ще седи във форума.
А иначе времето във форума ми е по-малко и търпи разпокъсване. А да чета по изречение през 20 мин не ми е представата за четене 

, едвам успявам да ви изчета.
И ние сме на климатици, но и в двете стаи, от началото сме така и наша беба няма такъв проблем, може би е свикнала.

Аз съм си харесала тази, но тя е за малко по-голямо дете Препоръчани теми