Отговори
# 555
pumpal  честито, новината е невероятна  Simple Smile Като си помисля аз колко време му мислих дали искам второ детенце, а вие сте се решили за трето бебче и получавате не едно, а цели две Crazy
Пожелавам ти много лека бременност и две спокойни девички на финала  Hug

Аз пък кошмари не сънувам, ама в последно време имам еротични сънища Embarassed, ...по-добре от кошмари де Joy

# 556
pumpal,страхотна новина smile3501дано да са момченца,че инъче не си за завиждане newsm63 и с куче.успех и лека до края!

# 557
-Е точно тоя филм не сте го гледали.... newsm78 newsm78 Whistling
Извика мъжа ми и каза:
Честито татенце, още две бебета ще имате....

Честита двойна радост! И аз ти пожелавам този път да са момчета, иначе както казваше един приятел като разбра, че и второто ще е мома: "Сега трябва да си купя фабрика за памук" hahaha
Важното е всичко да е наред и да имаш две здрави бебчета на финала.

Не се тревожи за износването - ако трябва ще те зашият, ще полежиш малко, но всичко ще е наред. Близнаците ги вадят още първите дни на 9м, а ако има някакъв проблем и по-рано, но всичко им е ОК после. Аз имам приятелки с близнаци. Не го мисли сега.

sealover, радвам се че си по-добре Hug И аз откакто съм бременна съм много ревлива и отбягвам всичко, което почва да ме разстройва.

# 558
pumpal, двойно Hug и от мен! Много сладка новина! Тези дни ми развиват теория за пола на бебето - родителите си сменят кръвта на 7 години и който последно си я е сменил, такова е бебчето (напр. ако мама е на 29, тя преди 1 година я е сменила, а ако таткото е на 30, то той преди - 2, та бебо ще е женски  Laughing)
juli.nikolova и аз съм така със сънищата, а мъж ми сутринта "много сладко се усмихваш докато спиш"  hahaha
Аз, като се замислих, май съм за октомврийската тема, ама ако не ме изгоните няма да ви напускам  Crossing Arms все още не сме конкретизирали термин, защото явно съм била с късна ову

# 559
  • До морето :)
New leaf, не е вярно това с кръвта. Сметнах за дъщеря ми и по тези сметки трябва да е мъж. Ама няма пишка.  hahaha
Стой си тука. И аз по принцип трябва да съм при Августките, ама седя тука. Там влизам рядко.

Пумпал, честита ви двойна изненада. Да сте живи и здраве, всичко друго ще се нареди.

За емоциите - аз откакто родих станах просто ужас. Голям рев му удрям.

# 560
sealover, дано се оправиш по скоро! Радвам се , че си по-добре  Hug

Аз и преди да забременея си бях ревлива , за сега не съм станала по-зле, ама не съм станала и по-добре.. Рева си  Embarassed

Момичета, дали е вярно, че не е е добре за бебо ако се протягам newsm78 Този въпрос може да е абсурден, ама на мен не ми дава мира... Понеже докато спя се схващам и несъзнателно се протягам. Поне аз като се протягам винаги си стягам мускулите на корема... (ама как само го обясних), не знам как да се контролирам докато спя.

# 561
Никои никъде няма да ходи, ааааа, които се записал тук, тук си седи  Hug Йонака   bouquet
sealover дано вече спаднеш тази проклета Т  Praynig
Ел ти ходи ли на лекар след като зацапа и как си сега?
Малеее то има ли къде по-ревлива да съм, малкия само като види някои тъжен момент да дават или да се случва нещо и веднага ми носи кърпичките и вика, айде мама пак се разплака hahaha
Най-любимото ми сутрин е като събудя да си се протегна в кревата и в следващия момент се стряскам и усещам как ми се разтяга и опъва корема, та и с предната брем. беше така и ми беше мн гадно, че не мога да се разпъна.

# 562
Пумпалче, това е страхотна новина  bouquet Леко бременеене и две здрави бебенца ти пожелавам. Не се притеснявай, каките ще ти помагат Grinning

# 563
Браво, Пумпал  Peace

На мен продължава да ми се гади, страдам от липса на апетит и нямам търпение до 12-ти когато съм пак на лекар да видим как се развива малкото същество, заради това омфалоцеле ми е едно свито, ужасно гадно, чак ми се доревава понякога, защото изпадам в мрачни мисли. Дано мине по-бързо този период с хормоните

# 564
Yorka, много съжалявам Sad айде скоро да се похвалиш с хубави новини Simple Smile

gserteva, не овесени ядки, тях ги спрях, защото ми образуват допълнителни газове. Фибрите изглеждат като трици, в зелена кутия и струват между 6 и 8лв. вътре май са 14 пакетчета. Те са съвсем мънички за две - три хапки. Ако искаш може да се разровя и да намеря кутийка из интернет за да ги видиш.

