Отговори
# 690
  • София
Amelly, и аз се присъединявам към питането за клиниката

# 691
Здравейте от мен Hug
И на мен ми е любопитно коя е клиниката? 
Малкия и той ми е от днес с ларингитната кашлица,  дано поне Т да не вдига.писна ми от тези болести вече!!!  Sealover ти как си днес след Аб,  имаш ли още Т?  Стискам палци на болничките - бързо оздравяване. Хубав ден от мен  bouquet
На Лече ми хаевсва за новата тема предложението  bouquet

# 692
Malka maimunka аз в Щерев ще се следя и там ще се правя БХС-то, по принцип правят и във Вита,  но доколкото разбрах всички клиники пращат кръвта в МД (само забравих на кой етаж беше) можеш и направо там да отидеш.
За ранната ФМ май трябва да се обадя, че може и да няма часове.

# 693
Лек ден момичета и от мен, да се пазите. На разболелите бързо оздравяване. Днес във Варна времето е много хубаво и излизаме на разходка  running

# 694
  • София
Добро утро момичета,

и аз съм на 19.02 на ФМ във Фемина при Славова, но е добре вече да реша дали ще правя БХС  newsm78
MuJIuHka, ти къде ще ходиш на БХС? И как е процедурата, записваш час по телефона? На мен ми казаха, че в Щерев правят БХС и се чудя дали там да не отида... Това което знам, е че трябва да се направи на 11 навършени седмици, така че точно тогава някъде трябва да ми бъде и БХСто....

Относно ЖК, аз реших да се водя на две места, на частно до сега, но без абонамент, и на ЖК отделно. Не знам дали има смисъл от това, но за сега така съм го решила, пък да видим Simple Smile поне изследванията кръв, урина и ала бала да минат по ЗК.
Аз също ще ходя при Славова.С първата си бременност ходих при нея и бях адски доволна  Heart Eyes
Сега да кажа добро утро.От снощи пия осцилококцинум и чакам да видя дали ще даде някакъв резултат.Сеаловер как си днес,смъкна ли Т?

# 695
Днес съм малко по-добре , температурата не се вдига рязко , но все още усещам вируса в тялото си. Упорита е гадинката и с гадинка . За кашлицата нямам думи -раздираща и болезнена. Close
Antigona,провери ли си гърлото да нямаш налепи ?
Лекарката ми каза , че мога да капя ксилометазолин в носа , а на много места прочетох , че било противопоказно , снощи си сложих и носа ми се отпуши поне за през ноща и спах добре. Сега обаче пак е зпушен.

# 696
Здравейте, момичета. Вчера не успях да стигна до 17-а п-ка. Дано да се вредя другата седмица. И аз бях пред същата дилема - по направление, или с пакет. Пакетът ми се струва много скъп, а после пак трябват много пари. На 20.02 съм на ФМ във "Фемина". Записах си и БХС при тях. Казаха, че цената ще е 135 лв. Но никъде не намирам има ли предварителна подготовка за прегледа - дали да е пълен мехурът, дали да сме яли нещо... Май ще звънна до клиниката да попитам.
Чета, че повечето от вас нямат никакъв апетит. Странно ми е, че и аз се чудя какво да ям. Преди да забременея бях голяма лакомийка, а сега... Но няма лошо - иначе щях да съм кошмарът на мъжа ми. Joy
На болните мамчета - желая мнооого бързо да оздравеят и повече да не се разболяват!

# 697
Име за темичка - В месеца на любовта в коремчето на мама туптят септемврийски сърчица.

Много ви дерат с цените в тая Сф и не мога да разбера на какво основание #Crazy Дано успеете да намерите приемлива финансова алтернатива!

Аз още умувам, дали да заплатя пълния пакет за следене, който е 550 лв. и после за раждане още 500 лв. се плаща, като в цената се включва абсолютно всичко. Освен лични принадлежности за родилката и дрешки за изписването за бебето друго не се носи. Ще го коментирам с АГ-то и ще реша. По ЗК се доплаща за ЖК 350 лв, но без ФМ и 4Д, които ако се доплатят пак май ще стане 500 лв.  newsm78 До 18-ти имам време да реша....

