Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 23 ~

• 57 559
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Киара, днес не можах да да изгледам клипчетата,публикувани от теб,но утре непременно ще ги изгледам.

Скрит текст:
И горе главата,усмихни се  Hug

Рени  Hug

# 661
  • в подножието на планината

Скрит текст:
нищо не е като АФК. Не знам дали е добре или зле това, че гледах този сериал по този начин... нищо друго не е в състояние да ми задържи така вниманието.  Rolling Eyes
[/b]

Скрит текст:
И при мен е така... Rolling Eyes започнах да гледам няколко сериала, но не е същото...нещо ми липсва... Wink не се получава... ooooh!

# 662
Евита, клипът наистина много пасва на нашия хубавец  Joy

Тупи,  hahaha

Нехир, открива топлата вода: Те май са гаджета.  Joy

Много ме издразни превода, защото отпреди го знам и тя каза-тези май са влюбени.
Охооооо, Снежи, Тупи. Hug
Киара, кой ти казва да спираш с ФЕмир, нееееее.
Все още Ви чета, малииииииии нямате изчитане, но пък е супер.

# 663
Абе Вие само кажете и, ще Ви заливам с Чагиткови снимчици.
Малиииии, не зная коя от Вас, ще го вкара в правия път или в леглото си, rotfImbo rotfImaoче като гледааааааам, омъжени, неомъжени, малки и големи искат да го вкарат в правия път. Joy
Зори, ама той май на теб е казал, че те обича, съдя по снимката, която си пуснала.

# 664
Аз пък си имам Емир у дома,на него ще си изкарам всичкоооооо с тези разгорещени снимки,малеееее

ппю; какво прави Хазал в САЩ?

# 665
Ееее, паднах като го чух.
Защо стоножката не кара ски? Joy

# 666
Надееее, чудех се как беше репликата и защо ме дразни превода ама... тебе те нямаше да ми кажеш  Rolling Eyes ето, сега вече, всичко си дойде на мястото   Hug Hug Hug

Нещо специално за теб поствам:
Скрит текст:

Илде,
Скрит текст:
честно ти казвам, моля се да намеря нещо да ги замести, че мозъкът ми стана като айрян ама НЯМА...ако някой ми беше казал, че ще полудея толкова много по някой турски сериал щях да му се изсмея. Остави това и музика прослушах и езика чат - пат почнах да разбирам. Не знам как да се спася  #Crazy
[/b]

# 667
Тъкмо гледах клипче със смъртта на Ферия и не ми стана ясно от какво и защо умира и то точно на сватбата? newsm78
Скрит текст:
Защото има бум, бум от бившия й годеник и я застреля.

Ето го и самото писмо на Фери.
Скрит текст:
Писмото:Емир,всичко което премълчах от теб,за всичко което те излъгах , го пиша в това писмо.Защото докато гледам лицето,очите ти, не мога да говоря.Има толкова много неща за които си казвам ''Да не бях направила така''..Но от тези неща най-значимото си ти.Де да можех да върна първия ден , в които се запознахме.Ти беше толкова различен ..Сякаш беше излязъл от приказките , които майка ми разказваше като малка.Но аз не съм принцесата от онази приказка.Когато ми предложи брак не можах да приема.Защото аз не съм Фериха , която познаваш.Аз съм една лъжкиня,Емир.Аз съм дъщеря на онова семейство което дори не искаш да го споменаваш.Дъщеря съм на онзи портиер.

# 668
Виж какво намерих за отговор Rolling Eyes

Стоножка се оплаква на приятелката си:
- Толкова много обичам да карам ски, но докато си ги сложа, зимата свършва… Laughing

# 669
щоооооооо

# 670
Надееее, чудех се как беше репликата и защо ме дразни превода ама... тебе те нямаше да ми кажеш  Rolling Eyes ето, сега вече, всичко си дойде на мястото   Hug Hug Hug

Нещо специално за теб поствам:
Скрит текст:

Илде,
Скрит текст:
честно ти казвам, моля се да намеря нещо да ги замести, че мозъкът ми стана като айрян ама НЯМА...ако някой ми беше казал, че ще полудея толкова много по някой турски сериал щях да му се изсмея. Остави това и музика прослушах и езика чат - пат почнах да разбирам. Не знам как да се спася  #Crazy
[/b]

Киарааааа, тук съммм hug и мерсииииииии за специалитета за мен.    love001

# 671
Наде, Рени  hahaha

# 672
Цитат
Диди,Ренате,Илди,Вани,Неви,Релакс,Рали 2,Дзверче,Меги,Лудосче,Наде и всички нови момичета и сигурно по-стари,които съм пропуснала...благодаря ви,че ви има!!!
newsm51 smile3525 newsm51
Снежиии   wavey wavey waveyHeart Eyes Simple Smile Hug
И аз съм в маалата.

# 673
Момичета,много ме изпълвате с тези клипчета Hug Hug HugБлагОдаря.То вече не ми изглежда драматично - направо си е комично на моменти.То са караници,чупене на чаши,целувки с чужди пред очите на другия,после страстно сдобряване..яко..Оххх и снимката с Къванч..ммм..Къванч..Ей на тоз вече няма да му простя..Емирчо е момченце още..Виж Къванч мъж..Евита Hug
Скрит текст:
Често ходя в Турция и един път видях в един мол Ферхунде - Дениз Чакър..От тогава съм си втълпила,че всеки път ще видя някой турски актьор и съм като полудяла да видя Къванч някъде...Ще го напрегръщам и нацелувам..И любимия съм предупредила,даже съм му казала да снима
Тази Хазал много й отива в този стил..Страшна е

# 674

Скрит текст:
нищо не е като АФК. Не знам дали е добре или зле това, че гледах този сериал по този начин... нищо друго не е в състояние да ми задържи така вниманието.  Rolling Eyes
[/b]

Скрит текст:
И при мен е така... Rolling Eyes започнах да гледам няколко сериала, но не е същото...нещо ми липсва... Wink не се получава... ooooh!
Познатооооо, даже вече спрях да търся и заместител. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт