Отговори
# 585
  • До морето :)
И тази вечер не можах да спя. В 3:00 като отворих очи и до там.

За пола - и аз знам, че ако е станало по време на О, ще е момче, ако е преди това - момиче. Чела съм, че мъжките сперматозоиди са по-бързи, но по-рано загиват. Женските са по-бавни, но по издръжливи.  Така ако сте се обичали 2 дни преди О, би трябвало да е момиче, а на датата - момче.
Аз искам пак девойка. Онзи ден ми върнаха бебешките дрехи на Ели и искам пак да обличам рокли. Да не говорим, че ще трябва да вземане изцяло нови неща, освен количката. Нови дрехи, нови играчки, по-добре само в кукли да се спъвам. А и за децата май е по-добре да са от един пол.

# 586
Добро утро!  bouquet
Този сайт за пола ми позна за първото дете, че ще е момче, и аз си имам! Mr. Green
А сега ми показа момиче! Само да питам нещо, дали правилно съм разбрала? Попълват се данните на майката, после на бащата и годината на зачеване. А после излизат процентите за момче и момиче, за месеците , така ли е? За момиче според датат на зачеване ми излиза 60% за момиче. Че руски не съм учила!
Лече, и аз знам същото за сперматозоидите. Ние в деня на О не сме правили нищо, предните 2 дни, но след О за сутринта пак! Ще видим, какво ще е!

# 587
  • София
Добро утро момичета, днес е Петък  newsm44 Станах по-рано днес и реших да си изпия кафето вкъщи, и без това вкъщи ми е най-сладко  Mr. Green

Sleeping Beauty, изобщо не съм разочарована, защото нямам очаквания за пола  Heart Eyes Иначе знам, че е много рано, дори лекарката го каза, просто видя нещо и го сподели, с уговорката, че е прекалено рано да се каже. Затова залагам на феталната, там да се покаже мъника.

Иначе за пола, гледах един сайт, в който пишеше 59% момиче, ама това ми прозвуча, като: 50% ще е, или 50% няма да е  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Така че хич не вярвам на такива глупости, само да е живо и здраво и всичко да е наред  Praynig Praynig Praynig

По-скоро вярвам на теорията със овуто, това и аз съм го чувала (на Лече теорията), че мъжките са по-бързи, но и по-бързо умират. Дани, погледнах ти графиката, аз за теб залагам на момиченце   bouquet

Лек ден от мен мацки, отивам да се трудя   bouquet

# 588
Малка маймунка, дано!  Praynig И аз много искам момиченце! Hug

# 589
И тази вечер не можах да спя. В 3:00 като отворих очи и до там.

За пола - и аз знам, че ако е станало по време на О, ще е момче, ако е преди това - момиче. Чела съм, че мъжките сперматозоиди са по-бързи, но по-рано загиват. Женските са по-бавни, но по издръжливи.  Така ако сте се обичали 2 дни преди О, би трябвало да е момиче, а на датата - момче.
Аз искам пак девойка. Онзи ден ми върнаха бебешките дрехи на Ели и искам пак да обличам рокли. Да не говорим, че ще трябва да вземане изцяло нови неща, освен количката. Нови дрехи, нови играчки, по-добре само в кукли да се спъвам. А и за децата май е по-добре да са от един пол.

Това изследване и съм го чела, тази част "мъжките сперматозоиди са по-бързи, но по-рано загиват" си е научно доказана Simple Smile
Това не значи обаче, че ще стане точно така, а че има по-голяма вероятност да стане така. Колкото до овулацията - тя е няколко часа и никой не може да ти каже, че точно в този час си в ову, та да почне да изчисляваш.

С моята девойка между другото нещата се получиха май така - цяла бременност после пресмятах, че не е възможно тогава да съм била в овулация, по-скоро е била няколко дни по-късно  Crazy
Но знае ли човек

Аз искам момче този път  Crazy Имам розова количка, обаче ако я сменя ще е заради това, че е много тежка, а не че е момче. Нямам абсолютно никакви скрупули да си возя бебе момче в розова количка  Mr. Green

# 590
Тези графики тук съвсем ме настроиха за момиченце ... Simple Smile При нас е по-лесно, понеже количката е кафява, столчето - тъмносиньо, столтът за хранене и проходилката - оранжеви, изобщо май няма нито един предмет, който да е откровено момчешки и да не става за момиченце.
Е, разбира се, и момченце да е, не бих го върнала Simple Smile

# 591
Добро утро, момичета. И аз си пия кафенцето. По разни калкулатори на нас се пада момченце, но ме интересува да е живо и здраво. Момче, момиче - много ще му се радваме, стига да е от единия пол  Joy
Днес ще се опитам да стигна в 17 пка да се запиша при д-р Елица Иванова. Вчера четох из форумите за "Фемина" и много ме разколебаха за прегледите там.
Хубав ден ви желая, аз трябва да поработя!

# 592
ushana, днес е следобед Елица Иванова (13.30-18.30 или нещо такова). Аз като ходих, около 15.00ч. имаше доста хора, а около 17.00ч. - само 2-3. Може да е било случайност де. Успех и се надявам да останеш доволна от нея.

# 593
При мен руския сайт показва за първото дете резултат 50 :50 в дните на зачеване, а за второто 70% момиче.
Това ме изненадва, защото според нашата астроложка бебето ще е момче. В астрологията всичко е математика, няма предсказания. За първото дете ни беше казала всичко точно както се случи.
Сега по същия начин - преди една година си правихме хороскоп с мъжа ми, тя каза само през декември имате шанс за зачеване. Аз имах шанс и през юни,но с друг мъж  Laughing И действително от цяла година усърдни опити резултат имаше точно накрая.

Аз не пазя нищо от бебешкия период на дъщеря ми. Всичко е раздадено, само стойката за ваната стои. Всичко ще се купува наново,но и имам доста приятелки с наскоро родени деца,на които мога да разчитам за вещи и дрехи.
Миналата година се роди бебе на брат ми. Само количка си купиха, и то с пари подарък, всичко друго им беше прехвърлено от други бебета. Майката даже се ядосваше,че е толкова зарината с дрехи,вещи и играчки, че няма възможност едно боди да купи лично на детето си. И започна да му купува книжки и да му прави библиотека   Simple Smile

# 594
Аз днес се чувствам, като сгазена от валяк и ще почивам вкъщи  Sad Набивам на портокали и дано спре да ме боли главата и да не се разболея, че утре заминаваме за Боровец за 1 седмица. Беше замислено за ски (още преди месеци), но явно ще се отдам на мързел  hahaha Докторката поне ме пусна да ходя на басейн. Много се надявам да има интернет, та да мога да ви следя, момичета!

А някой да знае бабина рецепта против киселини? Имам заболяване от което по принцип си имам повече киселини, а сега е направо ад и естествено не мога да си пия редовните хапове. И плодовете ми пречат, но последните седмици не ми се яде друго Sad

# 595
Добро утро и от мен! Онзи ден ходихме на лекар, за огромна радост всичко е наред човечето си е там, 12.5 милиметра с пулс. Само дето ми забраниха да правя кажи речи всичко и мога да си ходя само до хладилника.. Sad

# 596
Добро утро сладурки   bouquet Днес е петък  newsm68 newsm44 newsm68
За киселини преди смучех стопацид, но тогава те ми бяха станали като бонбонки, заради начина ми на хранене. Сега ако ми се появят пийвам малко газирано и оправям, но определено ти по-добре с лекар да се консултираш какво трябва да се пие.
Според графиката на руския сайт ми е 73% момиче/та дано е познала/, че и ние си искаме второт да е момиченце Praynig но пък аз и тайнично надявам на момченце, много ми е грижовен Бобчо и винаги много внимание получавам и ..... каквото дойде, както казва Боби философски, каквото и да е важното е живо и здраво да е Joy
За яденето и пола незнам, предната брем. нагъвах тесто и банички като луда, сега бях започнала да ми се яде кисело, а вече седмица -2 не искам да видя ядене изобщо каквото и да е Sick Само течности и плодове понасям.
milenkaa_ честито туп-туп  bouquet Но защо са ти забранили, имаш оплаквания, боли те, или?
Айде мацки хубав снежен ден newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

# 597
new leaf аз съм чувала за киселините ,че се яде кисело мляко с мед .дано ти помогне  Hug

# 598
_Ninka  Заради едно ръждиво зацапване и силни болки..  Sad

# 599
_Ninka  Заради едно ръждиво зацапване и силни болки..  Sad
Кофти наистина особенно със силните болките по-добре пази леглото. Сигурно са ти дали за отпускане на матката за пиене някои хапове. Колкото и тривиално да звучи и много мразех преди да ми казват всички /че пазех все и аз леглото/, е възползвай се сега и почивай  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт