Новите ни козметични похождения 38

• 63 767
  • 721
  •   1
Отговори
# 120
# 121
# 122
# 123
# 124

Купих го от lookfantastic - по време на намалението за изненадващата цена от 11.16 евро. А е половин килограм. После се запасих с още една опаковка. Страхотен е. Мирише прекрасно, подхранва добре кожата без да е мазен и лепкав, попива много добре. Най-добрият лосион за тяло, който съм ползвала. Подходящ е обаче за нормална кожа, не съм сигурна как би действал на много суха.

В момента обаче цената му е €39.29.

# 125
  • Бургас
+
Скрит текст:
подарък sample на червилата Rouge Allure  Heart Eyes  Heart Eyes

# 126

Купих го от lookfantastic - по време на намалението за изненадващата цена от 11.16 евро. А е половин килограм. После се запасих с още една опаковка. Страхотен е. Мирише прекрасно, подхранва добре кожата без да е мазен и лепкав, попива много добре. Най-добрият лосион за тяло, който съм ползвала. Подходящ е обаче за нормална кожа, не съм сигурна как би действал на много суха.

В момента обаче цената му е €39.29.
Oх, знам, че е прекрасен - толкова, че много бързо го изразходвам. Heart Eyes Що така пренебрегвах lookfantastic последните месеци, нека ме е яд сега Simple Smile
Благодаря ти!

# 127
# 128
Тези пудри на Шанел подаряват ли ги ?  Rolling Eyes Mr. Green Mr. Green

# 129
  • в 1001-та нощ
Безобразно ми разби сърцето newsm76

Paul Smith London Women Paul Smith for women

и за пробичка:

Organza Indian Jasmin Givenchy for women

# 130
  • София

А каква им е цената? Много хибави изглеждат.

От къде купувате продукти на Moda? Тук вСофия само лакове съм виждала.

# 131
Самсара , може ли да споделиш отзиви като го пробваш  baby_neutral Ти кой цвят си взе,можеш ли да ги сравниш с ББ на Гарниер  Heart Eyes

# 132
[
Скрит текст:
img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTtny9bRlfs5yq6xASwhnRQBPmL2QubSmeU4d1-X_RdT9F2yw3n[/img]
Самсара , може ли да споделиш отзиви като го пробваш  baby_neutral Ти кой цвят си взе,можеш ли да ги сравниш с ББ на Гарниер  Heart Eyes

Ще споделя, когато го тествам Simple Smile  Hug Още не съм

На Гарние съм ползвала и не бях особено възхитена, правеше "кир" ефект на лицето при мен. Не знам как по-точно да го обясня.
Взех по-тъмния нюанс. Светлие е за доста светли кожи.

# 133
# 134

Общи условия

Активация на акаунт