Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 46 от 31.01 до 07.02.2013 г.

• 63 791
  • 1 482
  •   1
Отговори
# 900
да ви питам, вие колко чакате да падне цената на нещо, което сте поръчали и пътува/е пристигнало, за да си поискате разликата  Rolling Eyes
Различно. Като падне с повече от 2-3-4 и нагоре евро.  Peace

# 901
  • София
Имам ботуши дамски Кемъл Актив и са съвсем точни до милиметър  Peace Нося 39, взех 39 1/2 и са ми приятно свободни, както обичам  Peace За уголемени и дума не може да става!

# 902
  • зад парка
Любиият ми модел чанта:
http://www.javari.de/Taschen-Accessoires/b/344078031/ref=topnav_ … 38%26pageCode%3Dd

Моля да споделите, ако попаднете на по-евтин вариант  Laughing Цветовете са ми бежово и черно.

# 903
# 904
  • зад парка
Бижу,
Едно бижу си! Мерси!

# 905
За краче 11см  тодлер 4 ли да гледам Thinking
И аз нахално се цитирам пак,но просто съм пред плащане и не знам дали 4todler е подходящо Rolling Eyes
Доколкото гледам в детските таблици, по-скоро 3, но аз нямам малки деца, просто отговарям заради това, което виждам.

И аз така гледам. И затова се засилих на 4-ка,за да може да е по-голямо,че пролетно гледам. Thinking Брях... поръчвам пък...ако не- ще ми се карат на мен Mr. Green

# 906
Откъде мога да купя връзки за обувки, че се чудя дали да поръчвам от amazon?

# 907
От магазините, в които се продават конци, копчета, прежди.

# 908
Имам ботуши дамски Кемъл Актив и са съвсем точни до милиметър  Peace Нося 39, взех 39 1/2 и са ми приятно свободни, както обичам  Peace За уголемени и дума не може да става!
uk 5.5 ili 6 пише.(ако са ти точно мисля че са 5,5 UK)
Имам теория, че определени номера си съответстват точно, ако правилно съм разбрала номерацията. И сигурно затова някой казват, че си отговарят, други че са уголемени.

# 909
От поредният акаунт за последните няколко дни поръчах и това http://www.amazon.co.uk/gp/product/B007P1M0N2/ref=oh_details_o00_s00_i02 9-ка,сега сме Уми ук7,5 (25-ца)
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004Q3QZR4/ref=oh_details_o00_s00_i00 това кафяво,беше само една 4тодлер за 7,80лири
и за мен...да не съм капо една ...блуза Mr. Green
че ми омръзнаха вече обувките Crazy то не остана нищо интерсно.Сега си чакам поръчките.

# 910
И от магазин за обувки,също обущарите продават.Обаче нямат например мнооого дълги връзки за ботуши. Такива ми трябваха,не намерих и се наложи да си направя.

# 911
  • Където е сърцето
За мен Le coq sportif са умалени с номер.Имам обувки и са с номер по-големи.Всички,който съм пробвала в магазините тук в Бг са с номер надолу.Това е мнение и на моя мъж.Иначе цената на тези е супер.

# 912
  • София
Имам теория, че определени номера си съответстват точно, ако правилно съм разбрала номерацията. И сигурно затова някой казват, че си отговарят, други че са уголемени.
Пише 6 1/2  Peace

# 913
И от магазин за обувки,също обущарите продават.Обаче нямат например мнооого дълги връзки за ботуши. Такива ми трябваха,не намерих и се наложи да си направя.
На мен пък ми трябват определен нюанс на лилаво и наистина се чудих къде да търся - някъде където ще има голям избор.Благодаря!

# 914
Пише 6 1/2  Peace

малее вече съвсем не разбирам...това е 40 според таблицата в саита им. Значи си е цял номер разликата.

Общи условия

Активация на акаунт