Отговори
# 405
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
sealover, миналата бременност карах грип с хрема, пиех 3х1т. парацетамол, 3х1 осцилококцинум и за носа Стеримар - всичко това ми го изписа АГ, ако искаш и ти звънни на твоя.
Момичета, да ви се похваля - преди малко повърнах - за пръв път от 15 години  Crossing Arms Абе т'ва много гадно  hahaha

# 406
  • София
gserteva, не овесени ядки, тях ги спрях, защото ми образуват допълнителни газове. Фибрите изглеждат като трици, в зелена кутия и струват между 6 и 8лв. вътре май са 14 пакетчета. Те са съвсем мънички за две - три хапки. Ако искаш може да се разровя и да намеря кутийка из интернет за да ги видиш.
Yorka, мила, съжалявам!
So^Amazing, честито сърчице. Но шпа успокоява матката и спира кръвотечение.
Веселото Ф, аз станах вегетарианка  и отказах сладкото. Разбирам те чудесно
Sleeping Beauty, честито и на теб
Нина  Hug

# 407
Нина, добре дошла и лека бременност!  bouquet
Sealover, дано бързо се пребориш с грипа. Hug
Мама на Раличка, дано ти е и за последен път повръщането! Hug
Приятен ден на всички майки!  bouquet

# 408
Добро утро момичета!
Добре дошли на новозаписалите се в темата!
Освен, че не готвя ме мързи и да чистя. Незнам мъжо как ще ме изтърпи.
Снощи си взех резултатите за кръвната група. Влизам в клиниката с една от онези предпазните маски за носа и устата, за да не лепна нещо. Също и в поликлиниката при личната лекарка.

# 409
  • София
sealover, за температурата помага компот от малини.  Непременно пробвай.
Дано бързо минават неразположенията.

# 410
Yorka  Hug Hug Сигурно е имало проблем с ембриончето и така е било най-добре, природата си знае. Горе главата, ще си имаш бебенце. И да се отчетеш първо тук, ей !  Hug

За количките - за да изберете правилната трябва да знаете какви са ви изискванията. Аз моите ги научих след едно доста капризно бебе и смяна на 3 колички  Mr. Green Та не е лесно с количките.
Лошото е, че след като вече знам какво искам не мога да намеря количка, която да отговаря на всичките ми условия  hahaha

Да ви кажа какъв гаф става вчера - майка ми е вкъщи за няколко седмици да гледа дребното докато преминат гриповете в градината. На нея казах, че съм бременна, че с това гадене няма как да го скрия. На свекитата обаче не сме казвали още, ще изчакам следващия преглед - в момента те имат 5 внучета от трите им деца. Идва вчера свекъра ми на гости и казва, че ако имал много пари нямало да знае какво да ги прави. И майка ми изведнъж цепи - "Е не знаеш, имаш 6 внука, а не знаеш". Ние с мъжо изтръпваме и се споглеждаме щото в момента той поне знае само за 5, 6-тото му внуче ми е в корема  Joy. Той май не се усети или поне се направи, че не разбра  newsm78 Както и да е, другия уикенд ще им кажем официално, ако всичко е наред.

# 411
Йорка, съжалявам много за това, което преживяваш. Вярвам, че след всяко лошо следва един нов и хубав етап от живота. Пожелавам ти никога да не изпитваш тези чувства и тази празнота.  Hug

Количката коя съм харесала е 3 в 1 http://www.slunce-bg.com/product/86/esprit-vegas-trio-set-garden-party.html имам приятелка която я ползваше и много ми харесва. Цената също е достъпна, но ако не е девойка ще трябва да е друг десен. Всичко се сваля и се пере в пералнята. На моята приятелка количката е като нова, а я ползва 2 години.
За мен е важно да е лека, на да не с големи гуми, колата ми е малка и да мога спокойно да я прибирам в багажника. При излизане трябва да я свалям по един ред от стъпала, асансьора ни е малък, а тази ще ми е удобна.
С Алекс ползвах първо зимна, която беше ужасно тежка и груба и не можех да се справям, купихме много набързо лятна и удобна количка, която ми вършеше перфектна работа.

