Отговори
# 570
Честити на мамите, чули сърчицата на своите бебоци  Hug

Нещо започна да ме втриса... дано не се разболявам  Praynig

# 571
О, никакви претенции нямам Simple Smile каквото-такова, живо и здраво да е, пък момче или момиче няма значение!

# 572
Mama na Rali4ka, това беше в предаването  Mr. Green Аз самата нямам никакви усещания. Но познавам майки, които от самото начало казаха какво ще е бебето и такова си се роди. Joy

За пол и аз нямам претенции. Не искам и да знам какъв е докато не се роди. Дано някой лекар не се изтърве да ми каже.

# 573
Пумпал, браво на вас! трахотна новина, дано поне едно от бебетата да е момченце! Hug
Рая, честито сърчице! Hug
Стеф, честито сърчице и на теб!  bouquet
Аз се върнах преди малко от личната лекарка, изписа ми рецепри за изследванията и за ехографа. Във вторник мисля да ходя да ги правя и да си запазя час за ехограф!
Мелиии, колко много сте изписали.  Flutter
Между другото и аз май спадам малко към октомврийките, АГ ми изчисли термин 01. 10., а Бг-мамма и зачатие пък 30.09. , но един ден не е фатален! А и вече се записах тук! Heart Eyes

# 574
Дани  Hug забравих да кажа че терминът ми сега е за 25.09.2013 г. живот и здраве, на коя мама трябваше да пише за да ме запише на първа страничка?
Честито и на другите мами видяли сърчицата  Hug Hug Hug
Пумпал браво мила  Hug пожелавам ти да си износиш твойте бебешоци до термин  Hug
Лека вечер от мен.

# 575
 Рая честито сърчице. Намери Сепремри 2013 и й пиши за добавянето на първа страница.
 Пумпал страхотна новина, честито!
 Относно пола, много искам момченце, но пък важното е да е живо и здраво.

# 576
  • София
Привет и от мен!
Пумпал, страхотна новина! Двойна радост на термин ще има  Hug
За групите, и аз май съм по-скоро за август, НО там разискват много различни въпроси вече, тук ми е по-добре, защото сме горе долу на една вълна. Затова мисля, че всеки където се чувства комфортно, там да седи  Peace

Бързо оздравяване на всички болни, сега е май бумът на гриповете, така че се подсилвайте, на мен много добре ми действат лимони, мед и орехи, както и вит.Ц.

За пола, аз и преди съм казвала, каквото и да е- само да е живо и здраво. ММ много иска момиченце, НО за сега имаме един глас за момче, пък да видим натам дали ще го потвърдят.
Още се чудя за БХСто, мисля все пак да изчакам и друго лекарско мнение за него, пък после ще му мисля.

Момичета, сори, ако пропсукам нещо, но ви чета по диагонал от работата, и вечерно време отговарям на каквото се сетя на прима виста Mr. Green

Честити радости на всички мами, и празници виждам, че е имало, всичко най-хубаво желая!   bouquet

Лека вечер от мен  Hug

# 577
PUMPAl, страхотна новина! А репликата с филма така ме разсмя!!! Не се притеснявай, всичко ще е наред. Намери си по-широко креватче - чувала съм, че близнаците трябва да си спят заедно след раждането.
Как ти хрумна това с тръбите?!  newsm78
Аз минах на блендера 2 лимона, изсипах ги в буркан с мед, добавих мъничко топла вода и сега си гризкам. Мноого е вкусно!

# 578
За пола някой беше казал една мисъл, която ми хареса - Не е важно дали ще е момче или момиче, стига да е едно от двете Simple Smile
Бих се радвала и на момче, и на момиче. С първата бременост имах усещане за момче, сега сме наканили (като усещане) за момиче, пък да видим.
Иначе аз съм чувала спрямо вкусовете - ако ти се яде кисело-солено е момче, а ако ти се яде  сладко - момиче. Само че към момента май никой не се е оплакал да налита на сладко, а? Simple Smile Ако се водим от това, трябва масово момчета да народим Simple Smile

# 579
И аз се надявам на момиченце, понеже имам едно момченце, но важното е всичко да е наред пък каквото такова! Hug Има доста теории за пола, но коя ли е верна? Чела съм за смяната на кръвта и аз. И ако бебето е заченато преди О, е вероятно да е момиче, а по време на О и ден след за момче, но пак нищо не е сигурно! Thinking

# 580
  • София
Иначе аз съм чувала спрямо вкусовете - ако ти се яде кисело-солено е момче, а ако ти се яде  сладко - момиче.

И това не е вярно Wink  Миналия път изобщо не ми се ядеше сладко, а имам момиченце.  Една приятелка пък ядеше кисели краставички със шоколад Crazy
Но пък като се замисля за мен и моите приятелки, които имат момиченца, намирам като нещо общо желанието за хапване на тестено (колко банички съм изяла Embarassed)

Много ми хареса мисълта Peace

малка маймунка, не знам дали ще ти прозвучи разочароващо, но е прекалено, твърде и изключително рано да се види пола на бебето.  Малко доктори се ангажират с мнение дори 12-13 седмица и доста от тях не познават. Wink Да не говорим колко бъркат и на по-късен етап...

# 581
Sleeping Beauty, това за тестеното е интересно наблюдение. И мен сега ме избива на тестено - банички не, но препечени филийки, соленки, солени кроасанчета и такива неща. С първата бременост беше само кисело, най-вече кисело, никакво сладко, никакво тесто - оказа се момче.

А това за преди и след О, имаше някакво научно обяснение, коя хромозома колко живеела, само че доколкото си спомням, беше обратното - женската хромозома не можеше да оцелява, така че ако зачеването е станало 1-2 дни след половия акт (тоест, сперматозоидите са влезли в майката преди О), тогава е момче, а ако е било точно по овулация - момиче. Това обяснение за мен обаче статистически не може да издържи, защото означава, че докато момчетата могат да се получат за няколко дни преди О, то момичетата трябва да хванат точните часове. Не е логично после статистически да са 50/50.

# 582
  • София
Съжалявам, че през пост съм аз, ама имам малко време, докато се прибере ММ Embarassed

Някой беше пуснал в началото този метод за познаване на пола.  Дайте да видим дали при всички досега е вярно Mr. Green
При мен познава за първото дете.  Сега пак показва по-голяма вероятност за момиче.

# 583
Направо стана като диалог, извинявам се и аз Embarassed
Това следва метода на обновление на кръвта. За първото дете вероятността се сменя точно между датите, за които не съм сигурна кога се е получил, но май познава, че е момче. Сега целия декември ми дава момиче  Mr. Green

# 584
  • София
Това следва метода на обновление на кръвта.

ooooh!  Голяма съм заспа, даже не съм погледнала какво пише надолу. 

(още едно извинение от мен Embarassed)

Общи условия

Активация на акаунт