Професионални серии за коса - тема 48

• 67 150
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Мерси, ЖакиHug

Аз не бих повторила с маската Макадамия, нищо общо със страхотната маска МаскинтензWink

# 496
Абсолютно Peace Маскинтенз е на светлинни години пред Макадамията.

# 497
  • София
Жаки, от кое серумче Абсолют си доволна? А, маската Максинтез е страхотна, но аз слагам само по дължините, ще пробвам и в корените (не омъзнява ли?)

# 498
Eто от това
Скрит текст:
на мен не ми беше грам мазна маската, но ти ми знаеш косата Simple Smile

# 499
  • Враца
не съм много наясно с понятията, но за мен накъсването е следствие от цъфтенето. Явно грешката е в мен. Да разбирам ли, че серията Форс Вектор не е за мен? Дълбокопочистващия го ползвам заради мазните корени, но по веднъж на 2 седмици.
Редувам или комбинирам следните продукти за финиш термичния крем форс вектор, Л2, спрей с термо защита Филип К. , маслото на Макадамия, .
Как мислите, какво друго да взема за да спра цъфтенето?

# 500
  • София
не съм много наясно с понятията, но за мен накъсването е следствие от цъфтенето. Явно грешката е в мен. Да разбирам ли, че серията Форс Вектор не е за мен? Дълбокопочистващия го ползвам заради мазните корени, но по веднъж на 2 седмици.
Редувам или комбинирам следните продукти за финиш термичния крем форс вектор, Л2, спрей с термо защита Филип К. , маслото на Макадамия, .
Как мислите, какво друго да взема за да спра цъфтенето?

В горния пост Жаки е показала серучето, което при нея е помогнало да спре цъфтенето - на Лореал е, от серията Абсолют рипеър. И аз съм му хвърлила око след написаното от нея.
Иначе според моя фризьор, и аз май съм склонна да се съглася, защото откакто се подстригвам при него косата ми цъфти много по-малко, а я стрижа много по-рядко, има значение и с каква ножица те подстригват - трябва да е хубава, за да реже косъма, а не да го накъсва.

# 501
  • Пловдив
И аз не бих повторила (поне в скоро време) маската Макадамия. Не я усетих по никакъв начин. Имам и олиото и спрея за разплитане (май така се казваше), ами не ми допадат и те. Олиото ми е прекалено мазно, не обичам такива финиши. Косата ми е доста суха в краищата, но предпочитам нещо по-леко.
Лятото изхабих една голяма кутия Максинтенз. Доста силно хидратираща е (поне за моята коса). Тя и шампоана и балсама от серията Philip Kingsley Moisture extreme за мен са най-силно хидратиращите продукти, които съм ползвала.

# 502
  • Враца
Назад в темите съм чела много положителни коментари за серумчето на Лореал, което Жаки е показала. Аз от много време се чудя дали да го поръчам, но се притеснявам, че ще ми омазнява допълнително косата, която и без друго по рождение е бързо омазняваща се.

# 503
  • София
Май само на мене маската Макадамия ми действа уникално на косата Simple Smile
Мека и гладка всеки път! Една от спасителните за мен след дизастъра от несполучливите ми боядисвания..
Олиото също Simple Smile ,а съм с тънък косъм, къдрав. Не ми омазняват или утежняват хич Simple Smile

# 504
Май само на мене маската Макадамия ми действа уникално на косата Simple Smile
Мека и гладка всеки път! Една от спасителните за мен след дизастъра от несполучливите ми боядисвания..
Олиото също Simple Smile ,а съм с тънък косъм, къдрав. Не ми омазняват или утежняват хич Simple Smile

И аз съм така, но да не забравяме, че всяка коса е различна.  Peace

# 505
  • София
Все пак да не забравяме, че маската на Макадамия спечели анкетата за любим продукт на 2012г, така че е явно, че е масово харесвана.

# 506
  • София
Назад в темите съм чела много положителни коментари за серумчето на Лореал, което Жаки е показала. Аз от много време се чудя дали да го поръчам, но се притеснявам, че ще ми омазнява допълнително косата, която и без друго по рождение е бързо омазняваща се.

Четох, че серумчето го слага само в крайчетата. По дължините не слага. Така не би трябвало да омазнява

# 507
  • Пловдив
Имам 2 въпроса:
1.Аргановото масло (в чист вид) удачно ли е да се добави към някоя готова маска за коса(на Керастаз,Л'ореал или някоя друга) и ако да към коя?  newsm78  И има ли проблем ако се загрява?  Embarassed
2.Искам да си навия косата с ролки-какво да и сложа,за да издържат къдриците по-дълго  #2gunfire
Като е влажна,навивам ролките,спя с тях и после ефекта е до обяд на следващия ден  #Cussing out

# 508
И аз от Макадамия не съм впечатлена. Използвам я сега когато нямам много време да седя. Иначе си продължавам  Фито маските, но в списъка за в бъдеще маскинтенз или олео релакс искам да пробвам .
Серума на Абсолют не омазнява, само в долната част на косата го слагаш много бързо попива.  Peace

# 509

Четох, че серумчето го слага само в крайчетата. По дължините не слага. Така не би трябвало да омазнява
На цялата коса го слагам от корените до връхчетата Peace Но моята коса е и много силно изрусена и поема такива неща без проблем.
Иначе е нужно само в краищата където цъфти.

Общи условия

Активация на акаунт