Новите ни козметични похождения 38

• 63 767
  • 721
  •   1
Отговори
# 135
[
Скрит текст:
img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTtny9bRlfs5yq6xASwhnRQBPmL2QubSmeU4d1-X_RdT9F2yw3n[/img]
Самсара , може ли да споделиш отзиви като го пробваш  baby_neutral Ти кой цвят си взе,можеш ли да ги сравниш с ББ на Гарниер  Heart Eyes

Ще споделя, когато го тествам Simple Smile  Hug Още не съм

На Гарние съм ползвала и не бях особено възхитена, правеше "кир" ефект на лицето при мен. Не знам как по-точно да го обясня.
Взех по-тъмния нюанс. Светлие е за доста светли кожи.
Мерси  Hug

# 136
  • Canada
Колкото за запис, че докато ми пристигнат останалите неща темата ще към края си...  Crossing Arms
Скрит текст:

# 137
  • на последния етаж
И аз ще сгъстявам вежди с това:

След като отворите ампулата как я съхранявате (аз смятам да нанасям с клечка за уши, но колко често  Thinking)?

# 138
# 139
  • София
Shu Uemura cleansing oil, моето е 50 ml, за да видя дали ми понася Peace

# 140
  • Пловдив
в черно Heart Eyes
иииии  и двата да не взема да се мина Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  newsm03

# 141
  • София
Sassie ,сподели впечатления от фондьотена.
 Някой беше споделил в съседна тема,че пудрата много напомняла на една матираща пудричка на Кларинс.

# 142
  • София

Как е като покривност този ББ крем?

# 143
# 144
  • София
Искам всички сенки на Мода  Mr. Green

# 145
  • София
И аз ще сгъстявам вежди с това:

След като отворите ампулата как я съхранявате (аз смятам да нанасям с клечка за уши, но колко често  Thinking)?

Лита би ли споделила точно с кои ампули ще сгъстяваш вежи? Няма снимка. Sad
Имат ли доказан резултат тези ампули?

# 146
  • София/Бургас
lepidopteria, моля те сподели марката и номера на червилото ?
Предварително благодаря!   bouquet  

Момичета,
можете ли да напишете сравнение на новия BB Cream на Nivea с този на Maybelline ? Също така светлият цвят на BB Cream на Nivea оранжавее ли и колко светъл е ? Интересувам се, защото от всички BB Cream-ове, които има на нашият пазар само този на Maybelline е наистина светъл.

# 147
  • София
ChemistryLady Golden Rose 130

# 148

Момичета,
можете ли да напишете сравнение на новия BB Cream на Nivea с този на Maybelline ? Също така светлият цвят на BB Cream на Nivea оранжавее ли и колко светъл е ? Интересувам се, защото от всички BB Cream-ове, които има на нашият пазар само този на Maybelline е наистина светъл.

Аз пробвах тази вечер светлия на Нивеа. Не е съвсем светъл, но е по-добре от този на Гарние например и не е никак оранжев. 

# 149
Check Please Как е като консистенция, също толкова мазничък ли е като на Гарниер??. А покривността?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт