Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 46 от 31.01 до 07.02.2013 г.

• 63 681
  • 1 482
  •   1
Отговори
# 915
  • София
Имам ботуши дамски Кемъл Актив и са съвсем точни до милиметър  Peace Нося 39, взех 39 1/2 и са ми приятно свободни, както обичам  Peace За уголемени и дума не може да става!
uk 5.5 ili 6 пише.(ако са ти точно мисля че са 5,5 UK)
Имам теория, че определени номера си съответстват точно, ако правилно съм разбрала номерацията. И сигурно затова някой казват, че си отговарят, други че са уголемени.
Пише 6 1/2  Peace

малее вече съвсем не разбирам...това е 40 според таблицата в саита им. Значи си е цял номер разликата.
Може да е 40, аз съм 39 и имам приятно място  Peace И в 6 -ти ще мога да вляза, но ще ми е терсене докато се отпуснат  Wink Тоест си отговарят, не са уголемени като мъжките

# 916
# 917
Освен в Амазон в някое Javari има ли код за намаление?
Тази опция от -до на каква цена се вземат.Четох на 1ст,но това не е обяснено newsm78
Надявам се на такъв новодъшъл да кажете Praynig

Страхотни обувки сте напазарували,оособено тези детските от Frodo.

Добре дошла! Не видях някой да ти е отговорил.
Код има само в Амазон за "нови"клиенти. За Джаваритата има рядко. Дано да има скоро(за мен по-добре да няма,че пред блока е студено още)
Цената е от-до,защото е различна за различните номера и цветове. Като избереш цвят и номер и виждаш каква е реално.
Приятно пазаруване!

# 918
За мен Le coq sportif са умалени с номер.Имам обувки и са с номер по-големи.Всички,който съм пробвала в магазините тук в Бг са с номер надолу.Това е мнение и на моя мъж.Иначе цената на тези е супер.
Hug

# 919
Здравейте да споделя,франсетата се оказаха много бързи изпратих им сканирана разписка от пощата за връщане на ботушки Blowfish които се скапаха на второто обуване и след половин час получих мейл,че ми благодарят за доказателството и ми връщат пощенските Joy Joy информативно:800гр. до Франция с препоръка 15,50лв.Хубав ден  bouquet

# 920
Жабче, от немците взехме ето тези Секчърс, 44 номер и много се чудих дали да взема 43 - брат ми носи 44 по принцип. Но имам детски кецове Скечърс, на които 28 отг. на 29 (синът ми цяля лято хлопаше с тях  ooooh! ). Взех 44 все пак, защото бяха по-евтини  Embarassed и на брат ми му паснаха точно. така че може би са уголемени само детските модели  Peace

Инче чакам тези Hummel за човекО  Heart Eyes

да ви питам, вие колко чакате да падне цената на нещо, което сте поръчали и пътува/е пристигнало, за да си поискате разликата  Rolling Eyes
А скечърса подходящи ли са според теб за широко стъпало и дали е възможно да дадеш размери на стелката ? Praynig

# 921
Положително във всяко отношение.Имаме ботуши на марката.

Le coq sportif задължително да се поръчва с един номер по-големи.Малката ми е 37,5-38 и комфортно,без всякакъв резерв,си влезе в 39!!

# 922
# 923
Откъде мога да купя връзки за обувки, че се чудя дали да поръчвам от amazon?
От магазините, в които се продават конци, копчета, прежди.
Изненадващо за мен вчера на Кауфланд видях богат асортимент на връзки за обувки и стелки!

# 924
Алекс2009, трудно ще я премеря, но ако не ти е спешно, ще помоля брат ми да я премери - колко ще е точно обаче, не зная  Peace

# 925
  • Сливен
благодаря на всички за отговорите.  bouquet
П.П. The Baroness може ли да ми кажеш колко см е стелката на камел-а ,че вече тотално се обърках 38 или 38.5 да си взема  Crazy

# 926
# 927
  • Пловдив
Преди малко писах имейл до френския сайт  Tired , имам поръчани едни ботуши за приятелка още миналата седмица и не са си дръпнали парите за тях, стоят си със статус "Articles pas encore expédiés" и са изчерпани - бяха последен чифт. Сложих за получаване директно нейния адрес понеже сме от различни градове... дали не е това проблема, ще чакам да отговорят, но ме съмнява че ще отменят поръчката поради неналичност  Tired

Връзки за обувки с различни дължини, широчини и цветове последно видях в Deichmann .

# 928
http://www.amazon.co.uk/Frye-Greene-Low-Lace-81133GRY12/dp/B002R … 63913&sr=1-91
Момичета търся нещо такова,черно,45 номер,това ми е много скъпо.Приемам предложения Heart Eyes

# 929
http://www.amazon.co.uk/Frye-Greene-Low-Lace-81133GRY12/dp/B002R … 63913&sr=1-91
Момичета търся нещо такова,черно,45 номер,това ми е много скъпо.Приемам предложения Heart Eyes

1

само 1 бройка има

Общи условия

Активация на акаунт