Нивиана за дизайна/6/

• 158 675
  • 793
  •   1
Отговори
# 630
  • София
А защо искаш цвета да е в стените?
Особено с жълтото е добре да се внимава. Говоря от опит - имам жълти тапети в спалнята и след 1 година вече ми бодат очите Simple Smile
Аз бих сложила неутрален цвят на стените, а цвят в аксесоарите, текстила...
Ето с жълто: http://3.bp.blogspot.com/-r2FR5czYDBM/T-abvNvgTdI/AAAAAAAAAD8/LA … s+%25284%2529.jpg. Пак е слънчева стаята.
https://www.google.bg/search?hl=bg&site=imghp&tbm=isch&a … isch&imgdii=_
Бели стени и цветни аксесоари Peace

# 631
  • гр.Варна
Момичета,имам нужда от съвет.Майка ми си прави основен ремонт и иска да пребоядиса белите стени в кухнята.Шкафовете са чамови-цвят орех ,ламината е няколко нюанса на ореха,но не знам как се казва цвета.Въпросът ми е :какъв цвят да са стените?  newsm78 Дограмата и вратата са бели,изложението е източно ,има и бели щори.

Последна редакция: вт, 08 окт 2013, 14:41 от pars

# 632
Диди, да, чела съм тук или някъде другаде, че трябва да се внимава с жълтото, но предвид това, че дивана и кухненското са налице, няма какво друго жълто да добавям. А дивана е такъв за около трапезна маса, а не за излягане Simple Smile, пък и жълт диван, макар че много ми хареса, е труден за сменяне, а стените, така или иначе, след две, три години ще се освежават и тогава може да се сменят и с друг цвят.
Най-вероятно ще си остана на жълтия вариант, но там ми е мъката, защото искам спокойно, ненатрапчиво жълто, а не знам кое е това.

Не, че не мога да си сменя мнението, но ми трябва цвят заместител, който ще направи поне малко по-светла и свежа северната стая.

# 633
Нивиана,имам нужда от помощ за цветове на малка кухня.Спряла съм се на маслина севиля-светла,съответно долен ред шкафове и горен ред само корпуса.На горния ред вратичките ми се ще да ги направя в някакъв цвят-например млечно жълто(нещо като цвят ванилия)или зелено(зелено океан-декор на кроношпан)А плота какъв да бъде?Дали ще е добре тази комбинация?

# 634
Нивиана,имам нужда от помощ за цветове на малка кухня.Спряла съм се на маслина севиля-светла,съответно долен ред шкафове и горен ред само корпуса.На горния ред вратичките ми се ще да ги направя в някакъв цвят-например млечно жълто(нещо като цвят ванилия)или зелено(зелено океан-декор на кроношпан)А плота какъв да бъде?Дали ще е добре тази комбинация?

При така зададените  решения - плота или бяло, или много тъмно дърво - като венге, да стегне картинката.
Може и корпуса да бъде бял, или целите шкафове да бъдат зелени.
Може да избягате от клишето корпус-фронт.

# 635
Момичета,имам нужда от съвет.Майка ми си прави основен ремонт и иска да пребоядиса белите стени в кухнята.Шкафовете са чамови-цвят орех ,ламината е няколко нюанса на ореха,но не знам как се казва цвета.Въпросът ми е :какъв цвят да са стените?  newsm78 Дограмата и вратата са бели,изложението е източно ,има и бели щори.

Много светлосиньо.

# 636
Здравейте, Нивиана и всички, които биха ми били полезни! Дилемата ми е в цвета на стените в кухнята. В момента тече ремонт - усвоена тераса с цяло остъкление, около 14 кв.м. е общата площ. Кухненското ще е бяло с плот и гръб цвят дъб Небраска от Салекс, ъглов кухненски диван в тъмно и светло бежово. Стаята е северна и ми се иска да е в жълто, някак си топлина и светлина ако успея да вкарам. Въпросът е в какво жълто? Хем да не е някой блед цвят да му се чудиш какъв е, хем да не е нещо патешко, наситено.  ooooh!

Според мен - много наситено топло таупе по стените, а жълтото в картини , килими и възглавници, завеси. Както някой нагоре каза.

# 637
  • гр.Варна
Благодаря,Нивиана.За синьо не се бях сетила.  bouquet

# 638
  • София
Нивиана, момичета имам нужда от мнение професионално и любителско  Blush
Искам да сложа пътека в коридора, но се чудя какъв цвят и дали не е време да сложа цвят в стените и пътеката да се "върже" с тях Thinking В момента са бели и сложих този тапетен фриз за разнообразие, че бели врати, бели стени......
ето го: https://drive.google.com/folderview?id=0ByiCIwTNZMA4alQtM0RlNDRH … c&usp=sharing

# 639
Здравейте,Нивиана и всички които биха могли да ми помогнат!Искам да променя нещо в хола ни .Налични са диван цвят теракота и мебели венге,ламинат ,който понася всякакви цветове. Стаята е просторна,южна. Моля за мнение относно цвят на стени,килим, пердета.Търсих изображения ,но не открих много.

Последна редакция: чт, 17 окт 2013, 21:22 от Sote

# 640
Благодаря,Нивиана!Значи да действам смело с белия плот и гръб!

# 641
  • София
Здравейте,Нивиана и всички които биха могли да ми помогнат!Искам да променя нещо в хола ни .Налични са диван цвят теракота и мебели венге. Моля за мнение относно цвят на стени,килим, пердета.Търсих изображения ,но не открих много.
А как е било досега? От какво бягаме?

# 642
Ами някак безлично ми е ,не ми е уютно.Допуснах грешки с бързо купуване на килим-едноцветен ,бежов,ужасно труден за почистване,боклуците залепват по него,пердета същия цвят като дивана-теракота,стени шампанско. Искам живец да вкарам с други цветове,но не ми се ще да греша пак.

# 643
parvo ıskam da se ızvınq za latınıcata  ımam nujda ot savet kuhnqta mı e bqla s 4erven grıb poda sa6to e bql moje lı da mı pomognete v ızbora na tapeti a sa6to i 6torite sa v bqlo

# 644
  • София
Много хубава и вдъхновяваща тема!  bouquet
Трябва да се съобразя със онзи "стар" цвят калвадос.Помогнете с идеи за актуализиране с него в кухня и хол?

Общи условия

Активация на акаунт