д-р Бабаков-Пловдив

• 6 226
  • 13
  •   1
Отговори
Искам да разкажа за моята история относно този лекар.Цял месец ми държи изследванията без да забележи че не са наред.Оказва се че то зи австралийски незнам си какво е положителен и той не ми казва,а ми каза че са ми наред изследванията,ама до един момент.След месец след като отивам при него на консултация(бременна СЪМ В 4-ТИ МЕСЕЦ)той вижда че не са ми хубави изследванията и в шаш и паника ме праща в инфекциозно,та аз да не съм парче месо.Пуснаха ми нови изследвания и пак същото при което нервите не ми издържаха и отидох да му съобщя че ще си понесе вината за това че ме е държал цял месец един вид болна от жълтеница.................аз съм била като ходещ бацил,но аз нямам никакви симптоми.От тук потърсих мнението на другият лекар,който следи бременноста ми д-р Минев и той ми поясни,че аз съм просто носител на вируса и че няма нищо страшно,а онзи тъпанар Бабаков искаше да ме вкарва в инфекциозна болница да ме лекували.Момичета,моля ви не се лъжете да ходите при Бабаков,него не го е грижа за вас!!!!!!!!!

# 1
До сега само хубави отзиви бях чувала за този лекар..., но явно  Rolling Eyes #Cussing out
Съжалявам за притесненията през които си минала. По време на бременноста и на мен ми казаха че австралийския ми е положителен, пратиха ме на специалист, преглежда ме с ехограф и ме разпитва до девето коляно. Предположи, че след като нямам оплаквания и промени в чер. дроб само съм носител. Побърках се от притеснения докато не се оказа, че в лабораторията са ми объркали изследването. Нямах никакъв хепатит.
Както и да е. Дано от тук нататък само хубави неща ти се случват.  bouquet

# 2
благодаря,дано да не ме шашкат повече Crazy

# 3
Напълно подкрепям мнението ти за д-р Бабаков, че него не го интересува какво става с бремената жена. За малко да изпусна детенцето си заради него. Не беше видял, че нямам почти никакви околоплодни води и че плацентата е много остаряла или не знам може да е видял и да не ми е казал. Както и да е добре, че отидох при друг лекар и ме оперираха след 5 дена и всичко беше наред, не знам какво щеше да стане ако бях си чакала термина както той ме посъветва!!!

# 4
Съжалявам,че се е случило така с теб,но не съм съгласна,че Бабаков не се интересува от пациентките си за мен той е много добър,като лекар и човек,цялата си бременост ми следеше той и при него родих секцио второто си дете и съм много доволна,също и от 2-ра Градска болница всички бяха изключително любезни и отзивчиви!

# 5
Всеки си има мнение и сам може да си прецени дали го устройва оказаното му отношение.Пази боже всичко да е наред

# 6
az sum mnogo dovolna ot d-r Babakov,hodq pri nego ot polovin godina i vpe4atleniqta mi sa 4e e mnogo vnimatelen,vinagi puska izsledvaniq.predi sum hodila na dosta ginekolozi i absolutno vsi4ki mi nazna4avaha le4enie bez da pusnat izsledvaniq,samo ot gledane na ehograf,a az imam problemi s hormonite.d-r babakov be6e edinstvenoto izklu4enie,naistina e neveroqten,mnogo mil i vuob6te ne e vqrno 4e ne se interesuva ot pacientkite si.

# 7
Не отричам, че е внимателен, мил и много спокоен, само че това в моя случай няма никакво значение след като всичко можеше да има фатален край!!! 3-ма други лекари след това видяха , че спешно трябва да ми се направи операция, а той не, от това си вадя извод, че не е толкова компетентен! Или както казах може и да е видях, но да не ми е казал от това съдя, че не го интересуват пациентки които НЯМА да раждат при него - от самото начало му казах, че няма да раждам във 2-ра градска. Както и де не ангажирам никого с моето мнение, просто само мога да съм благодарна, че реших да се прегледам и при друг специалист. Не се позовавайте само на мнението на едни лекар безгрешни хора няма!!! Важното е всичко да свършва добре Hug

# 8
Мила той пуска изследвания,но не ги гледа внимателно,ама въобще не им обръща внимание.Гледа само хемоглобина,да не припадаш по улиците,иначе мойте изследвания седяха при него месец,след като ми каза че са ми супер,да ама изведнъж се оказаха не супер и кой е виновен за това?

