Новите ни козметични похождения 38

• 63 767
  • 721
  •   1
Отговори
# 75
  • USA, Steak State
Денси, благодаря за мнението. Simple Smile

# 76
т.е. в твоята класация на ИСЛ са номер 1?  Rolling Eyes
От най-високия клас по пигментираност и трайност да, след това са Диор, Герлен и Кларинс, а на дъното са сенките на Шанел /говорим обаче само за палитри, не за единици и бурканчета/.

това е моето мнение. добавям обаче и сенките на Ести Лодер индивидуалните. Много са трайни. Всички сенки ги слагам върху базата на Urban Decay. Цял ден не мърдат.
Сенките на Шанел стоят по добре ако се слагат с влажна четка.

# 77
  • Стара Загора

# 78
Спечелих го от томбола  Grinning.Онзи ден реших - че няма да купувам нищо козметично поне ден   Naughty  Crossing Arms и ... се появи куриерът  Joy .

Скрит текст:

За пръв път от четири години сменям сета за вежди  ooooh!  по простата причина - че досега ползвах един на Wet & Wild - но техни стилажи почти няма или са празни  Rolling Eyes .Днес взех този да видим как ще е .
Скрит текст:

Честито на всички момичета за придобивките и все така да се пълни темата с красоти. Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 79
       http://www.fragdiegurus.de/catrice-ultimate-lip-glow-aufgetragen/              Ето и от мен един блясък за устни, взех последния брой и много му се радвам!

# 80
Chanel Poudre Signee de Chanel

и към нея:

Chanel Rouge Allure Velvet Favorite

Chanel Stylo Yeux

beryl, santal

Chanel Vernis Accessoire

# 81
Скромен запис.  Laughing

# 82
- последните два

# 83
  • София
placholina   , що ми се върти, че преди време пак печели нещо козметично от томбола?! Искам и аз пък!  Crossing Arms Mr. Green

# 84
Stardust*  ,много,много красиви .China Glaze  Heart Eyes кой е и от къде поръчваш ?

# 85
  • София
Стардъст, лаковете до един са страхотни, със здраве  Heart Eyes.
Вдовичке, разхождам печените продукти на ЕЛФ трети ден и съм доволна за сега, не ми изчезват от лицето....незнам, но нали знаеш че си е до кожа  Hug. Според мен за цената си са повече от прекрасни, особено Пинктастик  Heart Eyes.
Лу, забравих да благодаря в предишната тема за разяснението за ГР в Скай Сити   bouquet.

# 86
Elizabeth Arden Super Size Green Tea Refreshing Body Lotion, Elizabeth Arden Holiday Lipgloss Set , Гинофит - много добър измивен лосион:

# 87
# 88
  • Пловдив
Май само аз останах без мицерална вода...да наваксам Mr. Green

# 89
  • Отвъд алеята зад шкафа
 16 Rimmel, серията на Кейт Мос, цветът е доста по-наситен, страхотен е, на мен много ми отива  Mr. Green, но на първа проба ми се събира по гънките на устните, дали защото са ми сухи в момента..

мирише страхотно, за суха и чувствителна кожа

Общи условия

Активация на акаунт