Професионални серии за коса - тема 48

• 67 204
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Някоя от вас да е ползвала органичната боя на Шварцкопф?

Докато си връщах естествения цвят на косата ме боядисваха само с тази боя.В случая потъмнявах от русо почти платинено до естественият ми цвят,който е руса 8-мица.
Доволна съм.Косата ми си беше мека,добре хидратирана,не се изтощи и сега е в много добро състояние.
Ето тази http://www.salonia.bg/cgi-bin/index.pl?_state=Company&ID=73

# 166
  • София
Момичеата а каква е разликата между ботокса на Лореал и протеиновите терапии.И двете придават плътност.Дали първо някаква протеинова терапия да направя и след това ботокс или само едното ми е достатъчно.Косата ми е рядка , фина ,боядисана,мека като пух

Доколкото съм наясно ботокса не е протеин, той съдържа интра-силан. Той запълва косъма и от водата се раздува, за да придаде обем на косата. Протеин пък се съдържа в структурата на косъма. Той се губи при третиране на косата. Затова е добре да се правят протеинови терапии, те възстановяват част от изгубения протеин на косъма. Щом се боядисваш, най-добре е протеинови терапии и продукти да се ползват преди боя. Така боята ще изгори част от протеина, който е доставен на късъма с тепарията и ще увреди по-малко косата. След боядисване е удачно са се използва ботокс или отново протеин, за да запълни косъма след третирането.

Много благодаря за ценната информация! Hug

Hug

# 167
# 168
Колко назад се записвам пак. Нещо ми избяга тази тема напоследък...  Blush

Последният нов продукт, който ползвах, дано не бъркам, е този (снимката е линк):

Milkshake No Frizz Glistening Treatment

# 169
  • Пловдив
Епона, отзиви?

# 170
Отзиви писах още в предната тема. Но просто нищо ново не съм ползвала от тогава. Много съм доволна от него. Косата живва. Особено в комбинация със шампоана и серума от серията. Но е странен продукт. Под формата на спей е и непосредствено след изплакването косата е гадна, но като изсъхне се преобразява в разкош. Филиинг също е писала за него.

# 171
На Милкшейк кой им е най- хубавият продукт- йогурт маската ли? Иска ми се да пробвам нещо тяхно не знам кое. newsm78

# 172
Момичета,я споделете с кой продукт "парфюмирате" косата си? Всички продукти,които слагам в момента бързо се измирисват(по-скоро във флакона миришат,на косата- не) .Помня преди време фризьорката ми слагаше един флуид за къдрици(или за обем е било,не помня,отдавна беше) и после сума ти време само като развея коса се носи аромата.Липсват ми такива продукти  Heart Eyes

# 173
Момичета,я споделете с кой продукт "парфюмирате" косата си? Всички продукти,които слагам в момента бързо се измирисват(по-скоро във флакона миришат,на косата- не) .Помня преди време фризьорката ми слагаше един флуид за къдрици(или за обем е било,не помня,отдавна беше) и после сума ти време само като развея коса се носи аромата.Липсват ми такива продукти  Heart Eyes
Не знам обаче като ползвам маска с нагряване,аромата след това е супер силен,а мен това ме дразни.Обичам да си ухае леко,съвкупност от продуктите, които съм сложила, Л2 много ми харесва как мирише, едно свежо,леко  Heart Eyes

# 174
Олиото на Макадамия мирише супер силно и трайно.Ако нанесеш на влажна коса аромата ще е по-дискретен,но е траен.

# 175
  • София
Най- опияняващо вълшебния аромат, който трае не часове, а цял ден/нощ е на маската Kerastase Oleo Relax Nuit.  Heart Eyes

# 176
Freya...Четох някъде в темите за ампулите на Сери за по-бърз растеж..Писала си,че ги слагаш за 5 мин и после ги измиваш.Не трябва ли да са без отмиване или нещо омазняват,ако ги оставиш на скалпа по-дълго време? newsm78
Доволна ли си от тях все още?

# 177
Freya...Четох някъде в темите за ампулите на Сери за по-бърз растеж..Писала си,че ги слагаш за 5 мин и после ги измиваш.Не трябва ли да са без отмиване или нещо омазняват,ако ги оставиш на скалпа по-дълго време? newsm78
Доволна ли си от тях все още?
Ами и аз мислех,че би трябвало да са без отмиване,но пише да се отмиват. Половин ампулка+ същото количество вода и се получава гъст лосион. След измиване косата става много мека,но аз слагам вече само в корените. Ами доволна съм,вече доста време ги ползвам, според околните ми е пораснала косата,според мен - не  Grinning

# 178
А това смесване с вода защо е?Някаква реакция предизвиква в съставките или просто за по-лесно намазване?

# 179
Благодаря за споделеното за боята. Ще умувам още.

Общи условия

Активация на акаунт