Отговори
# 150
  • До морето :)
Sealover, и идея си нямаш колко се радвам. Прегръдки.

Честито и на другите видели туп-туп.

Мен днес за малко да ме разкрият, ама не се дадох. Започнаха първо, че съм напълняла, после директно ме питаха, но лееееко отклоних въпроса.

# 151
  • Варна
MilenaBu ,много съжалявам за случилото се  Sad .Бъди силна,възстановявай се възможно най-бързо ,за да може да започнете опитите за ново бебче  Hug

# 152
Здравейте милички  Simple Smile
Идвам на отчет след прегледа - видях го , и ембриончето и пулсиращото сърчице и това на съвсем обикновен ехограф а не на вагинален. Лекарката каза , че много се учудва , че преди два дни Георгиев не го е видял с вагиналния . Много се радвам , че потърсих още едно мнение , разплаках се вътре в кабинета от облекчение и започнах да и благодаря на лекарката ( даже исках и да я прегърна по едно време  Embarassed)  . Два дни се настройвах , че надежда няма и то заради некомпетентната преценка на д-р Боян Георгиев от Майчин дом . Не зная и аз как не успя да го види ембриончето на скъпия си модерен ехограф , или просто не му се е занимавало да погледне по обстойно .
Прегращам ви всички и се радвам , че оставам при вас  Hug Hug Hug

Дори още не съм ти дочела поста, стигнах само до ВИДЯХ го иии бузите ми настръхнаха от кеф и очите напълниха Joy МНОГО МНОГО СЕ РАДВАМ за вас  newsm51 Виждаш ли, ще си имаш втора рожба, след толкова трудности през които си минала, само не трябва да губиш надежда и вяра  bouquet Много гушки!!!

# 153
MilenaBu ,много съжалявам за случилото се  Sad .Бъди силна,възстановявай се възможно най-бързо ,за да може да започнете опитите за ново бебче  Hug

Благодаря, физически ще се възстановя бързо, но психически ще ми отнеме повече време.  Hug

# 154
MilenaBu,  Hug Желая ти от все сърце бързо следващо забременяване Hug

# 155
Pumpal добре дошла сред нас  Hug
Catty страхотна статия. Благодаря ти   bouquet
Bebitka нали, много е сладко туп-туп  Hug

MilenaBu наистина много съжалявам за случилото ви се. Няма да губите надежда, и ще стискам палчета да се запишеш отново в редиците на Отчетни  Praynig  bouquet

На които му е лошичко да се оправя бързичко, и на мен днеска много ми  Sick Ни ми се яде нищо, поне вода пия много.

Чакам да стане 5ч. и да си ходим вече, че идва събота и неделя  newsm44 А в неделя мама си идва от Италия за незнайно колко време, не сме се виждали от 1г и половина та ще чакаме гости Laughing
А на всички вас пожелавам страхотен слънчев уикенд  bouquet
Аз ще ви чета и пиша по-малко, но нали от таблета и съм по-кратка.

# 156
Sealover , поздравления! МНого се радвам! Сигурна бях,че всичко ще е  наред! Сега чакаме  Yorka и Принцеска с облекчение на съобщят добрите новини!

# 157
Sealover , поздравления! МНого се радвам! Сигурна бях,че всичко ще е  наред! Сега чакаме  Yorka и Принцеска с облекчение на съобщят добрите новини!

newsm17 newsm17 newsm17

# 158
Sealover много се радвам за тупкащото сърчице!
Мilenabu съжелявам за случилото се!

# 159
Ех, момичета страхотни сте , сгряхте ми душичката нищо , че навън е студ  Hug
Аз му ударих една хубава следобедна дрямка , че и домочадието и те покрай мен  Mr. Green
Много ми се гади днес много повече откогато и да било, като пътувахме и си мислих , че няма да мога да се сдържа  Sick 
Също и другият досаден симптом ( но не ми пука нека ги има всички симптоми ) е че много ми е студено и на мен . Зная , че и това се коментира тук и съм по-спокойна , че явно се случва. Има моменти в които направо си зъзна при много добре затоплено помещение Rolling Eyes
Лека вечер на всички  Hug

# 160
Не спирам да плача четейки за всички хубави неща, които се случват. За жалост живота ни поднася и лоши моменти, аз направих спонтанен аборт онзи ден, ще се наложи да ме отпишете от бъдещите майки септеврийки, но се надявам скоро да се върна във форума, отново като бъдеща мама. Желая на всички ви, здрави и силни бебчета и вие също да бъдете много силни, защото да си мама не е лесно. Късмет и здраве.
Съжалявам за това , което си преживяла  Hug Наистина е така живота понякога ни поднася и изпитания , които са трудни . Вярвам , че скоро и ти ще бъдеш мама ! Дай си време да се възстановиш а после всичко ще се нареди !

# 161
Благодаря на всички ви за подкрепата .... карате ме да се чувствам по-добре  Hug Hug

# 162
  • София
Здравейте момичета Simple Smile,
от одавна надничам в темата и сега реших да се запиша. Терминът ми е на 02.09, имам една неуспешна бременност, приключила през септември миналата година, но се надявам сега всичко да е наред  Praynig.
Чухме сърчице на 24.01, но все още се притеснявам, че нещата могат да се повторят.
Ще се радвам да съм при вас, защото в момента ни вълнуват едни и същи неща.  Simple Smile

# 163
sealover  Hug,знаех си,много се радвам.
Нолиа   bouquet.

# 164
Мен днес за малко да ме разкрият, ама не се дадох. Започнаха първо, че съм напълняла, после директно ме питаха, но лееееко отклоних въпроса.
Аз се разкрих вчера, защото ме притискаха с отговор за командировката. Зарадваха се много всъщност/ Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт