ББ Кремове 3

• 76 371
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Извинявайте за тъпия въпрос, ама не ми е ясно много.....
Слагате ли ВВ крем в зоната около очите?

Получих си Мишата и днес съм с нея. Много е добре  наистина, но като че ли дърпа някак си. Аз обаче съм се намазала цялата, в т.ч. и околоочния контур. Притеснявам се там да не изсуши кожата, че и без това се е посбръчкала  Sad

Като ви чета се зарибих да си поръчам кремчета на Holika Holika  - синия и овлажняващия на Etude House. Може ли някой, който е ги е ползваал да ги сравни с Миша? Мерси.

P.S. със светла, смесена кожа съм ...

# 661
  • София
Е, аз съм сравнявала Мишата с овлажняващият на Етюд, ама кой да ти чете!

ББ най-вече в зоната на очите слагам; като околоочно кремче. Там имам нужда от най-много слънцезащита, защото съм имала пигменти кругове, като очила около очите и не пропускам ненамазано местенце там. Сега някой да не го изтълкува, че и на подвижният клепач слагам ББ. Не- за там си имам база за грим Simple Smile.

Слагай кремче под Мишата, задължително, след като усещаш опъването.
И да- Мишата и Скин-а79 са изсушаващи, не са хидратиращи. Те са покриващи ББ кремове.
Май не го пиша за пръв път. Wink

# 662
И да- Мишата и Скин-а79 са изсушаващи, не са хидратиращи. Те са покриващи ББ кремове.
Май не го пиша за пръв път. Wink

The M Perfect Cover BB Cream gives an even and natural-looking coverage with the soothing, moisturising properties of a cream. It is suitable for all skin types including acne-prone skin, and can be used as a makeup base or foundation.

http://www.misshaus.com/ctrl.php?page=mainProductDetail&p_co … S1052&ctg=AAA

# 663
Kopche, съжалявам, май наистина съм чела от горе, от горе  Embarassed, ама сега се поправих  Wink

Ами аз под Мишата сложих кремче, ама то е гел с охлюви и като цяло има малко лифтинг ефект, а не толкова овлажняващ. Аз не търся голяма покривност, по-скоро изравняване на тена, така че и овлажняващите ВВ-та с по-малка покривност ще са ми ок. Видях този на Етюд, който си похвалила, а също и зелената Холика е такава, според описанието. Притеснението ми за тях обаче е дали няма да лъсна през деня на Т-зоната.

В заключение, май искам прекалено много а?

# 664
  • София
Jadefox, е да де, той производителят няма да напише- без хидратация и пр.
Ама нали затова е тази тема, да черпим един от друг споделен опит.
Има ли смисъл се питам аз някой да дава от времето си за писане и споделяне, след като никой не ги чете и не се взема под внимание.
Ами тогава да си снимаме опаковки на кремчета и да не коментираме излишно наблюденията си и опита си. Бързо, лесно и не отнема време.
Полза? Ще има ли някаква от това?

# 665
kopche,tamar,благодаря ви много,аз също съм със суха кожа,така че ще ми свърши идеална работа,мерси,момичета  bouquet
За бб-то на Gosh беше писано 2-3 страници назад,едно момиче каза,че е доволна от него Peace

Благодаря, връщам се да чета Wink Hug

# 666
Jadefox, е да де, той производителят няма да напише- без хидратация и пр.
Ама нали затова е тази тема, да черпим един от друг споделен опит.
Има ли смисъл се питам аз някой да дава от времето си за писане и споделяне, след като никой не ги чете и не се взема под внимание.
Ами тогава да си снимаме опаковки на кремчета и да не коментираме излишно наблюденията си и опита си. Бързо, лесно и не отнема време.
Полза? Ще има ли някаква от това?

Последно? --->

Още нещо. ББ кремовете правят това, което обещават.
Примерно Мишата е пърфект кавър- тя прави точно това и се справя отлично, но не хидратира, защото никъде и не го обещава.

Много хора не я харесват както и Скин79, за това че са доста изсушаващи. Ами да- те са покривни, а не хидратиращи.
И примерно моят нов хидратиращ ББ крем, не е така покривен, защото той обещава да хидратира. И се справя с това много добре!  bowuuНикъде не пише, че и ще покрива. И аз нямам това очакване и нямам причини да съм разочарована.
Та.... к'во исках да кажа?! ooooh!
А да! Не очаквайте нещо, което самите корейци не обещават! Peace

Просто що се отнася до кремове и пр. продукти, всичко е крайно индивидуално и в този смисъл едно-единствено отделно мнение не означава нищо - да, но съвкупността от мнения образува по-обширна представа, т.е. спомага за по-лесна оценка на вероятността как даденият продукт ще се сработи и с теб конкретно.

# 667
  • София
Аз преставам да пиша в тази тема повече.
.

# 668
Аз преставам да пиша в тази тема повече.
.
Е де!
Пишеш полезни работи, на мен специално / а вярвам и на други/ са ми полезни.
Смятам да те обадя на модератор за отказ от съдействие, така да знаеш.

Холиката е едно странно нещо - очевидно вечер не е останало много от него по лицето /съдейки по почистващите тампони/, но кожата ми изглежда свежа, все едно си е там. Което за мен ОК.

# 669
  • София
Смятам да те обадя на модератор за отказ от съдействие, така да знаеш.
Joy Joy hahaha

# 670
  • Пловдив
За под ББ-то разбрах,а над него слагате ли нещо?  newsm78
Аз загледах това:
http://www.ebay.co.uk/itm/Lioele-Secret-Pore-HD-Powder-18g-Korea … sh=item3ccde89f50

Удачно ли е да слага някаква пудра над ББ-то?Цветна,безцветна,знам ли и аз?

# 671
пудрата, която използвам винаги

# 672
  • Варна
И аз си ползвам матираща пудра отгоре , не е безцветна и въпреки това ми се получава добре

# 673
  • в Кошера
Най-после открих Моето ВВ и съм супер хепи. Светлият вариант на Лумене. Хидратира, изглажда, не се събира в линиите, не цапа, не се свлича на петна, попива за секунди и е доволно покривен, придава блясък. Мисля, че е по-подходящ за суха и нормална кожа. За мазна може би ще е тежичък.  Rolling Eyes

Под това ВВ не слагам нищо, след него евентуално съвсем леко Метеорити, но може и без тях.
Нанасям и в зоната около очите.  Peace

# 674
  • Варна
Аз вече започвам да се чудя за какво го ползвам това бб... Под него слагам крем, над него пудра и то какво остана? Факторът може би, ми тя пудрата ми си има фактор.. Може би лятото ще ми е по-полезен

Общи условия

Активация на акаунт