Отговори
# 420
Нинка, честит празник! Много весело да си изкарате!

# 421
Йорка, много съжалявам. Дано бързо се съвземеш и съвсем скоро да ни се похвалиш с добра новина  Hug

Нинка да ти е жив и здрав половинът и много да те слушка  Hug Mr. Green

Моят бъдещ батко е болен от седмица, от 4 дена е на АБ и вчера през нощта има наглостта да вдигне 39 градуса... Не ми е ясно как става тази работа с АБ. Дано не се окаже, че е пил грешен АБ и че трябва нов да почва. В 11 и 30 сме на лекар, ако успеем да излезем от адския сняг...

За количките - преди имах на Chicco 3 в 1. Тя още е жива де, но много разнебитена. А и тогава живеехме в града, много беше подходяща. Тази количка се качи и до Мусала  Mr. Green Малкият много си я обичаше, кошът е голям, после е лека и удобна и влиза в малка кола. Сега обаче сме на село и ще ни трябва нещо по-мощно и стабилно, но пак да влиза в неголям багажник... Що ли не мислих като си купувах наскоро колата  Joy

Гади ми се та 2 не виждам, от всичко... През нощта ходих да повръщам, ама нямаше какво, та още не съм се записала, но както ги гледам нещата, днес няма да пропусна... Дано да успея да сготв нещо, в промеждутъците...

# 422
Добро утро,дами,то вече добър ден ама....
гледам за грипчета си говорите,аз предишната пременост какво ли не преболедувах-то не бяха грипове,не бяха заушки,не бяха чудесии,та се надявам всичко да е наред този път.Вече нямам търпение да кажа на всички че съм бременна но ще потрая още малко.Количка и аз вече съм си харесала,но съм си харесала 3 модела,та имам време да мисля.
Нинка,честит празник.

# 423
Та...
Добре дошли на адшката Нина Вече ставаме три  Hug
So^Amazing и Sleeping Beauty Честито туп - туп  Hug
Аз колички имам две, една която си я водя зимна, защото тя става и за лятна но си е тежка количка, за това се вземат две в последствие, защото едното тежи над 10 и кг, а др е 3-4 а и вече с по голямо дете е мн по удобно, но това пак е личен избор и спрямо ситуацията.
sealover да се оправяш бързо, и малкия се разболява, и аз нещо май поддавам, та борим за сега с бабини илачи и много цитроси, та да видим.
Сутринта ми беше много зле лошо, треперих явно пак бях свалила кръвното, но после пооправих и съм на периоди.
Мама на Раличка дано е било за първи и последен път Hug
Дани дано бързо да оправите документите на мъжо и да започнеш следенето на бремеността и да не се притесняваш   bouquet
Много мацки липсват, я бързо да пишат по редче  Hug
Аз това го пиша вече може би час - час и половина #Crazy

Хубав и усмихнат ден на всички сладурки   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Е.... само Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 9 нови отговора.

# 424
Yorka  възхищавам се насилата ти в този момент Hug , очакваме те съвсем скоро с хубава новина.

Подкрепям Лече за коша за новородено - трябва да е достатъчно широк , за да е удобно на бебо, а и предимно зимата ще  ползваме тези колички, от където и по дебели  големи завивки, за да е топличко на малчуганите.

Ninka честит рожден ден на мъжа ти. Мисля, че ти беше писала, че си от Ямбол - бих се радвала да се запознаем , ако идвате насам.

Благодаря на всички за хубавите пожелания  newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

Аз съм от Ямбол, а посещение до там плануваме за края на април в началото на май, та може да си спретнем  една среща  Hug

# 425
sealover компреси с оцет и вода , но не само на челото а на китките и глезените , веднъж майка ми беше с висока Т и нищо не помогна освен 2 часа компреси , мн се бях уплашила ... Бързо лечение ти желая Simple Smile)
Нинка честит ти рожденник ! Simple Smile

Хайде момичета и днес е хубав ден да не го пилеем пред компютрите , приятни разходки !

# 426
  • София
Здравейте бременелки.
Нинка честит празник да ти е живо и здраво мъжлето и винаги да се обичате така силно!
Йорка много съжалявам за загубата ви...бъди силна,чакамете скоро на отчет  да знаеш.
Гледам колички обсъждате...аз имам бертони плазма и съм адски доволна от нея.Маневрена е,не е много тежка и е със сравнително голям кош за новородено.Ако и второто е момче пак ще съм с нея.
Мойто детенце вещо се опитва да се разболее,но  се надявам,че няма да успее.
А и да не забравя честито на чулите и на виделите сърчица!
И довре дошли на новите попълнения,дано да ви хареса при нас!
  sealover компресите с оцет наистина много действат...дано оздравееш бързо!

