Професионални серии за коса - тема 48

• 67 103
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
Да, аз съм написала конкретно защо ги купих тези продукти. И естествено говоря за моята си коса, няма как да познавам косите на останалите и от какво те имат нужда Simple Smile

# 586
  • Пловдив
Здравейтеее  Simple Smile

Извън темата, но ще питам вас
Скрит текст:
Направих една не малка поръчка от енцото на продукти на Керастаз (ще ги делим с една мила съфорумка). Влезнах да чета в темата за пазаруването от този сайт, за да видя кога горе долу пращат нещата (в сайта е отбелязан срок, май беше от 3-5 дни) и видях, че се обсъжда качеството на продуктите. Който е поръчвал от там, ок ли са продуктите или са нещо съмнителни?

Четох, че обсъждате ластиците за коса. Ми аз 10 месеца, от както съм родила съм нон-стоп с вързана коса. Напоследък поне гледам да не е стегнат и да я вързвам по-долу. Много ми пречи ако е пусната, а и малкия ме скубе.

# 587
  • Стара Загора
Поръчвала съм продукти от енцото на Керастаз. Продуктите са си ок.Поръчката ми пристигна точно за една седмица.

# 588
Много пъти съм поръчвала от eнцо и всичко си е оригинално, не се притеснявай Simple Smile  Peace
Нещата идват точно в отбелязаният в червено ден (като се намираш при самият продукт се вижда)

# 589
  • Пловдив
Благодаря ви!   bouquet
Бях почнала да се притеснявам.

# 590
Четох, че обсъждате ластиците за коса. Ми аз 10 месеца, от както съм родила съм нон-стоп с вързана коса. Напоследък поне гледам да не е стегнат и да я вързвам по-долу. Много ми пречи ако е пусната, а и малкия ме скубе.
И аз бях така като родих и малко след това-все с ластик на косата.Дребната много ме скубеше,накрая не издържах и от дълга до кръста коса сега съм с коса до врата...Реших пак да я пусна дълга.За щастие малката вече не ме скуби Peace

# 591
Да дам мнение за този продукт -
Рядко на първо ползване харесвам нещо,но този адски ми допадна.Бях малко скептично настроена и бях убедена,че това са си живи кристали и нищо повече.Но ефекта ,който придаде на косата ми не може да се постигне с кристали  Naughty
Първо да кажа,че си правих днес протеинова терапия-понеже сутринта правих поръчка и нямам протеин взех 2 ампули от аптеката,някаква измислена фирма,но пак се маже косата ,затопля и после мие като този на Афоджито.За да засиля протеина сложих и 2 жълтъка.Та в банята едва отмих тоя бъркоч,на всичкото отгоре и самия ми шампоан е протеинов(интез рипеър на лореал).Балансирах с хидратираща маска.След банята нанесох съвсем малко от серума,изсуших и после на почти суха сложих пак.Минах с преса-резултата подредена,тежка коса,но мека.Изключително съм доволна. Преди като ползвах мострата на Афоджий с претеин след банята каквото и да намазах(включително и бадемово масло понеже серумите и кристалите не помогнаха) косата остана хвърчаща,груба.
Сега съм поръчала протеин,само се колебая още за шампоана-да е хидратиращ.Или червения на Тиджи,или  Schwarzkopf Moisture Kick .

# 592
Да, аз съм написала конкретно защо ги купих тези продукти. И естествено говоря за моята си коса, няма как да познавам косите на останалите и от какво те имат нужда Simple Smile

Жаки, а позлваш ли и шампоана и маската на Керастаз Архитект? Извинявам се, ако вече си споделила, но съм пропуснала  Embarassed

# 593
Само шампоана Peace за маска слагам Маскинтенз (гъстата формула)

# 594
  • Canada
GodaiVa, интенс рипеър на Лореал е хидратиращ, не протеинов шампоан Peace

Аз вчера, за пръв път от много време насам си спретнах страшен номер Mr. Green След дълбоко почистващ шампоан сложих ампула Deep Fuel на Редкен и запечатка с http://www.spaboutique.ca/product/3768/86/7027/Brands/Schwarzkop … oner-2-sizes.html

Изключително гадна комбинация, този балсам напоследък хич не ми допада Crossing Arms! Косата ми беше буквално като метла, отмих всичко, което бях сложила и оправих положението с Чи, дълбоко овлажняващата маска  hahaha

# 595
  • Чукарландия
Момичета, кокосовото масло, втрито в косата преди измиване с шампоан и т.н., играе ли роля на еластисайзър или не е достатъчно само това за хидратиране? Hug

# 596

Когато го поръчвах питах във фейса на Златна Рибка и ми бяха отговорили,че е протеинов.

# 597
  • Пловдив
Foncé от къде си поръча Deep Fuel? Бяха много добри, но вече ги няма  Cry

# 598
  • Canada

Когато го поръчвах питах във фейса на Златна Рибка и ми бяха отговорили,че е протеинов.

Интересно, защото самите те са го подредили при шампоаните за суха коса  Mr. Green

http://www.zlatnaribka.com/shampoani/shampoani-za-suha-kosa

Нямам претенциите на последна инстанция, както и отдавна не ползвам серията за да мога да проверя състава, но за мен серията винаги е била хидратираща  Peace Като такава си спомням и че е била коментирана тук Flutter

*dreamer* , живея в Канада, а тук Лореал правят два пъти годишно големи разпродажби. На последната такава за мое огромно учудване имаше и Deep fuel. Награбих 3 кутии Blush

# 599
Бубка, с половин дума се разбираме с теб!    Blush      Hug
Жаки също ме разбра.   Wink       bouquet

Общи условия

Активация на акаунт