Аз имах кошмарна нощ. Почти не съм спала. Като ме заболя стомаха вечерта, после ме събуди в два нощес и едва м-у 6 и 8 дремнах малко. Честно казано ми писна от неговите болежки и тази диета, от която уж трябва да ми минава  #Cussing out А за газове - те първа ще стават все повече, така че не съм сигурна, дали има смисъл да пиете разни химии, които не се знае дали ще помогнат. Все пак проблемът се дължи на промяна в хормоните и функционирането на всички системи в организма, а не на стомашен проблем и липса на храносмилателни ензими.

ushana, аз имам апетит, но почти всичко ми е забранено да го ям и направо умирам от глад и не ми се ядат вече картофи, сирене и пилешко Close

Болните бързо да оздравяват.

# 698
Pampers, защо си на такава диета? Аз умирах за пушен колбас и миналата седмица си хапнах малко. Явно не бива да се ядат много сурови меса и сините сирена. Аз по принцип съм си месарка и не ми се отразява добре липсата на суджуче и луканка  Joy Но една приятелка ми даде ценен съвет - "Не се вманиачавай! Каквото ти се яде и пие - по мъничко!" Много ми хареса и ще го следвам. Нали важното е да сме щастливи и спокойни?  Heart Eyes

# 699
Pampers, току що видях, че сме в една и съща г.с и дори дни!

# 700
ushana, аз имах едни ужасни коремни спазми, направо кризи, от които  Sick. От там спрях да усвоявам храната и ми падна много хемоглобина та направо ме вкараха в болница да си полежа на системи. Спазмите спряха, но стомаха още ме боли особено след ядене. Пия пробиотици и други витамини за възстановяване на чревната флора. Спазвам и диета, за да не ме боли толкова. Но на моменти се съмнявам, че действа.

И аз сега виждам, че сме с един термин  Mr. Green

А щом ти се яде нещо - хапвай си по малко.  Peace

# 701
Ох, дано да ти минава по-бързо! Момичета, внимавайте с туршийките. Предполагам, че на повечето от вас ви се яде киселко /като на мен/, но в домашните слагат аспирин. Сега го прочетох някъде... Късничко де - аз тези дни ометох толкова туршия, че... Но да се надявам, че всичко е наред.
Pampers, не знам как да се прикача към септемврийското списъче.

# 702
ushana, аз имах едни ужасни коремни спазми, направо кризи, от които  Sick. От там спрях да усвоявам храната и ми падна много хемоглобина та направо ме вкараха в болница да си полежа на системи. Спазмите спряха, но стомаха още ме боли особено след ядене. Пия пробиотици и други витамини за възстановяване на чревната флора. Спазвам и диета, за да не ме боли толкова. Но на моменти се съмнявам, че действа.

И аз сега виждам, че сме с един термин  Mr. Green

А щом ти се яде нещо - хапвай си по малко.  Peace
Pampers, колко ти беше паднал хемоглобинът? На мен днес ми излязоха резултатите - моят е 105...
Пожелавам ти бързо да се оправиш.

# 703
Ей да оздравявате по-бързо Hug
Някой може ли да подскаже за качествено четиво на тема “Как да подготвим голямото дете за идването на бебето“ Laughing. Чета тука разни статии ама нещо не ми хващат окото Laughing
Ха мерси Hug

# 704
Добро утро момичета,

и аз съм на 19.02 на ФМ във Фемина при Славова, но е добре вече да реша дали ще правя БХС  newsm78
MuJIuHka, ти къде ще ходиш на БХС? И как е процедурата, записваш час по телефона? На мен ми казаха, че в Щерев правят БХС и се чудя дали там да не отида... Това което знам, е че трябва да се направи на 11 навършени седмици, така че точно тогава някъде трябва да ми бъде и БХСто....

Относно ЖК, аз реших да се водя на две места, на частно до сега, но без абонамент, и на ЖК отделно. Не знам дали има смисъл от това, но за сега така съм го решила, пък да видим Simple Smile поне изследванията кръв, урина и ала бала да минат по ЗК.
Кръв за БХС ще ми вземат и изпратят от тукашна лаборатория. С куриер ще я изпратят, само ще помоля да е до НГЛ. Не знаех, че се записва час. Тия дни ще проуча, че времето за ФМ наближава.
Относно хемоглобина- сега при последната ПКК беше 120. При първата бременност беше паднал до 86.

Общи условия

Активация на акаунт