Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 62

• 57 895
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
... установих, че имам сериозен пропуск: „сцената с гроба” – най-силния философско-поетически момент в сериала, където Сюлейман, за да не се възгордее от победата и да си припомни, че е смъртен, нарежда да му се изкопае гроб и ляга в него.

http://www.vbox7.com/play:813073bb7c&start=379
целият монолог е силен, Мистик   bouquet
сцената с гроба е към края, според мен по-скоро е метафора  Peace
Бали бей е бонус  Grinning Sunglasses Heart Eyes

момичета  Hug как ще се сърдим, колкото по-малко в харема на ББ , толкова по-голям шанс за халвет  smile3508 newsm03  newsm68

# 106
  • на кой му пука, майна
Благодаря за преведения трейлър  Simple Smile

# 107
Здравейте, гледах трейлъра на новия епизод и не разбрах  дали Мустафа отива към столицата, за да превземе властта?

# 108
# 109
# 110
# 111
Ха, то какво излезе, вече няма желаещи за Бали бей? Оооооо, колкото по-малко, толкова повече време ще има за мене.   loveuuu

пенда, много ми хареса статията, ще чакам продължението с интерес.   bouquet

# 112
  • София
Аааа Moniiica, аз си оставам от харема на ББ! Снощи даже бях на халвет /дойде да ме вземе с колата, както е видно от подписа ми/ Сега нямам търпение да ми дойде пак реда!  Joy

# 113
 smile3532 Сюмбюл как само изигра момента когато Мерджем се приближи до него на тържеството на Хюрем  smile3532 Сякаш видя призрак  Joy

# 114
smile3532 Сюмбюл как само изигра момента когато Мерджем се приближи до него на тържеството на Хюрем  smile3532 Сякаш видя призрак  Joy

Много се извинявам, ако съм пропуснала, но има ли линк с превод на 84 Епизод?

Благодаря предварително за отговора.

# 115
Аааа Moniiica, аз си оставам от харема на ББ! Снощи даже бях на халвет /дойде да ме вземе с колата, както е видно от подписа ми/ Сега нямам търпение да ми дойде пак реда!  Joy
   Peace  lidiya_ilieva , подписът ти е страхотен! Значи, спомен от снощи? Ами, аз си заплювам петъците. Няма да бързаме за никъде, цялата нощ е наша.   Embarassed  Laughing

# 116
  • София
   Peace  lidiya_ilieva , подписът ти е страхотен! Значи, спомен от снощи? Ами, аз си заплювам петъците. Няма да бързаме за никъде, цялата нощ е наша.   Embarassed  Laughing
Значи днес е твоята нощ! Ще те повози и теб.  Laughing Да се погрижиш добре за ББ, че ни е много важен и скъп!
На мен ми заръча да му оплета шушони и утре ги почвам, че да са готови за четвъртък.  Joy

# 117
здравейте, исках да ви попитам за превод на 84 епизод, дали има линк?

Благодаря.

# 118

Корделия, има ли руски коментар на този кадър?  newsm78
Интересно ми е как биха го назовали fenkata и vip42... newsm78 newsm78

Всеки друг също може да опита...  Joy JoyPeace

Последна редакция: сб, 02 фев 2013, 00:19 от jupetrov7

# 119
  • София
здравейте, исках да ви попитам за превод на 84 епизод, дали има линк?

Благодаря.
Само линк с превод на руски видях по-напред в темата.

Общи условия

Активация на акаунт