Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 62

• 57 956
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Kordelia, аз на твое място не бих се фукала! Вече виждам, как се кроят пъклени планове за открадването на тениската ти!  Laughing

# 181

Kordelia, тениската е супер, но има вируси...   oops  #Crazy #Crazy
Корделия жива завист ме гризе ,ама ако беше Шекеро на тениската щях инфаркт да получа! Mr. Green
ПП.Тениската нищо не важи пред това под нея иде ми да запея "тази кръшна снага взела съм аз от стройна ела"Crossing Arms
И аз като Сумбюла ще кажа- АШ КОСУМ МАШАЛАААА...

Последна редакция: сб, 02 фев 2013, 16:42 от trendafilka

# 182
  • Атлантис, Галактика Пегас

Kordelia, тениската е супер, но има вируси...   oops  #Crazy #Crazy
Корделия жива завист ме гризе ,ама ако беше Шекеро на тениската щях инфаркт да получа! Mr. Green
ПП.Тениската нищо не важи пред това под нея иде ми да запея "тази кръшна тъга взела съм аз от стройна ела"Crossing Arms
И аз като Сумбюла ще кажа- МАШАЛАААА
е ... за Шекеро не се сетихме...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
http://vk.com/public44139336?z=album-44139336_163653248

# 183
Joy hahaha Joy hahaha

Последна редакция: сб, 02 фев 2013, 17:07 от trendafilka

# 184
Ето и вариант за гледане на 84 серия онлайн или сваляне директно  Peace

http://www.fileswap.com/dl/KNV6FJEoIB/Muhtesem_Yuzyil_S03_E84_BG_sub.avi.html

# 185
Н/b]
Разбира се, че ще убие Бали Бей, за да спаси своя живот, както е и в реалния живот, ние тук говорихме за жестокия начин по който го направи..... Но в крайна сметка това е просто един филм!
  bouquet  Laughing

Най- напред да благодаря за красивия Бали бей ,който ни посреща в началото на темата
Неустоима гледка и уместно припомняне....  bouquet  bouquet

И ако нямате нещо против да поадвокатствам в негова защита.......... hahaha hahaha hahaha........
Не беше от жестокост , а по необходимост ......искаше да изтръгне сведения.......по войнишки начин......./ това не означава ,че оправдавам тези начини Naughty Naughty/ Само искам да изясня  мотива му.

# 186
За почитателките на Шекер ага смятам,че на рокля трябва да го изкопирате,че да го съберете..Тениските ще дойдат малки...

# 187
  • Sofia
Великолепни, помагайте!
Не мога да разбера нещо. Защо всички внушават на полубратята да се обичат, уважават и не забравят, че са братя? Как е възможно това да се случи, когато дори и те знаят, че единият ще бъде убиец, а другият - убит? /Или пък в някаква разновидност, но резултатът пак ще е 1 оцелял/ Опитвам се да се телепортирам в 15 век, но въпреки всичките ми усилия, не мога да си представя добри "братски" отношения, нещо ми се губи. Ще съм благодарна за малко психологическа помощ по темата.  Hug

# 188
  • София
Н/b]
Разбира се, че ще убие Бали Бей, за да спаси своя живот, както е и в реалния живот, ние тук говорихме за жестокия начин по който го направи..... Но в крайна сметка това е просто един филм!
  bouquet  Laughing

Най- напред да благодаря за красивия Бали бей ,който ни посреща в началото на темата
Неустоима гледка и уместно припомняне....  bouquet  bouquet

И ако нямате нещо против да поадвокатствам в негова защита.......... hahaha hahaha hahaha........
Не беше от жестокост , а по необходимост ......искаше да изтръгне сведения.......по войнишки начин......./ това не означава ,че оправдавам тези начини Naughty Naughty/ Само искам да изясня  мотива му.

БАЛИ БЕЙ по същия начин изтръгна името на бандита,който пресрещна ХЮ в гората на път за сарая и после СС я откри......
Данайче, Hug Hug

# 189
За почитателките на Шекер ага смятам,че на рокля трябва да го изкопирате,че да го съберете..Тениските ще дойдат малки...

Joy Joy Joy

Навсякъде ни е добре! Peace

# 190
Сериалът продължава и дори се снима и днес. Тази снимка е направена преди 4 часа с мобилен  Laughing Под снимката пише:
Muhteşem yuzyil çekimleri

Последна редакция: сб, 02 фев 2013, 17:47 от anna3com

# 191
  • Най слънчевото място в БГ, 360 дни в годината

Съмнявам се, че и роклята няма да свърши работа, виж пухено юрганче по-може, хем ще има достатъчно място за кръшната снага на Шекерчо, хем ще топли в студените зимни нощи..... Joy Joy Joy

# 192

Съмнявам се, че и роклята няма да свърши работа, виж пухено юрганче по-може, хем ще има достатъчно място за кръшната снага на Шекерчо, хем ще топли в студените зимни нощи..... Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy

# 193
Kordelia, аз на твое място не бих се фукала! Вече виждам, как се кроят пъклени планове за открадването на тениската ти!  Laughing

Корделия най-добре е да спи с тениската за да не й я откредне някой и да не я пере,че да хване дикиш..

# 194

Joy  Joy  Joy  Joy  Joy

Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт