Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 46 от 31.01 до 07.02.2013 г.

• 63 736
  • 1 482
  •   1
Отговори
# 1 095
  • Пловдив
По съвет на Banshee и още една съфорумка се поръчва номер нагоре.

Мерси. Аз ще ги поумувам още малко така или иначе, тъкмо може да пристигнат и твоите, та да споделиш и от личен опит  Wink.

А ето мнението и на другата съфорумка (колективната отговорност се носи по-леко някак)  Laughing http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=700529.msg24207716#msg24207716 
Може би моите ще дойдат най-скоро, освен ако Тони не ги е поръчала с пощите

Хахахаа Banshee  Joy Hug. Отговорността тотално се разми и утвърди. Все пак ще изчакам с нетърпение да си ги получите и да споделите  Grinning.

# 1 096
Последно ФРОДО умалени,уголемени или точни са? Доста хора купиха миналата година.

Тия горните ботуши Дизел и аз не мога да разбера как да ги вкарам в коша. УК4,налични са,но няма опция да ги добавя в коша.

умалени с 1 номер са
Само моля да уточниш на каква база даваш тази оценка?

# 1 097
  • Варна
Banshee, всеки сам си решава в крайна сметка. Съветите винаги са добре дошли  Hug

# 1 098
Banshee, всеки сам си решава в крайна сметка. Съветите винаги са добре дошли  Hug
охх пак съм спала   Embarassed  Outta Joint ...  уголемени .. аз се поправих ..  тази почивка не ми се отразява добре изобщо май на мен  ooooh! .. трябва да се връщам на работа  за да вляза в час ...  това ми остана в главата след като  ви следих до някъде и 2 -3  момичета споменаха че  са уголемени ..

# 1 099
Е... тя работата е ясна - чукча писатель!

# 1 100
Коя чарка мъжки портмонета сте доволни ?

# 1 101
Здравейте,приемам предложения за интересна чанта за тези ботуши и на приемлива цена разбира се,ако някой е попадал на нещо интересно,моля да сподели.
http://www.javari.de/s/ref=topnav_sk__gw/275-1002083-3364632/?on … 51%26pageCode%3Dd

# 1 102
  • Пловдив
Banshee, всеки сам си решава в крайна сметка. Съветите винаги са добре дошли  Hug
охх пак съм спала   Embarassed  Outta Joint ...  уголемени .. аз се поправих ..  тази почивка не ми се отразява добре изобщо май на мен  ooooh! .. трябва да се връщам на работа  за да вляза в час ...  това ми остана в главата след като  ви следих до някъде и 2 -3  момичета споменаха че  са уголемени ..
Peace  pepine86, не искам да се обиждаш, но забелязах, че много пъти даваш мнения, без да имаш преки впечатления или точна информация. Доста заблуждаващо е. Не е нужно на всяко питане да се чувстваш длъжна да даваш информация/мнение. По- добре дадено питане да остане без отговор /след като някой от четящите няма мнение/, отколкото да получи подвеждащо такова.
Нищо лично! Моля за извинение, ако не съм права или те обиждам   bouquet

# 1 103
Peace  pepine86, не искам да се обиждаш, но забелязах, че много пъти даваш мнения, без да имаш преки впечатления или точна информация. Доста заблуждаващо е. Не е нужно на всяко питане да се чувстваш длъжна да даваш информация/мнение. По- добре дадено питане да остане без отговор /след като някой от четящите няма мнение/, отколкото да получи подвеждащо такова.
Нищо лично! Моля за извинение, ако не съм права или те обиждам   bouquet
не сме деца  няма за какво да се обиждам   bouquet

# 1 104
  • София
.

Последна редакция: вт, 05 фев 2013, 09:40 от anisunshine

# 1 105
Момичета , някоя да си е поръчвала тези ботички Marco Tozzi http://www.javari.de/Marco%20Tozzi%202-2-25378-29%20Halbstiefel% … RL=%2Fmythings%2F да ми даде отзиви. Това което намерих е , че са уголемени, но колко  newsm78 Аз съм 39 н , че между 39 и 40 номер има голяма разлика в цената  Tired

# 1 106
Аз да ви се оплача - вчера поръчах от Амазон и ми канселираха поръчката, защото вече съм била използвала промоцията с друг акаунт. На вас случвало ли ви се е и какво предлагате да направя?  Thinking

Няма какво да направиш, вече проверяват по - стриктно акаунтите и картите и това е от последната седмица , особено ако си направила пък 10 нови акаунта и си плащала с една и същата карта(както тук някой беше споменал)  няма как да им се сърдиш. Просно си пусни нова поръчка, без код.

# 1 107
Аз да ви се оплача - вчера поръчах от Амазон и ми канселираха поръчката, защото вече съм била използвала промоцията с друг акаунт. На вас случвало ли ви се е и какво предлагате да направя?  Thinking

Няма какво да направиш, вече проверяват по - стриктно акаунтите и картите и това е от последната седмица , особено ако си направила пък 10 нови акаунта и си плащала с една и същата карта(както тук някой беше споменал)  няма как да им се сърдиш. Просно си пусни нова поръчка, без код.
Или с друга карта ..сигурно ще стане  Simple Smile

# 1 108
Получих тия балеринки на адидас в черно. Според мен са умалени с полвин номер. За съжаление ми стискат и отиват в размените.
http://www.javari.fr/s/ref=topnav_sk__gw/280-9503328-0387245/?on … 66%26pageCode%3Dd

Последна редакция: вт, 05 фев 2013, 10:57 от mimi_msm

# 1 109
  • София
.

Последна редакция: вт, 05 фев 2013, 09:48 от anisunshine

Общи условия

Активация на акаунт