_
 мерси, soho doll.  ще ги проверя Simple Smile
_Ninka , честит рожден ден на мъжа ти на патерички Simple Smile))
Sleeping Beauty, аз съм за първи път бременна Simple Smile по повод коментара ти,...."засега в темата пишат предимно момичета, които чакат второ дете.  Дали другите все още не се престрашават? " и ми се иска по-често да пиша, но не мога да смогна Wink почвам да съм по-редовнааа

Tanishte, благодаря за идеята за офиса със фибрите Simple Smile)
dennni, и аз съм на мнение като ioana_g зависи какво си вземела , а за тревата знам, че е по-безвредна от цигарите Simple Smile) ама ако е някаква химияя по-добре попитай лекар.
new leaf, честито сърчице Simple Smile))

пожелавам на всички болни, от утре да са добре Simple Smile) и здравии, че гледам доста са се огрипозили.. Sad
сега ви чета ...и аз не знам какво да казвам, като ме питат бременна ли си..?, че аз по принцип си имам коремчее и като съм с някоя по-прилепнала блуза, все едно съм 5-6 месец...и някак си май не ми идва от вътре да отричам...
мамета, аз пък все хубави сънища имам напоследък, чак се учудвам от себе си.. надявам се вашите кошмари скоро да престанат Simple Smile)

pumpal , честито за близнацииите, направо ти завиждам, мъжо ми още се надява док да не е чул правилно и да са 2 сърчица Simple Smile)

Добре дошли на ноеите мами Simple Smile)) надявам се не съм пропуснала нещо..
благодаря и за инфото за ФМ и БХС, ще попрочета малко и тогава ще споделям, че нищо не знам  Cry
 Лека вечер на всикии Simple Smile)

ммдаа Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 6 нови отговора....

# 565
Еййй Пумпал честитооо  Hug яко ти дупе мила Laughing, ама щом си се оправила с две мадами надали нещо ще те спре  Hug Късмет и до 9-тия месец да си ги износиш  Hug
Аз съм си вкъщи с малкия, че е болен и чакам да се разболея и аз, че само аз минавам метър засега, ама като ми кашля по цял ден в лицето трябва да съм някой терминатор ако се размина  Laughing И да ви кажа вкъщи си ми е по-добре отколкото на работа, немислех че ще е така, но ще се замисля скоро ако може да изляза в болничен и да си свиркам  Mr. Green
Лек ден и се пазете Hug

# 566
Все хубави новини днес. И аз да се похваля, ходихме на доки и чухме пулсациите  Heart Eyes

# 567
new leaf, не вярвай на такива глупости. В нета има десетки таблици и методи за пресмятане пола на бебето и още толкова бабини деветини. Гледах дори едно изследване по ТВ с бременни жени, които не знаят пола на бебето. Пробваха различни методи, които даваха различни резултати. Питаха и майките какво чувстват.След като бяха родили пак се срещнаха с жените и се оказа, че най-точния метод е усещането на майката - всички бяха познали пола на бебето си. Останалите методи бяха горе долу 50:50 - за мен си е чисто налучкване.

fosha, стискам палци всичко да е ОК. А за неразположенията ще трябва да чакаме 12-13 седмица, за да отминат.

А за стоенето в група - и ние ще имаме августовкси и октомврийски бебоци, така че не виждам проблем Mr. Green

# 568
Аз се връщам от преглед и веднага на отчет   bouquet
Имаме си всичко и сърчицето тупти  Hug толкова съм щастлива  Hug Hug Hug Hug Hug
Връщам се да ви чета сладки бонбонки  Hug

# 569
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
Цитат
най-точния метод е усещането на майката
да, бе да! Аз до 6-1 месец бях УБЕДЕНА, че ще е момче, а се оказа момиченце, чак на второто 4Д викам на докторката "ама сигурно ли е"  Joy
Друг случай - на една позната до последно й казваха момче, накупи всичко синичко и като роди се оказа женско... Обяснението на лекарите било, че "никога не са виждали толкова дебела пъпна връв" и то баш оттам да минава до раждането  Mr. Green Тъй че споко - каквото, такова Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт