Отговори
# 345
Влизам на бързо да се похваля и отчета. Днес бях на преглед и според видеозона съм 10 г.с. и 2 дни, малкия бебок подскача и се виждат мини ръчички и една огроооомна глава  Mr. Green Вече е 3,16 см, а на 15.02 съм на първия си преглед по ЖК. Ще се записвам в Майчин дом Варна при д-р Боян Георгиев, а акушерката се казва мисля Снежи (или така поне чух). Док само ми каза, че имам обърната към гърба матка, която би трябвало да се обърне в последствие.
Поздрави на всички, не съм ви чела отдавна, но все ще наваксам някой ден Grinning
Е , той явно на всички казва , че са с обърнати матки . И на мен така ми каза , нещо което досега никой не ми е казвал а съм ходила при много гинеколози . Аз останах много разочарована от този лекар тъй като ми каза , че имам кухо яйце на преглед с вагинален ехограф , след два дни бебчето го видяхме с обикновен ехограф .
sealover, знам мнението ти за този доктор. Не се съмнявам за обърнатата матка, защото ми го показа нагледно на картинка и го сравних с картинката от видеозона. Аз съм доволна от него, досега не ме е подвеждал и се държи внимателно и добре с мен. Благодаря, че за пореден път изрази негативното си мнение за него, но мисля да се осланям на лични впечатления, които са повече от добри.

# 346
Sonderzeichen В 7ма седмица и 5 ден съм.
Брей,че ние сме точно в една и съща седмица и ден с теб:) Според докторът и аз съм в 7ма седмица и 5ти ден. Отиди на лекар за зацапването и никакво ровене из форумите и четене кой с какво са го лекували - не действа добре!
Момичета, как да сменя лентата с дните, ако изобщо има възможност да я сменя?

# 347
  • София
Вече започнах да се заглеждам по колички.
И предишната ми беше на Саm, но след бутане на две деца по разбитите софийски улици ще трябва нова.
Е харесах тази:
http://e-chipolino.com/products/product_id/2911/DINAMICO%204S

Последна редакция: вт, 05 фев 2013, 14:45 от pumpal

# 348
  • София
Sonderzeichen

Отиваш на "Лентички" и си задаваш нова дата.После копи/пейст в профила си и готово.... Heart Eyes

# 349
Пумпал, явно трябва да сменя датата на последната менструация, защото въвеждайки нея ми се изчислиха тези седмици, които са изписани ....... , а те според докторът не са верни newsm78

# 350
  • София
Пумпал, явно трябва да сменя датата на последната менструация, защото въвеждайки нея ми се изчислиха тези седмици, които са изписани ....... , а те според докторът не са верни newsm78
Нищо не сменяй тогава.  Peace
По-важна е датата на последната ти менстурация. Термина според докторите се мени.
Обаче, ако много държиш да смениш датата, просто изпробвай, за да улучиш този термин дето ти е казала лекарят.
Ох дано ме разбра.... bowuu
Сега видях, че има отделни секции "очакван термин"  и " последен цикъл"....е ти ще натиснеш очакван термин.... #Crazy

# 351
Искам да попитам момичетата с анемия , какви  са ви симптомите , и дали има такива или се установява само чрез кръвните изследвания . ?
Моето зверче е вече по-добре благодарение на антибиотика , няма температура .  Grinning
Само дето аз сега не се чувствам добре , боли ме гърло и май почвам и аз да качвам температура  Sad

# 352
Влизам на бързо да се похваля и отчета. Днес бях на преглед и според видеозона съм 10 г.с. и 2 дни, малкия бебок подскача и се виждат мини ръчички и една огроооомна глава  Mr. Green Вече е 3,16 см, а на 15.02 съм на първия си преглед по ЖК. Ще се записвам в Майчин дом Варна при д-р Боян Георгиев, а акушерката се казва мисля Снежи (или така поне чух). Док само ми каза, че имам обърната към гърба матка, която би трябвало да се обърне в последствие.
Поздрави на всички, не съм ви чела отдавна, но все ще наваксам някой ден Grinning
Е , той явно на всички казва , че са с обърнати матки . И на мен така ми каза , нещо което досега никой не ми е казвал а съм ходила при много гинеколози . Аз останах много разочарована от този лекар тъй като ми каза , че имам кухо яйце на преглед с вагинален ехограф , след два дни бебчето го видяхме с обикновен ехограф .
sealover, знам мнението ти за този доктор. Не се съмнявам за обърнатата матка, защото ми го показа нагледно на картинка и го сравних с картинката от видеозона. Аз съм доволна от него, досега не ме е подвеждал и се държи внимателно и добре с мен. Благодаря, че за пореден път изрази негативното си мнение за него, но мисля да се осланям на лични впечатления, които са повече от добри.
Виж сега , аз неискам да те настройвам против лекарят ти . Но тъй като впечатленията ми са съвсем пресни неможах да се сдържа да не коментирам. Дали е мил и внимателен мен не ме интересува , а ме интересува колко е кадърен и дали може да поставя точни и субективни диагнози . В моят случай диагнозата беше грешна ! Ако ти се чувстваш комфортно той да ти следи бременноста никой не те спира , но аз не бих му имала доверие след това което се случи. 

