Професионални серии за коса - тема 48

• 67 094
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
Момичета,да питам запознатите с CHI.На цялата марка продуктите еднакво ли миришат?Както например е Шварцкопф Пр.Или всяка серия има свой аромат(както е при другите марки)?И ако аромата е еднакъв,като коприната ли миришат продуктите?
От серията Ифра миришат еднакво. Любим аромат! Не мога да определя на какво мирише, но е  Heart Eyes

# 616
  • Варна
Момичета,да питам запознатите с CHI.На цялата марка продуктите еднакво ли миришат?Както например е Шварцкопф Пр.Или всяка серия има свой аромат(както е при другите марки)?И ако аромата е еднакъв,като коприната ли миришат продуктите?
Коприната и термозащитата на Чи миришат на нещо подобно на мъжки парфюм, лично на мен не ми допадна Sick

# 617
Абе и аз май каквото съм имала(имала самнеща от различни серии) миришат еднакво, но да не те подведа...имам такива спомени  newsm78

# 618
Много благодаря момичета Hug Аромата на коприната и на мен ми идва силен и доста мъжки.Затова ми се искаше другите продукти от марката да миришат различно...С вашите отговори оставам с впечатлението че продуктите на марката имат еднакъв аромат(предполагам този на коприната с различна наситеност) Thinking

# 619
  • София
Да се включа и аз по  въпроса за аромата на  CHI. Royal коприната, например, мирише различно от стандартната- на нещо подобно на олиото на Макадамия. По същия начин мирише и хидратиращият шампоан от Royal серията. Лилавата серия за обем мирише на дъвка Crazy

Последна редакция: ср, 20 фев 2013, 10:23 от gracycat

# 620
Това е успокоително.Да не губя надежда.Може да пробвам лилавата серия за обем Hug

# 621
До края на седмицата в Зл. рибка има намаление на продуктите на Алфапарф Simple Smile

Намалението е с 10 процента - кода го има на страницата им във ФБ. Wink

# 622
  • София
Fonce, благодаря  Hug
Ако не те затруднявам би ли описала продукта, консистенция, действие..

# 623
  • София

Коприната и термозащитата на Чи миришат на нещо подобно на мъжки парфюм, лично на мен не ми допадна Sick
На крем за бръснене ми мирише коприната,но на мен ми харесва Laughing

От към аромат Тиджитата никой не може да ги бие!

Find What You Love ,определено цимента бих ти препоръчала,много добър продукт  Heart Eyes И аз си го чакам,това е един от продуктите без които не оставам.Косата ми е с тънък косъм,права,небоядисвана.

Това е успокоително.Да не губя надежда.Може да пробвам лилавата серия за обем Hug

Ооо и аз искам да я пробвам,шампоана и балсама,но чакам да свърша тези на Керастаз.

# 624
Серията за обем на CHI е без сулфати и парабени Peace

# 625
  • In transit
Моля ви кажете ми какви са приликите или разликите между:
и
Кое от двете да ползвам след боядисване за запечатване на цвета и косъма? Също така еднократно ли се прави това след боядисване или всяка седмица примерно?
Мога ли със същия ефект да ползвам ботокса?

# 626
Момичета, снощи дадох втори шанс на Керастаз Архитект  Mr. Green

Стоях обаче не 25мин, а 5мин с маската  Naughty и резултата беше коренно различен  Simple Smile За финиш ползвах Аргановото олио на Лакме, сложих и от Термик нектара на Керастаз и изсуших със сешоар. Косата ми е мека, гладка, лъскава, жива, плътна  Heart Eyes

# 627
Коприната на CHI и мен адски ме дразни като аромат. Точно силен, сладко-тръпчив арабски мъжки парфюм. Иначе като действие е чуден продукт.
Макадамията ухае много готино, на нещо средно между Angel и A*Men
Иначе номер едно за миризма давам на Митичното олио. Иде ми да се полея цялата с него Mr. Green

# 628
Кое от двете да ползвам след боядисване за запечатване на цвета и косъма? Също така еднократно ли се прави това след боядисване или всяка седмица примерно?
Мога ли със същия ефект да ползвам ботокса?

Различни продукти за грижа са боядисана коса са - това е разликата, там е и приликата Grinning...
Можеш да си избереш кое да ползваш - след боядисване.
Ампулата съм я слагала и между боядисвания - за освежаване на цвета /аз се потъмнявам доста от естествения ми цвят/ - допълнително ми приглажда косата, вероятна има доста силикони, те запечатват, придават блясък, да.

Новия ботокс за боядисана коса не съм пробвала - а и не мисля Wink, - стария си ми е любим за след боя. Не вярвам разликата да е толкова фрапираща.

# 629
bubka:), различно миришат сериите на Чи.    Peace

Общи условия

Активация на акаунт