# 427
ох да,на вън времето е много хубаво и приятно но синът ми е болничъл,ларингс,та нещо се притеснявам да го изкарвам.надявам се до края на седмица да се оправи и другата да отива на градина,че направо  #Crazy полудявам с него,толкова е щур,че някой път се чудя от къде малката му главица ражда такива щуротии

# 428
 Нинка честито ,да ти е здрав търпелив и много да помага!  Gift                                                Уорка много съжалявам,кураж и скоро те чакам да се похвалиш Praynig Hug                                                                                                                                                                       http://baby.galix.bg/93/ Количка мисля да е тази.(дано успях да го кача newsm78)
Мислех че мина това гадене ама  Sick
Лече и аз тук питах за такава и ме изгледаха като ненормална съдистка(ще сложа новородено в количката а не в специален кош) #Crazy
На всички болни -оздравявайте бързо!
Хубав ден на всички ,тук е тъмно като вечер и Wear Umbrella Wear Umbrella Wear Umbrella

# 429
Добре дошли на новите попълнения!

Ох, колко болни има! Бързо да се оздравявате и вие, и домашните ви! Едната ми баба е работила като сестра в детско отделение. Там температурата я свалят по следния начин - вземате два пакета от камерата и ги слагате на кръст на свивката на единя крак и подмишницата на противоположната ръка- там където минават главните артерии. Държите малко и сменяте на другите ръка и рак.
Относно компресите с оцет - както на повечето ни се гади, една таква миризма спокойно може да ни довърши. Laughing

Моят съвет е да се консултирте незабавно с леакр, защото температурата е много опасна в нашето положение.

Запалихте ми любопитсвтото да гледам и аз колички - ужасена съм! Аз за тези пари кола ще си купя.  #Crazy Вчера в топлото време излязохме за малко в парка и наблюдавах минаващите колички - едни с големи колела скърцаха, тези с малките - въртят се което на където си искат и ще се разпаднат всеки момент. Имаше разни изчанчени, от който бебето по-скоро виси, отколкото да лежи.....и всички в едни тъмни траурни краски, освен ако не са убийствено розови.....та стигнах до извода, че предпочитам зимата да го нося в слинг и ако се наложи да е до мен в кошчето от колата, и като се научи да седи на пролет да купя една от онези летни колички, за които говорите евтините и с нея да обикалям. То и без това по улиците условоя за майки с колички няма. В подлезите носят количките на ръце, защото рампите не отговарят на разстоянието на колелцата..........С две думи - ПОТРЕСЕНА СЪМ! Това ще ми е най-трудната покупка.

Yorka, много съжалявам за случилото се Hug

Нинка, честит ти рожденник! На ръце да те носи!

# 430
Pampers много ме развесели с разказа си за количките Joy
С всичко написано от теб съм съгласна на 100%

# 431
о да,подлезите и рампите-ужасен ужас е-леле как съм мъкнала сама количката нагоре-надоло,че първата ми количка със зимния кош беше една тежка...ужас.няма да ви кажа колко хора са ме гледали и са си  шепнели че"момичето се мъчи''или нещо от сорта-рядко е имало някой да ми помогне,направо беше ад
а веднъж ми се наложи с количката и с автоуса-едни момчета на около30-35 год така ме гледаха като се опитвах да я сваля.един дядо реши да ми помогне,а едното от момчетата се провикна че щял да изтървя количката ,да направи беля и така.ама дядката наперен беше-скара му се набързо що не е помогнал той.абе ад си беше....

# 432
Моля мамите, които не се виждат на 1-ва страничка драснете по едно писъмце, че чета диагонално (много пишете  Hug )  и може да съм изтървала някого. Моля за извинение.   bouquet Благодаря за вниманието  Mr. Green

# 433
Yorka, съжалявам за случилото се!  Hug Много ти се насъбра напоследък! Бъди силна и запази оптимизма си! Чакаме те отново тук с добри новини!  Hug Hug
Добре дошли на новите момичета и си пожелавам само да се умножаваме с темата!
Sealover, аз изкарах вече грипа. Тежичко! С температура 39, кашлица ,хрема, повръщане и какво ли още не! Оживях!  Mr. Green Сега пия само сироп за кашлица. Иначе парацетамола е неизбежен за темепературата. Компреси с оцет и какво ли не правих. Пий задължително нещо ако имаш кашлица. Аз от напъните имах зацапване, та...сега съм на Дуфастон и Ношпа. Овладяхме положението. Стойте далеч от болни, че грипа е много коварен точно сега!

# 434
  • До морето :)
Антигона, ако не беше моята странна сантименталност и любов към моята Плазма, вече щях да съм я изгорила с удоволствие. Живот и здраве, пак с нея ще карам, но на никой не я препоръчвам.  hahaha Зимния кош ни беше ужасно малък, а нямаше как да сложа Ели в другия, защото пък той нали няма напълно легнало. Няма масичка за детето, нито за мен, предните колела се разбиха и не се застопоряват вече и още един куп проблеми. Ама си я обичам де.

Общи условия

Активация на акаунт