Новите ни козметични похождения 38

• 63 767
  • 721
  •   1
Отговори
# 165
 По принцип винаги ме мързи да пиша...но трябва да се оплача...

Спиралата ...http://www.beautezine.com/lancome-hypnose-star-mascara-le-curler … -photos-swatches/...много неприятна... Tired А така я чаках с нетърпение.. ooooh! Много ме е яд.
Пуска прекалено много туш и се получават като парцалчета по миглите. Ако я сложа към 11 00 към 18 00-19 00 вече цялата е изпопадала под очите и се е наронила #Cussing out и приличам на енот. ooooh!

# 166
  • Torino,IT
Странно, ползвам я от няколко месеца и не съм имала такива оплаквания, слагам по две нанасяния но не ми е пускала Cry

# 167
Цитат
Странно, ползвам я от няколко месеца и не съм имала такива оплаквания, слагам по две нанасяния но не ми е пускала
  smile3511

# 168
По принцип винаги ме мързи да пиша...но трябва да се оплача...

Спиралата ...http://www.beautezine.com/lancome-hypnose-star-mascara-le-curler … -photos-swatches/...много неприятна... Tired А така я чаках с нетърпение.. ooooh! Много ме е яд.
Пуска прекалено много туш и се получават като парцалчета по миглите. Ако я сложа към 11 00 към 18 00-19 00 вече цялата е изпопадала под очите и се е наронила #Cussing out и приличам на енот. ooooh!

аз имах същия проблем с Doll eyes, затова купувам само оригиналния Хипноуз.

No7 lip pencil in Nude

# 169
Какво толкова намирате в тази сянка 14 на Flormar?  Thinking
Много хубави неща намирам лично аз. Чудесно качество и хубав, необичаен цвят за нищо пари. Благодарна съм на Адри, че сподели за нея. Ти нищо ли не намираш?
И много лесно нанасяне и уникална трайност, без да се събира в гънките на клепача. И аз много благодаря за тази информация.

# 170
  • Варна
ще дадеш ли повече инфо за бб крема че нищо не разбрах от снимката  Blush

# 171
  • Torino,IT
Guilty, кажи ми моля те че този молив е на Елф Praynig Party

# 172
  • Стара Загора

Марката е написана под снимката с името No7 - предлага се във вериги Boots в Англия.

# 173
  • Отвъд алеята зад шкафа
Взех си сенки от блестящата серия на Seventeen -  01. Въпреки, че прочетох в един блог лоши отзиви за тази серия, на мен много ми харесват. Продавачката ме предупреди, че не са покривни, а имат основно блясък, за разлика от другата серия на марката. На мен обаче ми стоят супер върху база или върху друг цвят сенки. Много съм доволна.

Някой търсеше зелените сенки на Буржоа, има ги в Мория на Гарибалди.  Peace

# 174

Марката е написана под снимката с името No7 - предлага се във вериги Boots в Англия.
Точно No7 е. Lisa Eldridge е автора на цвета и го е включила в гамата на No7.

# 175
Молив за очи на Шанел 102 Béryl

Лак Essence Circus Confetti

# 176
  • София

Как е като покривност този ББ крем?

С доста добра покривност е - по-голяма отколкото на Skin 79 Vip Gold Super Plus BB, който ползвах досега.

# 177
И подаръчета сенки на Мода -310,309,308,311,303,312 Heart Eyes

# 178
  • Бургас
ще дадеш ли повече инфо за бб крема че нищо не разбрах от снимката  Blush

ББ-то е The Face Shop Power Perfection BB Cream.  Peace
Леко, приятно. Покритието е около средното. Хубав, сатенен завършек.

# 179
  • София
Какво толкова намирате в тази сянка 14 на Flormar?  Thinking
Много хубави неща намирам лично аз. Чудесно качество и хубав, необичаен цвят за нищо пари. Благодарна съм на Адри, че сподели за нея. Ти нищо ли не намираш?

Не, аз питам, защото се чудя дали да си я купувам. Поне на външен вид имам такива цветове сенки. Но щом толкова я хвалите...  Wink

Общи условия

Активация на акаунт