Новите ни козметични похождения 38

• 63 767
  • 721
  •   1
Отговори
# 150
  • Стара Загора

Момичета,
можете ли да напишете сравнение на новия BB Cream на Nivea с този на Maybelline ? Също така светлият цвят на BB Cream на Nivea оранжавее ли и колко светъл е ? Интересувам се, защото от всички BB Cream-ове, които има на нашият пазар само този на Maybelline е наистина светъл.

Аз пробвах тази вечер светлия на Нивеа. Не е съвсем светъл, но е по-добре от този на Гарние например и не е никак оранжев. 

И на мен ми се стори не много светъл, жълтееше ми дори. Сложих си малко на китката и размазах, почти се изгуби, но ако покрия цялото лице ме съмнява, че ще има разлика с врата и на много бяла кожа съвсем няма да стои естествено. Все пак е добре да се пробва.
Впечатли ме Мат-а на Лореал, но ще чакам отзиви от Саси.  bouquet

# 151
  • София/Бургас

Много благодаря!   bouquet 

За BB Cream - тоест за много светли кожи няма да става ? Как намирате покривността му ? Колко дълго издържа ?

# 152
  • Бургас / София
Скромно и тестери на  Керастас Термик цялата серия Wink

# 153
Отдавна искам да се запиша в тази тема. Сега поне има с какво Simple Smile
- подарък за РД
- пак подарък за РД
- от мила съфорумка  Hug

# 154
  • Бургас

# 155

collistar cristalli di luce 8
синия молив плюс сенките 04 от колекцията
Скрит текст:

Скрит текст:
Mr. Green Много ми хареса цвета!

2 червила розово - лилави за проба, никога не съм купувала на ГР  Embarassed
и най-накрая открих :

# 156
# 157
Впечатли ме Мат-а на Лореал, но ще чакам отзиви от Саси.  bouquet

Това и на мене много ми хареса, обаче на ръката.  Mr. Green Не знам как ще се държи на лице. Аз да си кажа, че съм много доволна от ББ на Буржоа. Светлият цвят е наистина светъл. Но го възприемам по-скоро като ФДТ, не знам защо се казва ББ. Може би защото съм ползвала само 3-4 вида ББ крем и няма нищо общо с тях.

# 158
  • София
Какво толкова намирате в тази сянка 14 на Flormar?  Thinking

# 159
Sassie ,сподели впечатления от фондьотена.
 Някой беше споделил в съседна тема,че пудрата много напомняла на една матираща пудричка на Кларинс.

Страхотен е, кожата е като кадифе с него.  Heart Eyes Стои леко пудрен и до около 6 часа (при мен лично) издържа  без да ми се омазнява кожата в Т зоната. Цветовете също мисля, че са добри като гама, аз си взех 02 номер той е с жълт подтон, иначе 01 е доста по- светъл и розовее. Peace

# 160
с подарък към него заедно с 4 мости на кремове в несесер за гримове  Heart Eyes
Иииии
подготовка за лятото  Grinning

# 161
Какво толкова намирате в тази сянка 14 на Flormar?  Thinking
Много хубави неща намирам лично аз. Чудесно качество и хубав, необичаен цвят за нищо пари. Благодарна съм на Адри, че сподели за нея. Ти нищо ли не намираш?

# 162
  • In The Middle Of Nowhere
05   

# 163
  • Belgium
Момичета, някой купи ли вече новия серум на Kerastase Initialiste?

Мисля да го взема, но ми се иска да чуя някакви реални отзиви  Laughing

# 164

Общи условия

Активация на акаунт