Отговори
# 195
Принцеске, ужасно съжелявам за случилото се. Пожелавам ти колкото се може по- скоро пак да станеш майка, с безпроблемна бременност. Не се тормози.  Успех!

# 196
  • София
Принцес, пожелавам ти бързо да се възстановиш и съвсем скоро да бременееш за 9м  Hug
Само не падай духом!  Hug

# 197
принцеска съжалявам Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 198
Сега остава и Принцес да се похвали със същото
Няма начин... smile3518 И второто мнение го потвърди. Не се развива правилно. Много е деформирано. Ехографа е 3D, доктора е много хвален. Едва ли ако всичко е наред някой ще ме съветва да го махам....Както и да е. Всичко свърши! Това беше...бях майка за 1 месец и ми беше хубаво...не е като нищо  Cry Вчера ми направих кюртаж и беше ужасно!!!  Tired Сега ме боли физически, а психически съм смачкана. Моля да ме махнете от списъчето на първа страница...и да ме забравите. Дано въобще да се съвзема някога....
Прегръщам ви всички и ви желая късмет!!!
Ще мине време и ще го приживееш , повярвай   че това е било по -добрият вариант отколкото на по-късен етап да се установят увреждания.Зная че боли сега  , това е болка която никога няма да можеш напълно да забравиш , но тя ще избледнее ... А после когато си родиш едно здраво и щуро детенце ще си най-щастливата мама на света !
Понякога е гадно като  ни се случват тези неща , но те преминават защото така сме устроени да можем да издържаме . Зная , че сега ти е много трудно и те боли , но потъгувай , поплачи си и после ще видиш с каква сила ще се заредиш  Hug

# 199
Добре дошли на новите мами  Hug лека и безпроблемно бременност  Hug
Ох мамчета от вчера съм с едно гадене ужас , явно ще бъде като първата ми бременност  която беше  с Sick, нищо не ми се яде вода да пия ми се повръща  Sick
Вие как сте?

# 200
Съжалявам много Принцес  Sad знам за жалост какво e и знам , че като си поплачеш поне олеква. Голямо Hug
Здравейте нови мами   bouquet
 RAQSVETLINA
Ох мамчета от вчера съм с едно гадене ужас , явно ще бъде като първата ми бременност  която беше  с , нищо не ми се яде вода да пия ми се повръща 
Вие как сте?
Една седмица вече съм така, даже и настинах и още по зле е положението , милото ми детенце ми вика мамо , стига си лежала не ми се играе самичка, айде да си играем . Пробвах но нямам никакви сили . Днес отиде при баба си и ми вика там ,ще си играя със баба Naughty

# 201
Няма начин... smile3518 И второто мнение го потвърди. Не се развива правилно. Много е деформирано. Ехографа е 3D, доктора е много хвален. Едва ли ако всичко е наред някой ще ме съветва да го махам....Както и да е. Всичко свърши! Това беше...бях майка за 1 месец и ми беше хубаво...не е като нищо  Cry Вчера ми направих кюртаж и беше ужасно!!!  Tired Сега ме боли физически, а психически съм смачкана. Моля да ме махнете от списъчето на първа страница...и да ме забравите. Дано въобще да се съвзема някога....
Много съжалявам за случилото се! Никои не заслужава такава болка!  Ще бадеш майка,  дай си малко време и вярвай!  Оставаш в моите мисли исърце, голямо гуш!

# 202
Много съжалявам за случилото се! Никои не заслужава такава болка!  Ще бадеш майка,  дай си малко време и вярвай!  Оставаш в моите мисли исърце, голямо гуш!
Моя случай беше подобен, казаха че бебчо е генетично увреден и че ще направя спонтанен аборт и точно и така стана. Кюртажа и при мен беше ужасен, направиха го без упойка ... няма да обяснявам какво изпитах. Мила принцесо, знай че не си сама, подкрепям те напълно и с цяло сърце, знам какво е .... онзи ден го преживях и се възстановявам все още, не толкова физически, колкото психически. Силно те прегръщам и недей да губиш надежда, следващия път всичко ще е наред  Hug

# 203
Принцес,стжалвам мила. HugМилена и за теб Hug Ама как така кюртаж без упойка? Shocked

# 204
Принцес, миля, не се отчайвам. Колкото и зле да ти е сега, явно по- добре, че е станало така, че още в самото начало се е видяло, че нещо не е както трябва. Сега ти е много тежко, но повярвай ми, ако всичко това ти се бе случило по- късно или не дай Боже при раждането ... не пожелавам на никого това. Бързо възстановяване и вяра, че скоро пак ще си майка, но не за месец, а за цял живот.  Hug Hug Hug Hug

Аз в понеделник ще звъня на д-р Иван Тодоров от Ст.З. за да запиша час за ФМ.
Продължава ужасно да ми се гади. Само от миризмата и вида на манджите и  Sick Sick Sick
Едва успявам да нахраня детето. Оставям вратата на стаята и на тоалетната отворени, че няколко пъти претичвах да повръщам, но без успех. Много се надявам колкото се може по- скоро да отмине това гадене. С първата бременост не беше така. Никакво гадене, неразположение. Ама още 7 м. останаха и край с гаденето  Mr. Green

# 205
  • До морето :)
Принцеса, Милена,
Скрит текст:
съжалявам момичета. Както са писали всяко зло за добро. Знам как боли, колко голямо е разочарованието и болката, как се питате защо на вас. Аз дори не успях да намеря утеха в темата за момичета преживели същото, защото в същото време някоя мама се хвалеше, че пак е бременна или че е родила. От това болеше повече. Наплачете се едно хубаво, не таете нищо в себе си и обезателно скоро да се похвалите с нови 2 чести. Прегръдки и целувки.

За повръщането - при мен не е постоянно гадене, а както седя и изведнъж ми идва музата да бягам в тоалетната.

# 206
Принцес,стжалвам мила. HugМилена и за теб Hug Ама как така кюртаж без упойка? Shocked
Нямам представа, и не искам и да знам, знам само че не искам да се повтаря.
Много хубаво ми става, като чета за хубавите новини тук във форума и много се надявам съвсем скоро и аз да се хваля така. На всички мами желая скоро да спре да ви се гади и да сте добре, и вие и бебчетата.

# 207
Много съжалявам за Принцес  no само тя си знае през какво преминава, но дано да бъде силна и да не се отчайва!!!
Аз също се радвам, че има толкова много мами септемврийки, с които да мога да комуникирам и надявам се за в бъдеще да си разменям съвети Naughty
Искам да споделя с вас, че при мен още няма гадене, може би е твърде рано (аз съм в 5 г.с.) Praynigнадявам се и да не се случи..
Имам друго оплакване-гърдите ми не спират да ме болят и ги чувствам доста подути bombs
След колко ли време ще намалее чувствителността им?

# 208
Здравейте и от мен!На мен нещо ми е много изнервено и съм станала прекалено чувствителна.Днес 3 пъти ревнах,при това все за някакви дреболии.Мъжът ми направо се шашна Laughing Вие как сте,имате ли такива проблеми? Rolling Eyes
За гаденето - на мен досега не ми се гадеше,но последните 2-3 сутрини ми става лошо.Минава ми бързо,обаче си е доста неприятно.Преди да стана от леглото хапвам по една бисквита и като че ли ми е малко по-добре.
Добре дошли на всички нови момичета Hug Лека бременност и здрави бебчета на финала! Hug
Ние още на никой не сме казали,че чакаме бебе,но мисля в понеделник,след прегледа да отидем на гости у моите родители и да им кажем Grinning,пък после ще кажем и на свекърите и по-близките приятели.
Princessa SS,много съжалявам Sad Пожелавам ти много сили и кураж!Дано скоро да се похвалиш пак с 2 чертички и този път всичко да бъде наред до финала! Praynig

# 209
Принцеса, Милена Hug Hug Hug

Мончии, аз се чувствам на ръба на нервна криза. Вчера беше върхът - състоянието на малкия се беше влошило, аз се разболях след него, на това отгоре имахме авария в офиса, която спешно трябваше да решавам, докато чакахме пред лекарския кабинет ooooh! Така и не успях да я разреша   в движение, трябваше да разнасям болното дете с мен.
И вечерта мъжа ми като ми отказа нещо дребно, изпаднах просто в истерия (а обикновено съм много спокоен човек и е безкрайно трудно човек да ме изкара от равновесие). Усещам се супер лабилна психически в момента.

За гаденето при мен като че ли се засилва вечер. Друго, което е малко странно, че го засилва, е усещането за студ. Досега не съм  Sick, но онзи ден за малко се удържах пред магазина, като ми стана студено.Оправям се като ям солено. Но само докато го ям. После пак е така.

Общи условия

Активация на акаунт