Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 62

• 57 888
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Ох,злочестата аз  newsm45 newsm45 ще женят ако днес то в понеделник Матракчъ за Нигяр  newsm45

# 91
 fenkata1968. newsm51
След поста ти никой няма право да капризничи и непрекъснато да пита кога ще се качи епизода на БГ!Толкова е ясно!Благодаря!
Не мога да повярвам,че в джамията снимат сцените от кръчмата,видно от поста на Ани,много обичам да видя всичко пуснато от нея! newsm10

# 92
Явно подготвят края и на Мустафа  Cry
Все ме беше срам да кажа, че фенките ще ме убият, ама ще си го рекна, че Бали бей на мен не ми харесва.
Аз също не разбирам какво харесвате в ББ, на мен изобщо не ми харесва като мъж  doh

Не сте само вие..  Joy Joy Joy Joy
Ааааааа и аз съм в тази група.... Joy hahaha пу да не му е уроки на Шекеро ,хем ми готви ,хем ме разсмива ,хем наплив за него йок! Joy 
Благодарности на Мистик и Анна Simple Smile

# 93
Все ме беше срам да кажа, че фенките ще ме убият, ама ще си го рекна, че Бали бей на мен не ми харесва. Не знам защо и се чудя какво всички намират в него  Embarassed За сметка на това ми харесва Рустемчо и тъй като гледам, че за него няма никакъв наплив си го заплювам  Flutter

Aааа, Рустем е МОЙ.  hitЗаплюх си го от първият епизод в който се появи.
Даже една съфорумка, но не помня коя, снимка голям формат ми постнна.
Ако ни чете и се сети - моля, моля отново да качи онази снимка. Praynig Praynig Praynig

Бали Бей- без мустака не е чак толкова лош, но няма погледа на Рустемчо.  Laughing

# 94
  • София
Ох,злочестата аз  newsm45 newsm45 ще женят ако днес то в понеделник Матракчъ за Нигяр  newsm45
Вай, вай!!!  smile3514 Има ли смисъл да казвам, кой е виновен и за твоята трагедия?  newsm45 Но не падай духом! Още нищо не е напълно загубено!

# 95
Все ме беше срам да кажа, че фенките ще ме убият, ама ще си го рекна, че Бали бей на мен не ми харесва. Не знам защо и се чудя какво всички намират в него  Embarassed За сметка на това ми харесва Рустемчо и тъй като гледам, че за него няма никакъв наплив си го заплювам  Flutter

Ако ни чете и се сети - моля, моля отново да качи онази снимка. Praynig Praynig Praynig

Бали Бей- без мустака не е чак толкова лош, но няма погледа на Рустемчо.  Laughing
и аз се присъединявам към теб мръсник малко вав физиономията ах ах  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 smile3508 rotfImao

# 96

и аз се присъединявам към теб мръсник малко вав физиономията ах ах  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 smile3508 rotfImao
Ох аман от кариеристки ,само да се спомене ,че е в министерството и хоп кандидатки бол! Joy hahaha Joy hahaha

# 97
Все ме беше срам да кажа, че фенките ще ме убият, ама ще си го рекна, че Бали бей на мен не ми харесва. Не знам защо и се чудя какво всички намират в него  Embarassed За сметка на това ми харесва Рустемчо и тъй като гледам, че за него няма никакъв наплив си го заплювам  Flutter

Aааа, Рустем е МОЙ.  hitЗаплюх си го от първият епизод в който се появи.

Бали Бей- без мустака не е чак толкова лош, но няма погледа на Рустемчо.  Laughing

Пък и Рустемчо е от София и знае български  bg

Последна редакция: сб, 02 фев 2013, 08:11 от fanna

# 98
  • Най слънчевото място в БГ, 360 дни в годината
Ох,злочестата аз  newsm45 newsm45 ще женят ако днес то в понеделник Матракчъ за Нигяр  newsm45

Хубава да ви е вечерта момичета и скрити момчета.

Таз информация проверена ли и е или е кьор фишек ? newsm78 newsm78 newsm78

Ако пък е истина випче на бери грижа, те браковите на Нигяр нали ги знаеш, от ден до пладне. Той Кадията ще почете малко дебели книги и все ще намери решение  smile3516 smile3515  umnikuu

# 99

Ох аман от кариеристки ,само да се спомене ,че е в министерството и хоп кандидатки бол! Joy hahaha Joy hahaha
това няма нищо общо с кариерата му та тои ми харесва още от както влезна вав филма .. не е от сегааааааа  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 smile3534

# 100

penda, много съм ти благодарна за статията в портала Култура. Hug Hug Честно казано, не очаквах такъв позитивен анализ за ВВ и то във в.Култура! Peace

Ани, Мистик - благодаря за бързия превод на новия трейлър! Hug Hug Новият епизод ще е далеч по-иннтересен, може би... Peace

# 101
Момичета след като прочетох написаното в "Култура", установих, че имам сериозен пропуск: „сцената с гроба” – най-силния философско-поетически момент в сериала, където Сюлейман, за да не се възгордее от победата и да си припомни, че е смъртен, нарежда да му се изкопае гроб и ляга в него.
Моля ви, дайте жокер в кой епизод се случи това? Много ми се ще да го изгледам! Може повреме на битката "Мохач" да съм мижала и ето пропуснала съм съществен момент в сериала  smile3511

# 102
 Благодаря за тази колоритна статия, както и за превода на трейлъра!   bouquet

vvi, права си - не обърнах внимание на приликата между двамата паши.
 Това наистина ли е последен епизод за Хатидже? Нямах представа.. Напоследък никак не успявам да проследя инфото във форума.  ooooh!

# 103
Благодаря за преведения фрагман-Мистик,Ани.
Много благодаря и на Пенда за статията.
Пише ,че следва.Много ми е любопитно ,какъв анализ
ще направи за образа на Хюрем,защото споменава,че за Хюрем
ще пише отделно./Аз така разбрах/

# 104
 Fanna, епизодът е 26 - към края. Дано това да търсиш.   Wink

Общи условия

Активация на акаунт