# 353
Симптоми анемията има, зависи колко си анемичен  Mr. Green Обаче могат и да се объркат с нормални за първите три месеца от бременността явления, като умора примерно. Също усещането за студ. По-нататък, ако си наистина със злокобна анемия, може и коса да почне да ти пада... Но изследвания трябва така и така да си направиш де, та и за анемия ще погледнат.

# 354
Здравейте и от мен!  bouquet
Танище, браво за мъничето и че се развива добре! Hug
Веселото, браво за ембриончето и за сърчицето!  Hug
Аз днес само се занимавам с документи и направо луднах Crazy , оказа се, че на мъжа ми не е записано бащитоно име в итал. ЛК и сега трябва да се коригира, че после ще ни създаде проблеми! И естествено не мога за сега да си сложа личен лекар, трябва първо да се коригират. Но ако се забавят нещата ще е на частно първия преглед и изследванията. Но чак след 8/ма седмица на ехограф процедират тук!
Момичета аз мисля да си взема някакво олио вече да се мажа, че гърдите така са наедрели, и твърди, все едно имам силикон. Mr. Green А за килата съм си все така за сега! Hug

# 355
sealover,аз съм една от анемичните и до сега не съм знаела че я имам само съм предполагала понеже и майка ми и сестра ми я имат,но сега от изследванията стана ясно. един от признаците може би е ниското кръвно ние и трите сме с кръвно 90/60,става ми лошо от много топло и лятото гледам да не излизам по обед.незнам моята е таласемия и по принцип е по-различна от другите с това ,че организма ми е пренаситен с желязо.искам да ти кажа ,че не ми е пречила в нищо,дори вчера разбрах че не е трябвало да спортувам активно,а аз бях 13 год. състезателка по спортна акробатика.най-странното от всичко е че всяка година за картотека ни правиха уж изследвания,вземаха ми кръв ,но явно нищо не са изследвали.
ако имаш анемия сега на кръвните ще ти покаже. ти съмняваш ли се нещо? ще стискам палци да нямаш  Hug

# 356
Виж сега , аз неискам да те настройвам против лекарят ти . Но тъй като впечатленията ми са съвсем пресни неможах да се сдържа да не коментирам. Дали е мил и внимателен мен не ме интересува , а ме интересува колко е кадърен и дали може да поставя точни и субективни диагнози . В моят случай диагнозата беше грешна ! Ако ти се чувстваш комфортно той да ти следи бременноста никой не те спира , но аз не бих му имала доверие след това което се случи. 
sealover, моите впечатления също са пресни, това ми е трети преглед при него. Не искаш да ме настройваш против него, но (може би несъзнателно) точно това правиш. Много съжалявам, че се е случило това с теб, но вече няколко пъти изрази мнението си за това "зло" и мисля, че на всички им стана ясно... Ставали сме свидетели как и доста по-хвалени доктори са правили грешки и са поставяли неточни диагнози, не че това ги оправдава... и все пак... аз имам глава на раменете си и мога да мисля, както и да преценявам. Пожелавам ти лека бременност, надявам се да не чета повече подобни коментари под мои постове.

П.П. И по-скоро "обективни" диагнози би трябвало да се поставят, отколкото "субективни"...

# 357
pumpal здравей, сигурно сме комшийки Simple Smile аз също мисля да се запиша за ЖК при д-р Папукчиев от 25 П-ка. Четох много хубави отзиви за него, а и ти го похвали. Вече имам направление от личния лекар и се чудя кога трябва да си запиша час при д-р Папукчиев. Имаш ли представа колко време предварително трябва да се запише час. Май трябва скоро да отида  Thinking

# 358
Вече започнах да се заглеждам по колички.
И предишната ми беше на Саm, но след бутане на две деца по разбитите софийски улици ще трябва нова.
Е харесах тази:
http://e-chipolino.com/products/product_id/2911/DINAMICO%204S

не е ли малко рано за количка? newsm78
аз съм бременна за 1ви път и още нищо не съм мислилаа, време ли е???

# 359
а, време, колко да е време - ще ти трябва след има-няма 8 месеца, най-рано Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт