Нивиана за дизайна/6/

• 159 938
  • 793
  •   1
Отговори
# 270
Благодарв ви момичета,не очаквах толкова хора да се включат,наистина сте ми полезни.Ами май ще взема от роло щорите,че хем и откъм цена са по-поносими,че всичко сега ни идва малко нанагорнище Whistling  bouquet  bouquet  bouquet
Не видях този пост-  да ,и  роло става. Но купете воал за 10 лева метъра например- има цветни - нека е по дамско. Или аз останах с впечатлението, че ще е момиче. Органза.

# 271

Има ли такива тапети... Много ми се иска да ги залепя на тавана на балкона...
Въобще не знам как да го направя. Балконът ми е особен, остъклен, голям, има 2 врати и 2 големи прозореца. засега е боядисан в бяло. Мъжът ми иска да сложим отдолу до средата на стената тапени -камъни - светли... На мен ми се иска да има небето, и нещичко в светло зелено... нещо мозъкът ми хванал пролетна умора... Mr. Green

Има всякакви тапети - малко ровене и търпение. Дано пролетта  ви вдъхнови.
Без камъни тапети  - моля ! Или истински камъни , или нищо ! Или ламперия.
И какво му е на бялото?

Последна редакция: сб, 13 апр 2013, 08:53 от Нивиана

# 272
Нивиана много много ви благодаря за съветите,ще ги приложа в най-скоро време! И да,девойка е Heart Eyes ,когато стигнем на финала ще постна снимки да кажете как съм се справила с ваша помощ  bouquet  bouquet  bouquet Подозирам,че ще стане сладурско,но не прекалено инфантилно,точно каквото искам Hug

# 273
  • София

Поддържайки Атти - нищо му няма на телевизора  на стената в дъното.
А и в днешно време кухните са красиви.
Барплота е излишен - спокойно можете да се храните на маса, а не да висите на барплот.
Зависи и от навици, но навиците са променяеми. Понякога диван под прозорец е много приятно място за през деня. И гледате ли толкова много телевизия?
Нова къща- нов живот.

Нивиана, много благодаря за отговора  bouquet

Барплотът го исках, за да ми затвори кухнята по-скоро, не толкова за хранене. Телевизия, като се замисля през деня няма кой да гледа, а и винаги може да спуснем щорите, ако пречи светлината. В крайна сметка решихме да е напълно съборена стената с отворена кухня и маса на мястото на липсващата стена. Ще покажа снимки след ремонта Simple Smile

# 274
Здравейте Нивиана, когато можете бихте ли ми помогнала с идеи за обзавеждането на моята всекидневна. терасата е затворена и под прозореца и около него са кухненските шкафове(още не са направени) трегерите са оставени. мисля си кухненските шкафове да са долнит в цвят венге, а горните бяло дърво. има ли някаква строга зависимост после масата и столовете да са в бяло ? Секцията в холната част искам да сложа зад естествен камък и да е бяла, дали ще стане хубаво, холната маса и тя ли да е бяла? Паркета и той да е светъл напр морска трева си харесах. а ъгловия диван да е внякой кафеникав цвят с светли възглавници. ще пусна примерна снимка. благодаря предварително.
здравейте, отново искам да помоля, защото така и не получих съвет камъните са сложени, дали ще отива на кухня с венге долни шкафове и горни бели, до трапезната маса бял трапезен скрин. държа на него и ако трябва цялата кухня ще я направя бяла. трябва ли да се спазва някаква цветова линия? снимки  бях пуснала на 17 страница.

# 275
Здравейте! Виждам, че тук се дават много добри предложения и мнения и бих искала да се възползвам от тях  Crazy . Предстои ни малък ремонт, но не мога да взема решение за цвят на тапети и пердета. Става въпрос за детска стая, в която за сега ще е дъщеря ми, а след време и беба живот и здраве  Heart Eyes. Подът е с паркет от този светлия ( мисля че бук се води като цвят), обзавеждането ще е комплект две ъглови легла с ракла и секция с цвят венге + астра, като венгето е мн. малка част ( хич не ми харесва комбинацията с паркета, но за сега трябва да се задоволя с това). Та въпроса ми е, какво ще препоръчате за цвят на тапетите и пердетата ( че и една-две птеки), за да не стане пълна шаренията? Ще съм ви много благодарна ако дадете мнение!   bouquet

# 276
 Rolling Eyes  animal037 Да побутна малко  Rolling Eyes

# 277
  • гр.Варна
Здравейте,имам нужда от съвет относно цвета на мебелите.В двете спални вратите и пода са цвят череша,мебелите какъв цвят да бъдат?Благодаря предварително за съветите.  bouquet

# 278
Здравейте! Виждам, че тук се дават много добри предложения и мнения и бих искала да се възползвам от тях  Crazy . Предстои ни малък ремонт, но не мога да взема решение за цвят на тапети и пердета. Става въпрос за детска стая, в която за сега ще е дъщеря ми, а след време и беба живот и здраве  Heart Eyes. Подът е с паркет от този светлия ( мисля че бук се води като цвят), обзавеждането ще е комплект две ъглови легла с ракла и секция с цвят венге + астра, като венгето е мн. малка част ( хич не ми харесва комбинацията с паркета, но за сега трябва да се задоволя с това). Та въпроса ми е, какво ще препоръчате за цвят на тапетите и пердетата ( че и една-две птеки), за да не стане пълна шаренията? Ще съм ви много благодарна ако дадете мнение!   bouquet

Според мен стойте по далеч от розовото - то само ще си дойде с играчки и други.
Не разбрах -  и второто ли ще е момиче?
Опитайте със светлосиньо, светло зелено, бяло. Имате достатъчно дървесно вече - което е  уж топло по принцип - може да  балансирате със сладки светли  хладни цветове. Нека има една основна завеса бяла. Ако искате  две по две стените - срещуположно могат да са различни цветове.
http://creaturecomfortsblog.com/home/2009/02/05/before-after-my- … oom-makeover.html

,,

,

# 279
Здравейте,имам нужда от съвет относно цвета на мебелите.В двете спални вратите и пода са цвят череша,мебелите какъв цвят да бъдат?Благодаря предварително за съветите.  bouquet

Бели. Тъмносини. Много общ въпрос. Направете различни спални. Не използвайте лилаво.
Може да бъде още по тъмно дърво.

# 280
Здравейте Нивиана, когато можете бихте ли ми помогнала с идеи за обзавеждането на моята всекидневна. терасата е затворена и под прозореца и около него са кухненските шкафове(още не са направени) трегерите са оставени. мисля си кухненските шкафове да са долнит в цвят венге, а горните бяло дърво. има ли някаква строга зависимост после масата и столовете да са в бяло ? Секцията в холната част искам да сложа зад естествен камък и да е бяла, дали ще стане хубаво, холната маса и тя ли да е бяла? Паркета и той да е светъл напр морска трева си харесах. а ъгловия диван да е внякой кафеникав цвят с светли възглавници. ще пусна примерна снимка. благодаря предварително.
здравейте, отново искам да помоля, защото така и не получих съвет камъните са сложени, дали ще отива на кухня с венге долни шкафове и горни бели, до трапезната маса бял трапезен скрин. държа на него и ако трябва цялата кухня ще я направя бяла. трябва ли да се спазва някаква цветова линия? снимки  бях пуснала на 17 страница.

Разгледах картинките. Направете  кухнята бяла,  недейте с венге. Изберете много хубав интересен плот за кухня - може и естествен камък, нека той да ви е акцента, и да не тежи кухнята на балкона. Нека поизчезне. И вече бягайте от  кафявото  в дивана - може да  е лилав, сив, тъмнозелен, нека да е свежо и леко.

# 281

Според мен стойте по далеч от розовото - то само ще си дойде с играчки и други.
Не разбрах -  и второто ли ще е момиче?
Опитайте със светлосиньо, светло зелено, бяло. Имате достатъчно дървесно вече - което е  уж топло по принцип - може да  балансирате със сладки светли  хладни цветове. Нека има една основна завеса бяла. Ако искате  две по две стените - срещуположно могат да са различни цветове.
Благодаря Ви за отговора!   bouquet Честно казано, много ми се искаше лилаво или розовко, но наистина ще стане много шарено  ooooh! . Второто също ще е момиченце  Crazy. Поздрави!   bouquet

# 282
  • Варна
Нивиана здравейте! Имам нужда от съвет и изобщо дали концепцията ми е добра Thinking Очакваме първото си бебче-момиче Heart Eyes,стаята която ще е детска е 12 кв.м ,малко малка Embarassed. Решихме стените да са с комбинация от тези тапети- http://www.e-domko.bg/product/3426-8752-42-tapet-hartiia-springtime-3.html http://www.e-domko.bg/product/3428-8753-41-tapet-hartiia-springtime-3.html.

Аз имам много лош спомен от тези тапети. Първо са много лошо качество и трудно се поставят, направо се разтварят от лепилото. Аз бях решила да налепя в кухня на апартамент за под наем, но нали съм много умна и прецених на око колко ролки ще ми трябват - от райе и зелено едноцветно, впоследствие се оказа че са ги спрели от производство и имаше само от десена на цветя - стана невъобразима шарения - свалих тапетите, шпакловка и латекс и мирясах Simple Smile
Ще видя дали имам снимки от опита, бях налепила райетата хоризонтално, като бялата ивица беше последна към тавана и това е ок при положение, че не е идеално прав.

# 283
  • гр.Варна
Нивиана,благодаря за съветите.   bouquet

# 284
  • хасково
Демоде или скучни ли са изцяло белите стени и тавани?
Нито демоде,нито скучни.У дома е така.Скоро дойде един познат и ахна като влече,каза,че у дома все едно грее слънце и е празнично.))))
Аз пък друг освен белия цвят не мога да понасям около себе си. Особено стени. Само една стена ще направя с красив тапет за разкош. Цветът ще е в текстила.

Общи условия

Активация на акаунт