Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 46 от 31.01 до 07.02.2013 г.

• 63 915
  • 1 482
  •   1
Отговори
# 705
Получих  La Bagagerie-то- среден род й отива  hahaha По-малка е, отколкото си я представях, а аз се опасявах да не е голяма  Laughing  По-тъмна е, отколкото на снимката, направо си е бежова за мен. Но това не я прави по-малко хубава. Пипната е до последното детайлче. Не съм и очаквала друго от La Bagagerie  Simple Smile
Трябваше две да поръчам- сега може да ми я конфискуват  Mr. Green
Може ли размери, и изкуствена кожа ли е? Дали става да се носи през рамо?

Е, добре, де ...  как по друг начин трябва да се носи точно тази чанта?    Shocked Laughing
Неее, въобще не става  Wink  ... то хич през ум да не ти минава да си я сложиш на рамото   Joy

имах предвид като крос боди

# 706
имах предвид като крос боди
[/quote]

това е друга работа  Peace...  дълга е дръжката - сигурно и така ще може да се носи 

# 707

това е друга работа  Peace...  дълга е дръжката - сигурно и така ще може да се носи 
[/quote]
 Simple Smile

# 708
  • София
Момичета извинявам се за тъпият въпрос, но не намерих информация в първият пост. Имате ли на идея до кога са намаленията, за да знам до кога г/д мога да се мотая с избора си.

# 709
  • София
Намалили са едни Флайки UK6, от уишлиста ми, ако някой си ги хареса  Whistling

# 710
  • Варна
Тези ботушки Ukala как ви се струват?

# 711
  • София-Лагера
Ok за сухо време.
Удобни ,леки и топли.Детето на моя приятелка има такива и много си ги носи /не тази марка/.

dessitto Всичко свършва бързо.Това което съм поръчала на детето вече го няма. Peace

# 712
  • Варна
Поръчах Ukala (друг модел от онзи, който показах по-горе) и тези за мен. Казвайте ако има нещо гнило да ги отказвм овреме.
Бижу, казвай. На теб ти вярвам.

# 713
# 714
Поръчах Ukala (друг модел от онзи, който показах по-горе) и тези за мен. Казвайте ако има нещо гнило да ги отказвм овреме.

И да не ми вярваш,  пак ще си кажа    Mr. Green    
Защо не от тези ? Thinking - разликата в цената е незначителна в момента, а съм чела ревютата и за двете марки и за Укала има доста мнения, че са с тънка кожа и подплата и не особено качествени. Лентата около стъпалото е текстилна, а не кожа, писали са в последния коментар, а и то се вижда че подметката е от една мека пореста гума, която бързо се износва ...  за Bearpaw се говори че са умалени, та един номер нагоре би било добре. Не те навивам де  Wink
пп. а сега виждам, че и за тях първият коментар е не особено ласкав   Thinking  Сменяме ги -  ето други

За  тези Naturalizer, освен че изглеждат много красиви нищо не знам -  Бижу да казва   Laughing Hug

Последна редакция: сб, 02 фев 2013, 17:55 от Banshee

# 715
Получих  La Bagagerie-то- среден род й отива  hahaha По-малка е, отколкото си я представях, а аз се опасявах да не е голяма  Laughing  По-тъмна е, отколкото на снимката, направо си е бежова за мен. Но това не я прави по-малко хубава. Пипната е до последното детайлче. Не съм и очаквала друго от La Bagagerie  Simple Smile
Трябваше две да поръчам- сега може да ми я конфискуват  Mr. Green
Може ли размери, и изкуствена кожа ли е? Дали става да се носи през рамо?

Може през рамо, може и крос боди, размерите са 33 х 26 х 6. Текстилна е /синтетика/, ситно райе бежово и кафяво, кожата е естествена /колко ли пък кожа има  Mr. Green /. Много добре е направена, за 26лв обаче. 60-70,  а да не говорим над 100, не бих дала за такъв тип чанта, каквато и марка да е.  Peace 
Абе сега като я гледам пак, може би и 60 лв бих дала  Laughing 

Последна редакция: сб, 02 фев 2013, 18:02 от Фенси

# 716
Някой да има идеи за летни обувки или сандали за майка ми - нещо качествено и нисичко newsm12

# 717
  • Пловдив
Много симпатични бързоходки Хъш Пъпис. Някой виждал/мерил ли ги е?

# 718
Не познавам Натурализер, но мокасините изглеждат страхотно и то само в този цвят, който си избрала! Peace

# 719
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0081I2W22/ref=ox_sc_act_imag … id=A3P5ROKL5A1OLE
мацки,някой има ли тези ботушки ор 2 дена им се чудя дали са удобни.Гледам тока някак странно залепен за подметката...убедете ме да ги поръчам.То малки ми трябва де...
Да си повторя питането!
Много моля,ако имате идея за друг качествен ботуш с ток,удобен и от естествена кожа Heart Eyesна тази или по-ниска цена,светнете ме,искам и аз да съм стоножкааааа Cry!

Общи условия

Активация на акаунт