# 9
Олееее,изобщо не искам да слушам глупостите,които бълвате за д-р Бабков.Аз не мога да си представя по-добър лекар.Следя ми първата бременност по възможно най-добрия начин.Всеки божи път ехограф,мерене на плода и то надълго и широко,куп изследвания.Абе въобще каквото можеше да се направи се направи.Винаги работи спокойно ,не те претупва,ако ще да си отишъл в 19:30 и въобще не му влиза в работата да те прегледа.
 Раждах при него във Втора градска.Това бяха най-хубавите моменти в живота ми.Стоя седнал на леглото ми през цялото време и ме държеше за ръката,предвид,че го изкарах посред нощ в единствения му почивен ден (не беше спал 3 денонощия)  ooooh! Нямам думи за този лекар.
 Сега пак той ще следи бремеността ми.И за миг не съм си и помислила да ида при друг лекар  Naughty

Съжалявам,за това което ви се е случило,но не мисля,че трябва да му лепите такива етикети  Sick Все пак той не е специалист по инфекциозни заболявания.Ок.Не го оправдавам,но моля ви не казвайте,че не е специалист,защото изобщо НЕ Е ТАКА!!!

П.П.Съжалявам за гневния ми тон,но направо го приех лично.За мен това е АГ-лекаря  bowuu

# 10
Здравейте,
 относно темата за д-р Бабаков искам да кажа, че той е добър специалист. много съм доволна от вниманието, което ми обраща, поне за сега. първа бременност ми е. Направи ми всички иследвания и всичко изглежда добре. смятам да раждам при него. какво бихте ме посъветвали?

# 11
  • Пловдив
За лека и без проблемнна бременост като моята всеки би бил добър.Аз съм доволна от д-р Бабаков.

# 12
Аз също съм с 2 ръце ЗА д-р Бабаков , той следи цялата ми бременност , направи ми всички необходими изследвания , даже имаше случай , в който от лабораторията не му бяха изпратили един резултат , веднага го издири , абсолютно заинтересован беше , винаги ми е отделял вниманието , което трябва , имах уговорка да раждам при него , но в деня когато раждах се случи така , че беше извън града , въпреки , че не родих при него , а при д-р Карагйозан който случайно беше дежурен , рашдането мина перфектно , а д-р Бабаков в момента който пристигна веднага пристигна при мен да види как съм и докато раждах през цялото време звънеше на Карагйозан да разбере наред ли е всичко . Живот и здраве ако забременея втори път без да се замислям ще отида пак при него .

# 13
Първоначално бях избрала др Бабаков да следи бременността ми. Доста безхаберно отношение, повърхностно-нито микробиология ми взе, нито цитонамазка, а за някакви по-специални насоки да не говорим. Няколко пъти го питах няма ли да ги правим тези изследвания, отговорът беше всеки път различен, но не и логичен. През цялото време не се чувствах спокойна, един единствен път ме изпрати на кръвни изследвания, които даже не разгледа подробно, не беше включил в тях и доста задължителни. Нито един път не ми даде амбулаторен лист с някаква и формация, само си мрънкаше под носа, че всичко е наред. Естествено, че го смених, но пиша тук, ако се чуди някой, да е запознат, че няма да получи максималното. На последно място слагам чакането с часове, което нямаше да има никакво значение, ако ги нямаше горните обстоятелства. Иначе е любезен и спокоен.

Общи условия

Активация на акаунт