Отговори
# 540
  • София
Благодаря на всички.... Hug Hug Hug
Все още съм шокирана, вече по-леко....
Дано всичко мине като по вода, че предишните ми бременности имах премеждия.....
Четох, че близнаците трудно се износват, аз съм с два пъти рязана и шита матка.....доста се притеснявам, пък и разбрах, че рядко се износват до термин....
Предният път с мен ражда една жена с 3 момиченца. Когато и се обаждах да се чуем, такъв хаос беше около нея.....че ми настръхваха косите......
Ще ми трябва огромно количество късмет, здрави нерви и много търпение..... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 541
Силно ти ги пожелавам  Hug
Иначе подписа е убийствен  Mr. Green Joy

# 542
От днес пак, отново съм в болнични....малката ми е с болки в коремчето....
НО имам добра новина.
Сутринта бях при наблюдаващият ме АГ.
Мери ме, тегли ме и идва време за ехо-то....(до сега не ме беше гледал, защото било рано)
Та гледа той екранчето и възкликва:
-Ей браво бе Благовеста, добре сте се наредили този път....
И аз  newsm78 #Crazy newsm78
Какво има? Да няма проблем? Вече започвам да се потя от притеснение.... Mr. Green
Той:
-Чувам сърцето, о.к е...
Аз:
- Е добре тогава....този филм сме го гледали вече два пъти....нищо не може да ме изненада....
Док:
-Е точно тоя филм не сте го гледали.... newsm78 newsm78 Whistling
Извика мъжа ми и каза:
Честито татенце, още две бебета ще имате....
Мъжа ми пребледня, почервеня......абе смени си цвета няколко пъти.....
Аз бях шокирана....ама какво да се прави.....късмет..... в родата на мъжо има много близнаци и явно от там произтича проблема....
Дано поне ТОЗИ път не са момичета, понеже мъжо заяви, че иначе ще си купи МЪЖКО КУЧЕ..... hahaha hahaha hahaha
Еййй пумпал страхотни новини, честито !!! Ихаааа две туп-туп:))) А щом искате момченца с пишленца,  дано да са  Hug

# 543
 Hug  bouquet Супер изненада, дано сега са момченца да се радва тати  stork-boy stork-boy!
Колко мами с близнаци станахме? Thinking newsm78

# 544
Туити мисля че сте три

# 545
  • София
Сега разбирам защо имам такъв "вълчи" апетит......не че предните пъти нямах....ха-ха-ха...брей все съм гладна бе....
Първият път качих 23 кила, но от 4-ти месец лежах за задържане и ме тъпчеха с лекарства.
Вторият път само 17кг., но пак лежах по болници, заради проблеми с каката......
Този път, както е започнало.....може и 30 да кача.....пфу..... Embarassed
Доктора ме посъветва след като извадят бебетата да ми резнат тръбите.....и миналият път така ме посъветва, но ме беше страх и не се реших и сега каква попара надробих......(даже и рима докарах)....

# 546
Pumpal така ви е било писано не се притеснявай всичко ще си дойде по местата. Пък таткото и на него ще му мине  Hug

# 547
  • София
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=580111452016439&set= … ype=3&theater
Много ми хареса тази снимка и реших да я споделя с вас!

# 548
Pumpal, честито, новината е страхотна. Наистина си е двойна отговорност, но и двоен кеф. И дано да са момченца, за да има баланс в семейството  Hug smile3525

Днес времето е супер гадно и искрено се надявам скоро да се стопли, за да става за разходки, че ме хваща нещо зимната депресия и ставам много емоционална.

# 549
Pumpal, честито   bouquet
Със сигурност се иска голям кураж за да родиш близнаци , след като вече имаш две дечица . Дано да са момченца за да има баланс , че иначе и две мъжки кучета да си вземете пак няма да се получи . Ние декември месец си взехме бебенце немска овчарка -женско . И за сега сме 3:1 за женския пол  Mr. Green
Моята температура започна да спада , и се надявам така да продължава , за сега подържам 37 но това нищо не е след вчерашния ад . Кофтито е само , че започва и ухо да ме боли . Абе нещо имунната ми система е тотално разбита.
Момичета вие как сте с емоциите ? Аз като гледам някакъв по мелодраматичен филм и немога да спра да цивря , постоянно всичко може да ме разплаче . Вчера попаднах на епизод на "Д–р Куин лечителката" . Тя бременна и са със Съли на някакво пусто място и тя започва да ражда ...леле какъв рев му ударих  Mr. Green

# 550
Еееее БРАВО бе Пумпал - майстори сте. Да сте живи и здрави цялото семейство Hug

# 551
Сийловър не ме избива на рев ами на викане. Адски съм раздразнена. И моя неска ми вика щял в Англия да ходи. Викам де ще ходиш сама ли ще ме оставиш? И като му дръпнах един рев. Вика "Що ревеш" Е как няма братче.....И той миличкия не може да стопли ама разминаха са нещата де. Отдъхнах си (до следващия път  Mr. Green )

# 552
И аз съм между рев и викане. Но за викането все пак се изисква нещо да ме раздразни. А ревът се провокира от най-големи глупости, като някоя по-драматична история по телевизията  или такива ми ти работи.

# 553
pumpal страхотна новина. Сигурно наистина е малко стряскащо в началото, но помисли колко весело ще бъде. Пълна къща с бебоци:) И колко много внуци след време:)
Пожелавам ти лека бременност и износнване на двата бебока до 9-ти месец:)

# 554
pumpal Честито Simple Smile Ето това се казва новина  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт