Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 62

• 57 868
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Заповядайте и преведения трейлър  Hug Благодарности на Мистик  newsm51 smile3501  love001

Великолепният Век 85 епизод трейлър 1 с бг. субтитри

# 76
Заповядайте и преведения трейлър  Hug Благодарности на Мистик  newsm51 smile3501  love001

Великолепният Век 85 епизод трейлър 1 с бг. субтитри

Благодаря newsm51

не знам дали видяхте тази статия, пусната по грешка в стара тема

на мен много ми хареса  Peace затова копирам поста тук
ника съвпада с инициалите на авторката на статията, ако е тя  newsm51 поздравления  Hug

И на мен ми допадна статията много Peace благодаря Hug

# 77
  • София
anna3com, Мистик, БЛАГОДАРЯ!   bouquet

Мустафа преврат ли гласи или не може сам да се справи с Хюррем и си води цяла войска?!?   newsm78 Laughing
А Аяз паша явно е със СС и за това Мустафа паша "докладва" на Хюррем.
И защо всички го пазят Мустафа?!? Нали все за Династията ги е грижа? Нима не виждат, че той е ужасно безхарактерен, податлив на външни влияния и неподходящ да поеме "щафетата"!  ooooh!

# 78
  • Пловдив
Все ме беше срам да кажа, че фенките ще ме убият, ама ще си го рекна, че Бали бей на мен не ми харесва. Не знам защо и се чудя какво всички намират в него  Embarassed За сметка на това ми харесва Рустемчо и тъй като гледам, че за него няма никакъв наплив си го заплювам  Flutter

# 79
  • София
За сметка на това ми харесва Рустемчо и тъй като гледам, че за него няма никакъв наплив си го заплювам  Flutter
И таз добра! За министър на транспорта, ако няма наплив, то за кого?!?  Laughing Сега ще се появи и неговия "харем"  Laughing

# 80
Благодаря за превода на трейлъра целувки!

# 81
  • София
Благодаря за преводчето на фрагмана ....  Hug , бързи както винаги .

А На Хюррем погледа и накрая защо е такъв , дали не е подвеждащо ?

# 82
Поредната доза "зад кадър"  Grinning

# 83
Явно подготвят края и на Мустафа  Cry
Все ме беше срам да кажа, че фенките ще ме убият, ама ще си го рекна, че Бали бей на мен не ми харесва.
Аз също не разбирам какво харесвате в ББ, на мен изобщо не ми харесва като мъж  doh

# 84
Явно подготвят края и на Мустафа  Cry
Все ме беше срам да кажа, че фенките ще ме убият, ама ще си го рекна, че Бали бей на мен не ми харесва.
Аз също не разбирам какво харесвате в ББ, на мен изобщо не ми харесва като мъж  doh

Не сте само вие..  Joy Joy Joy Joy

# 85
Нямате следене, ей!

# 86
Е,сега не го харесвате като мъж!Ми на мен ми се нравят мустаците му Joy
То за това първа си заплюх Кадията,че той мъдър,мъдър  и без опашка за него. Embarassed

# 87
Брех тоя Мустафа много наперен взе да става Grinning

# 88
Благодаря за линка и преводите. Hug

# 89
  • София
То в предишната тема беше установено, че всички фенки на ББ са нимфоманки,  Joy така че момичета, спокойно! Вие сте от малкото нормални тук!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт