Новите ни козметични похождения 38

• 63 767
  • 721
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Аз съм много доволна от червилото на Римел, серията на Кеит Мос. Не ми се разлива извън устните и не се събира в гънките на устните. Страхотно червило!

# 91
  • Пловдив
Дългоочаквано и много желано  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 92
placholina   , що ми се върти, че преди време пак печели нещо козметично от томбола?! Искам и аз пък!  Crossing Arms Mr. Green

Права си   bowuu - стилаж на Есенс със серията Здрач. Blush Blush

# 93
# 94
16 Rimmel, серията на Кейт Мос, цветът е доста по-наситен, страхотен е, на мен много ми отива  Mr. Green, но на първа проба ми се събира по гънките на устните, дали защото са ми сухи в момента..

Имам го същото много е хубаво, само малко ме тревожи факта с парабените в него и не знам дали да го ползвам! Peace
Иначе е страхотен цвят за светли жени поне според мен, може и на по-тъмни да стои нямам представа. При мен нищо не се събира разкошно е, но може би не е много мазно наистина.

# 95
BOURJOIS BB cream compact foundation

BOURJOIS BLUSH IN 33 LILAS D'OR
Скрит текст:

Ей такива сини цветове търсех.  Heart Eyes
Скрит текст:

# 96
# 97
  • USA, Steak State
Напазарувах си и аз. Само дето се търклях до местата на които продават марката, нямаше почти нищо от това, което ме интересува и си поръчах онлайн.

Цветовете в двата края Miss popular и Lunch break

Руж Passion Pink Руж Peachy Cheeky Руж Pinktastic   Бронзър St Lucia

Подарък:

# 98
# 99
  • София
подарък

# 100
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

# 101
 newsm10много хубав лак

Последна редакция: пт, 01 фев 2013, 19:24 от bubanka

# 102
  • USA, Steak State
Тези от вас, които ползват крем или гел очни линии в буркани... Абе нещо моето бурканче на Мак изглежда в окаяно състояние, някакво такова рошаво и грозно от загребването с четката. Само аз ли съм с този "проблем"

# 103
  • София
Тези от вас, които ползват крем или гел очни линии в буркани... Абе нещо моето бурканче на Мак изглежда в окаяно състояние, някакво такова рошаво и грозно от загребването с четката. Само аз ли съм с този "проблем"
при мен е същото положение само, че с бурканчето на Есенс

# 104
  • USA, Steak State
Ок, спокойна съм, че не съм мърла или нещо не загребвам както трябва.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт