Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 46 от 31.01 до 07.02.2013 г.

• 63 685
  • 1 482
  •   1
Отговори
# 1 080
Последно ФРОДО умалени,уголемени или точни са? Доста хора купиха миналата година.

Тия горните ботуши Дизел и аз не мога да разбера как да ги вкарам в коша. УК4,налични са,но няма опция да ги добавя в коша.

уголемени с 1 номер са

Последна редакция: пн, 04 фев 2013, 23:59 от pepine86

# 1 081
Момичета,някой има ли този модел или поне марка http://www.javari.fr/s/ref=soldes_bonnesaffaires?ie=UTF8&nod … 29%26pageCode%3Dd

# 1 082
Тия горните ботуши Дизел и аз не мога да разбера как да ги вкарам в коша. УК4,налични са,но няма опция да ги добавя в коша.
Аз ги добавям без проблем! newsm78

Обясниха ми, че са за тесен крак.

# 1 083
На мен дваварците.де ми възстановиха много бързо парите за върнати обувки. Не знам колко дни точно, но мисля, че по- малко от седмица беше дори...помислих си тогава, че няма начин да са ги получили толкова бързо и да ми преведат пари. Може би пускат парите преди да ги получат, само на база заявката в сайта.
Поръчах пак едни ботушки...ще видим после...хвалба ли ще е, мрън- мрън ли ще е, то ще се чуе  Embarassed Метнах и едни хай-тек на баткото, дано станат за догодина:
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005773ZXK/ref=oh_details_o00_s00_i01

# 1 084
В кафяво 4ка и аз не мога да я вкарам в кошницата.

# 1 085
Последно ФРОДО умалени,уголемени или точни са? Доста хора купиха миналата година.

умалени с 1 номер са

Е,стига де.Нали бяха точни newsm78

# 1 086
  • У дома
Четох, четох и се изморих... оставих ви на 4 страница вчера... Не намерих отговор на въпроса на съфорумка , по спомен, за летни ботуши. Помогнете ми , моля  Praynig
Къде са се скрили летните ботушки Simple Smile ?

# 1 087
  • На черешатааа

Обясниха ми, че са за тесен крак.
Последния цвят 4 от ЕФтенките, не влАзя  Twisted Evil

# 1 088
  • Пловдив
момичета спешно е  тези CK Calvin Klein отговарят ли си   че една приятелка се влюби в белите ... пуснах и 39 номер  но нз  дали да се коригирам с  40 ..
В никакъв случай, CK са уголемени принципно с около номер. Аник ти е отговорила Simple Smile

Аз в крайна сметка върнах тези Replay (за синтетика са много парите), и взех на тяно място със същото предназначение тези (по съвет на Banshee) и тези за Диана.  Надявам се, че постъпих правилно. На мен си поръчах УК6, нося принципно 37,5-38.
Toni_baraboni, тези имаш ли идея дали са умалени или уголемени?  Нося 38-39, но съм с много тесен крак, на кой ли да заложа  newsm78? Риплейките са много готини, дълго време им се чудих, но в крайна сметка заложих на кожените им с капсите  Grinning.

За СК също подтвърждавам че са уголемени  Peace.

Голди, не се продава от Амазон вече, затова не влАзя  Wink.

# 1 089
  • Варна
По съвет на Banshee и още една съфорумка се поръчва номер нагоре.

# 1 090
Последния цвят 4 от ЕФтенките, не влАзя  Twisted Evil
Да, четворката от тъмния цвят наистина не става. Не са нови, продават се от някого си за 47 лири и като цъкнеш на жълтия бутон, на който пише  See all buyng options после се отваря страничка с три подпрозореца под ботушите. Там натискаш Used и избираш Buy it New from Ј47.00. и изписва:    
We're sorry. There are currently no Used listings for Diesel Women's Chelsea Show Crosbyy Canteen Knee High Boots Y00535PR216T2149 4 UK, 37 EU. However, you can:

# 1 091
  • На черешатааа
Chance вденах   Hug,че амазонЯ не го дава вече  Joy , но ми се щеше другия продавач да ми ги даде,но не ми се получава  Twisted Evil
Ем приятелката ми няма да има ботушляци. Стига и 1 адидас от днес Simple Smile
 Благодаря ,че се занимавахте с неволята ми момичета  Hug

Последна редакция: пн, 04 фев 2013, 23:20 от gold laydi

# 1 092
  • Пловдив

Мерси. Аз ще ги поумувам още малко така или иначе, тъкмо може да пристигнат и твоите, та да споделиш и от личен опит  Wink.

# 1 093
  • София
Получих за детето най-после:

https://www.javari.de/dp/B004OBJFFW - стелка на 32 номер е 21.5- 21.6 см

https://www.javari.de/dp/B007Y3YE2G - стелка на 32 номер е пак около 21.5 см.

И двата чифта са много хубави, дават ги водононепропускливи. За това ще дам отзиви по-нататък Heart Eyes

Излиза,че са уголемени. Олеле ще съм купила плавници за следващата година Mr. Green.

Не бързай, ще ги меря довечера вкъщи както трябва, че в офиса с шивашки метър мерих набързо, ама той се гъне и мести newsm78
Пък и в сайта е описана дължината на крака, а не на стелката.
Измерих с рулетка:)
Значи Уми-то са със стелка е 21,1-21,2 см
Другите са със стелка 20, 5 см, на мойта госпожица са й ок с плътен чорап, докато първите ще чакат следващата зима.

Аз поръчах първите,но лилави. Скоро ще дойдат и ще видим, колко ще са те.

# 1 094

Мерси. Аз ще ги поумувам още малко така или иначе, тъкмо може да пристигнат и твоите, та да споделиш и от личен опит  Wink.

А ето мнението и на другата съфорумка (колективната отговорност се носи по-леко някак)  Laughing http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=700529.msg24207716#msg24207716 
Може би моите ще дойдат най-скоро, освен ако Тони не ги е поръчала с пощите

Общи условия

Активация на акаунт