Отговори
# 180
  • Асеновград
Здравейте,мили момичета включвам се и аз при вас.Вече съм в 8г.с. и за сега при мен всичко е наред.
Термина ми е 20 септември,ще следя темата с интерес.С пожелания за много тупкащи сърчица на всички.

# 181
Здравейте,мили момичета включвам се и аз при вас.Вече съм в 8г.с. и за сега при мен всичко е наред.
Термина ми е 20 септември,ще следя темата с интерес.С пожелания за много тупкащи сърчица на всички.
Добре дошла    bouquet 

# 182
sealover, Браво много се радвам за теб  и за другите чули сърчица.
Нови мами здравейте   bouquet
Аз , ще кажа само , че тук сме се събрали да си споделяме и лоши неща и хубави , всеки , каквото муе на сърце може да го сподели тук . Eто сега си пишем но , ще се видим на кафе е и какво ще си кажем никоя да не говори лошо еми не ще говорим всичко . За 9 месеца заедно тук , ще си плачем ще се смеем , ще станем като малко семейство . Не се заяждам със никой защото мисля , че всички сте готини . Peace
Моя доктор е от болница Доверие много добър и любезен , работи със здравна каса .

# 183
Добро утро! Реших да си остана вкъщи, много бях разколебана и в крайна сметка прецених, че ще ми се отрази много зле липсата на детенцето, ако постъпя в болница.
Честито на тези, които от скоро се радват на туп-туп.
LuXoRiA, marmotkata добре дошли.
Милена бу  Hug съжалявам за случилото се. Желая ти бързо възстановяване и скорошна успешна бременност.

# 184
Добро утро момичета!
Добре дошли на всички нови момичета в темата!

Последна редакция: сб, 02 фев 2013, 08:52 от veselotof

# 185
Добро утро на всички!  bouquet
Милена Бу, съжалявам за случилото се! Не се отказвай, скоро пак ще си в отчетни! Hug
Marmotkata, LuXoRiA, добре дошли и лека бременност момичета! Hug

# 186
Здравейте бъдещи септемврийски мами,да се запиша и аз при вас.От Варна съм,бременна в седма седмица и половина.вчера бях на лекар и със сигурност потвърдиха бременноста ми,но имам притеснения,че имам голяма киста 66 мм.Някоя от вас имала ли е подобен проблем.Доктора каза че до третият месец обикновено кистите се пукат,пия Утрогестан,на 15.02 пак съм на преглед,та да видим какво ще стане.надявам се всичко да е добре.

# 187
Добро утро  Hug
Надявам се за всички да е един спокоен и безгрижен ден !!! Praynig
На мен много ми се ходи някъде ...явно вече зимата взе да ми втръсва и стоенето у дома също  Rolling Eyes  Нямам търпение да се запролети и времето да се затопли .
Енитка, добре дошла при нас  Hug За кистата немога нищо да ти кажа защото не съм била в подобна ситуация . Предполагам , че ако беше нещо по-сериозно лекарят щеше да те уведоми .
Варненките продължаваме да се увеличаваме  Mr. Green Hug

# 188
  • Пловдив
Добро утро, мили мами:) И аз да се запиша. Моя термин е за 16.09.2013г. Още не съм чула сърчицето, но се надявам петък другата седмица вече и ние да го чуем Simple Smile Радвам се за всички вас Simple Smile Леко и безпроблемно бременеене Simple Smile)))

# 189
Записвам се и аз. Очакваме първото си дете на 23 септември:)

# 190
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
Здравейте, дами!
Четох малко на диагонал, ама сега няма временце нещо Simple Smile
Питате за ФМ - с две думи да кажа - изключително доволна съм от Марковс център - прегледа е супер обстоен, обясняват всичко и дават снимки - трае около 40мин някъде. Още миналата отчетна някои ходиха във Фемина и бяха много разочаровани от тамошните специалисти по ФМ, защото не обяснявали и ги претупвали за по 20 минутки. Не знам дали е така, но реших да ви споделя какво казваха другите майки.
 Аз съм  добре, вчера казахме на родителите ми и майка ми веднага вика "ееее, много се забавихте - аз чакам от нова година насам да кажете" Simple Smile То излезе, че са знаели още преди аз да знам, ама карай.
Хайде хубав ден на всички и без ядове   bouquet

# 191
  • София
Еха, колко много нови мами Simple Smile Добре дошли и леко бременеене   bouquet

Имам чувството, че почти всички мами тук са от Варна  Mr. Green Много празнични чудеса е имало в морската ни столица  Heart Eyes

Аз закусвам, пия кафенцето си и ще почвам с домашните задължения след малко да се раздвижа  newsm28 newsm79 hang wash
По законите на Мърфи, днес, когато не съм на работа, се наспах в 7:00  Shocked Shocked Shocked
Но какво да се прави, иначе сутрин съм като пребита, а сега  Mr. Green

# 192
Добро утро на всички Simple Smile
Наистина колко много нови мами, добре дошли!
Аз съм на работа и двата дни и в понеделник почивам и живот и здраве ще ходя на доки Simple Smile
Снощи не можах да заспя сума ти време Sad
Само се въртях Sad
Хубав ден на всички Simple Smile

# 193
Сега остава и Принцес да се похвали със същото
Няма начин... smile3518 И второто мнение го потвърди. Не се развива правилно. Много е деформирано. Ехографа е 3D, доктора е много хвален. Едва ли ако всичко е наред някой ще ме съветва да го махам....Както и да е. Всичко свърши! Това беше...бях майка за 1 месец и ми беше хубаво...не е като нищо  Cry Вчера ми направих кюртаж и беше ужасно!!!  Tired Сега ме боли физически, а психически съм смачкана. Моля да ме махнете от списъчето на първа страница...и да ме забравите. Дано въобще да се съвзема някога....
Прегръщам ви всички и ви желая късмет!!!

# 194
Принцеске мила, много съжалявам за това което си преживяла вчера! Не се отчайвай, съвземи се и знай, че пак ще станеш майка, но не за 1 месец само! Моля те не се предавай, ще иска време да се съвземеш, но знай че пак ще си МАЙКА! Много силно те гушкам Hug  и съжалявам, никой не заслужава тази болка! Sad

Общи условия

Активация на акаунт