Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 23 ~

• 57 561
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
offtopic Извинете, ама не можах да се въздържа, смях се със сълзи!  newsm65

rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Тупи,
Скрит текст:
Наистина е за смях, ама смях през сълзи... newsm78
Вече освен бедни, ще сме и необразовани... ooooh! Crossing Arms
Ах, как не искам да го мисля, че и напиша, но е уви факт... Rolling Eyes
Рени, май ти се отваря пак работа с нова тема, като гледам тази ще замине тази вечер... newsm78 Joy

# 646

Рени, май ти се отваря пак работа с нова тема, като гледам тази ще замине тази вечер... newsm78 Joy
На там вървят нещата Laughing

# 647
Измислих си схема...чета 3-4 страници и при вас,ама нямам време да гледам сега постнатите клипчета,защото искам да ви изчета,да си комтактувам с вас... #CrazyИ от мен...хубав Емко,прекрасна Хазал и снимки зад кадър...

# 648
Айде у маалата Laughing

# 649
Татарова,  Hug тази вечер съм решила да Ви облъчвам с ФЕмир - общо взето това изпускаш. Mr. Green А, аз, лично испускам парата, че...  #2gunfire

Рени и на мен много ми харесва тази сцена.  hahaha Фери, си показва зъбките.  Joy

# 650
Относно клипа за тозара или в случая Краля На нощта е супер як клип.

# 651
Относно клипа за тозара или в случая Краля На нощта е супер як клип.
newsm10

Скрит текст:
Аз съм съпругата...

# 652

Българският вариант на същата песен: http://www.youtube.com/watch?v=t_vWoPjluo8

# 653

Българският вариант на същата песен: http://www.youtube.com/watch?v=t_vWoPjluo8
  bouquet Турската ми по харесва Heart Eyesнищо че не разбирам какво се пее Rolling Eyes

# 654
Това е нещо предстоящо, слагам го в скрит текст. Тази вечер така ще процедирам, няма да се обеснявам повече.  Peace Mr. Green
Скрит текст:
Е: Кога написа това писмо?
Ф: Отдавна.
Е: КОЛКО ОТДАВНА!?

Тупи,  Hug[/b]

k_kiara3,
Скрит текст:
Какво пише в писмото?

# 655
Клодиии  Two Hearts
Тупи,много ми е драго,че отниво си при нас!Тук спокойно си коментираме  ФЕмир!!!  newsm51
Киарче...
Скрит текст:
Наистина е хубав Карадая...еее,не е ФЕмир,ама ми харесва и то доста.Дадах шанс и на Туба...много плаках,ама става...обичам я още от Пленителката.Един мн.специален сериал за  мен!

Марги,щастлива съм,че пак мога да се радвам на постовете ти и не забравяй,че хубавото,тепърва предстои!   love001
Диди,Ренате,Илди,Вани,Неви,Релакс,Рали 2,Дзверче,Меги,Лудосче,Наде и всички нови момичета и сигурно по-стари,които съм пропуснала...благодаря ви,че ви има!!!

# 656
Скрит текст:
Фериха: Дойдох. Няма дълг. Няма предложение... Тук съм.... Всичко ще бъде както сме си го заслужили.

http://www.youtube.com/watch?v=_VIDYxiAjqU

Лава,
Скрит текст:
в писмото Фери разказва на Емир коя е. Той не го намира когато тя го пише, а го получва много по късно. Това е сцената, когато той прочита писмото и и търси сметка.  Peace
[/b]

# 657
Тъкмо гледах клипче със смъртта на Ферия и не ми стана ясно от какво и защо умира и то точно на сватбата? newsm78

# 658
# 659
Рени, много си права с предния пост, заради това мисля да поприключвам Simple Smile

Татарова,  Hug
Скрит текст:
нищо не е като АФК. Не знам дали е добре или зле това, че гледах този сериал по този начин... нищо друго не е в състояние да ми задържи така вниманието.  Rolling Eyes
[/b]

Общи условия

Активация на акаунт