Как сте днес?
Аз сутрин съм добре, но вечер нямам сили за нищо. Снощи се прибрах и ми беше много отпаднало, изпих един айран и съм заспала. Днес съм по-добре.

# 412
Здравейте сладурки:)
Влизам само да почерпя виртуално, но без картинки, че някои бременни коремчета може да им се дояде hahaha за Рождения ден на голямото ми момче - мъжлето. Много го обичкам, това е най-хубавото нещо, което ми се е случило в живота /е след него имаше и  друго хубаво, но той беше първото:)/ Та си пожелавам все така да се обичаме и радваме един на друг, разбира се в разможения ни вариант:)))

Връщам се да чета  Mr. Green

# 413
Yorka, много съжалявам  Hug Желая ти бързо възстановяване и съвсем скоро да се похвалиш с хубави новини. Бъди силна, всяко зло за добро   bouquet

# 414
Нинка, да ти е живо издраво мъжлето. Бъдете много щастливи и се обичайте винаги силно!  bouquet

# 415
sealover, справяй се бързо с грипа! Аз се разминах без температура, само с вируса, но кашлям като за световно - имам тук сега рецепта с подходящи за бременни сиропи за кашлица и лекарства за хрема и гърло - ако има нужда, да споделям Simple Smile
Да благодаря и на baby.one.more.time, че сподели, че д-р Хафузова работи. Много съм доволна, че си отидох все пак при нея. Гледам, че доста хора май обикаляме 25 п-ка по прегледи. По-натам можем да спретнем една срещичка Wink

С това гадене ми е ужасно и на мен. Още не съм повръщала, но съм много често на ръба. Имам чувството, че не ми се гади само докато ям нещо солено. Но като спра да ям ми става още по-тежко. Снощи така ми се беше стегнал корема и ме болеше - добре, че току-що си бях видяла човечето и бях спокойна, че с него всичко е наред.  Като че ли ми е най-лошо привечер, а всяка вечер имам часове с децата между 5.00 и 7.00 със сигурност - много ме е страх да не се наложи да ги оставя сами и да тичам до банята...

# 416
  • До морето :)
Йорка, съжалявам за загубата ви!

Нинка, честит рожден ден на мъжа ти. За е жив и здрав, много да те слуша и помага.

За количките - гледайте коша за новородено да е много голям, че нашия ни беше малък вече на 3-ия месец и беше голям зор.

Днес времето тука е много лошо и ще си седим вкъщи.

# 417
За количките - гледайте коша за новородено да е много голям, че нашия ни беше малък вече на 3-ия месец и беше голям зор.

Това май е стандартния проблем със зимните кошове, израстват се масово до към 4ти месец, освен ако човечето не е много дребно. Иначе заемат много място като трябва да ги складираш някъде  Crazy
Затова търся нещо с пълно легнало и чувалче, без кош.

# 418
Yorka  възхищавам се насилата ти в този момент Hug , очакваме те съвсем скоро с хубава новина.

Подкрепям Лече за коша за новородено - трябва да е достатъчно широк , за да е удобно на бебо, а и предимно зимата ще  ползваме тези колички, от където и по дебели  големи завивки, за да е топличко на малчуганите.

Ninka честит рожден ден на мъжа ти. Мисля, че ти беше писала, че си от Ямбол - бих се радвала да се запознаем , ако идвате насам.

# 419
Йорка Hug  Убедена съм, че съвсем скоро ще се запишеш отново тук!
На другите момичета - хубав ден! Не разбрах към коя лекарка сте се ориентирали в 25-а п-ка. Аз още не съм минала през 17-а, че много работа имам, но ще го свърша. Хайде, до довечера!

Общи условия

Активация на акаунт