Гледам по разни предавания /а и в живота съм видяла няколко подобни случая/ в „нормалните” страни да ги наречем не е странно да видиш двойка жена-джудже и нормален мъж /под нормален имам предвид физически и психически, без някакви фетиши/; жена 200 кг и нагоре с нормален мъж, който я гледа като богиня; мъж, болен от полиомиелит има съвсем нормално семейство – жена, деца. Говоря за интелигентни хора, не примитивни или оскотяли без избор. Там тези хора водят пълноценен живот и никой не се присмива на другата половинка от двойката за избора. Не визирам икономическата страна на проблема тук, той е ясен, а човешката.
Какво ни има на нас? Килограми +15-20 те хвърлят в дупката, болни и недъгави са скрити от всичко и всички, леко накуцване и си аут от класациите. Имах една леля леко куца- ами никой не я хареса тук, а тя интелигентна, красива, харизматична жена. Оцени я един милионер от далечна страна, тя поне имаше късмет. Та той ли беше по-тъп и наивен от българите, не знам. /Не си мислете, че се майтапя- самата истина е/.
Откъде тази снобария тук? За съжаление не мога да обвиня чалга-културата, тя е отскоро. Нашето бездушие или каквото там е- не.