ББ Кремове 3

• 76 377
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Копче, много, много благодаря.   bouquet  Hug Само Пола не съм ползвала, явно ще трябва да се поправя.
Иначе като те чета, все едно себе си чета  - цяла зима се боря с петната и не си подавам носа навън без най-високия фактор като се затопли. На морето седя със шапка и очила под чадъра. Laughing Само дето аз не смея да намаля числото.  Grinning
Корейските кремчета и мен ме удовлетворяват идеално (е, само когато успея да уцеля точния нюанс  Laughing), много повече, отколкото тонираните кремове, които ползвах допреди година.

# 646
Зарибихте ме и мен да пробвам тези ББ кремове , но още се чудя на миша 21 или 23 да си поръчам Sad

# 647
  • София
Копче, много, много благодаря.   bouquet  Hug Само Пола не съм ползвала, явно ще трябва да се поправя.
Моля, моля! Hug

Под ББто ако е Скин79 слагам Йогурт ъф България. Хидратирам си с него, като подложка. Ако съм с хидратиращото ББ - без нищо отдолу. Peace

# 648
И аз слагам Аква експерта под ББ крем на СКин79. Страхотен е!  Simple Smile

# 649
Здравейте момичета  Hug

Страхотна темичка Simple Smile Аз бих искала да питам дали някоя от вас е позлвала ББ кремовете на Gosh? И ако да, доволни ли сте? Въобще имате ли мнение за тях?

Благодаря   bouquet

# 650
Holika-та си пропиля втория шанс. Днес отново съм с нея и с безцветна пудра отгоре, изглеждаше наистина супер в началото, уви - 3-4 часа по-късно започна да изчезва бавно, но славно.

# 651
  • София
Jadefox, а тя обещаваше ли покривност Холиката? Thinking

Питам защото ми прави впечатление разминаването с очакванията на повечето от вас.
Поръчват се кремове с повече от една функция, примерно-да е хидратиращ, да е с точният цвят, да е избелващ, да е.... и още да е... И в един момент идва разочарованието.

По мои наблюдения, щото знам аз какво ровене и четене му ударих в Ибея, докато си избера моят ББ крем, ми направи впечатление, колко малко от тях отоговаря наистина на точно моите нужди. ooooh!
Още нещо. ББ кремовете правят това, което обещават.
Примерно Мишата е пърфект кавър- тя прави точно това и се справя отлично, но не хидратира, защото никъде и не го обещава.

Много хора не я харесват както и Скин79, за това че са доста изсушаващи. Ами да- те са покривни, а не хидратиращи.
И примерно моят нов хидратиращ ББ крем, не е така покривен, защото той обещава да хидратира. И се справя с това много добре!  bowuuНикъде не пише, че и ще покрива. И аз нямам това очакване и нямам причини да съм разочарована.
Та.... к'во исках да кажа?! ooooh!
А да! Не очаквайте нещо, което самите корейци не обещават! Peace

Последна редакция: вт, 02 апр 2013, 17:36 от kopche

# 652
Holika-та трябва да е с buildable покритие, но не толкова заради покритието й се ядосвам, а заради нулевата трайност. Тя изчезна. Просто е по-скоро като терапевтично кремче за пъпки и зачервявания. Ще си я измажа, пък ако ще само вкъщи да я нося, но ако можеше да замести фон дьо тена, щеше да ми е добре дошло.
На Missha Perfect Cover съм голям фен, но искам да пробвам възможно най-много BB-та, затова и поръчвам напосоки и не бих казала, че имам конкретни очаквания - тествам, защото ми е интересно.

# 653
Jadefox кой номер на Missha имаш? Ако случайно е 23 може ли да ми кажеш като цвят еднакви ли са с Холиката или Мишата е по-тъмна/светла?

# 654
Jadefox кой номер на Missha имаш? Ако случайно е 23 може ли да ми кажеш като цвят еднакви ли са с Холиката или Мишата е по-тъмна/светла?
Да, 23 имам - Holika-та е по-светла, но и двата цвята ми стоят добре, така че не е някаква особено значителна разлика Simple Smile

# 655
Kopche,от къде купуваш "Йогурт ъф България" и за каква кожа е ? ( аз съм в Пловдив де,ама ако го има в ДМ или някой друг специализирам м-н за козметика,да го потърся и аз тук ).Благодаря ти предварително. Hug

# 656
Разменям мостри на Missha Signature Real Complete No. 21 за същото, но No. 23. Поне една мостра ми трябва.  Praynig Ако някой се интересува - на лични. Wink

Мога да дам и мостри на Skin 79 оранжев, Skin 79 Snail Nutrition за горното искане.

Последна редакция: вт, 02 апр 2013, 21:19 от lawless

# 657
  • София
Kopche,от къде купуваш "Йогурт ъф България" и за каква кожа е ? ( аз съм в Пловдив де,ама ако го има в ДМ или някой друг специализирам м-н за козметика,да го потърся и аз тук ).Благодаря ти предварително. Hug
Аз от една аптека ги купувам. В ДМ не съм ги виждала.
По аптеките е по-вероятно да ги откриеш.
Като ми свърши кутийката ще си взема Аква експерта в тубичката.
Аз съм със суха кожа и кремчето за 2лв. ми  е просто перфектно. Хидратира и някак плътно ми застава на кожата. Много добро! Hug

Последна редакция: вт, 02 апр 2013, 21:42 от kopche

# 658
Жанета,в Карфур ги има,на 1 етаж срещу козметиката Peace

# 659
kopche,tamar,благодаря ви много,аз също съм със суха кожа,така че ще ми свърши идеална работа,мерси,момичета  bouquet
За бб-то на Gosh беше писано 2-3 страници назад,едно момиче каза,че е доволна от него Peace

Общи условия

Активация на акаунт