15-то Тортено предизвикателство

• 15 313
  • 295
  •   1
Отговори
# 285
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Честит празник на всички вас, момичета! Бъдете щастливи с това, което имате и ползвайте щастието, за да създавате красота!

Темата за юлското предизвикателство е:

Епохи /Винтидж/ Шаби-шик/ Ретро

Моля за отсрочка да пусна гласовете по хора и теми, че днес май само няма да ми остане време да поема дъх и да си кажа, че си е само за мен:))))

Party Party Party Party Party Party Party Party

Мина, само да посмееш да не се включиш!!!

# 286
  • Vaudreuil Canada
Оооо че хубава тема ... а колко идеи имам ... пък и колко мацки се сещам че ще е хубаво да се включат Мина, Нелка, Вал .....  newsm78 дали ще успее да си вмести транспортното средство?

Татитче благодаря за организацията мила този път беше от неблагоприятната страна да не участваш пък да си ни администратор на предизвикателството  Hug Heart Eyes

Дими благодаря за преброяването - на мен темата ми харесва така че няма да я оспорвам хич - когато искаш пускай гласовете (аз ги ползвам за да тероря населението като забрави да си направи тортата за която е гласувало)  hahaha hahaha hahaha

Мацки беше ми приятно да сме в тази хубава тема - лошото е че хубавото свършва бързо.

Хубав празник и сладък.

# 287
  • София
Мини Тортички/Къпкейкс - 1 (Мадлене)
Ваканция - 2 (Тупурче, Нанчето)
Кино и Филми - 2 (Саси, Блу)
Анимационни герои - 2 (Иглика, Марулка)
Карикатури - 1 (Иглика)
Снимки, спомени, албуми - 1(Саси)
Техника/Автомобили/Транспорт - 1(Тупурче)
Криви торти - 2 (Мадлене, Блу)
Епохи /Винтидж/ Шаби-шик/ Ретро - 3 (Димитрина, Шемет, Свещичка)
Кръговрат и Вода - 2 (Димитрина, Пухче)
История - 2 (Нанчето, Марулка)
Космос - 1 (Пухче)
Кутии - 1(Шемет)
Захарни фигури - 1 (Свещичка)

# 288
  • София
Струва ми се, че преди да оставим тази тема да отлежва, трябва да се разберем дали тази година правим през юли и обсъждаме август или подобно на миналата, правими до юли и обсъждаме началото на юли? Имаше някакви съображения миналият път, които не помня в датайли, но бяха и от общ характер - жега е юли, август всеки е на море...такива неща. Ще преосмисляме ли пак и изобщо кой как го е разбрал това "Юлско Предизвикателство"?

# 289
  • София
Аз предлагам да обсъждаме от юли, тоест правим преди това.

# 290
аз също съм за правене юни и обсъждане юли.Хем температурите са по поносими хем после близнаци ще дондуркам.

# 291
  • варненка от София
Дими, вече два пъти го правим юни, и обсъждаме юли, така че не виждам причина да го сменяме. В смисъл такъв, че вече сме го коментирали и решили това.

# 292
  • Vaudreuil Canada
Аз съм без претенции кога ще обсъждаме но по принцип летния сезон всеки пътува и е сложно така че да го фиксирваме та всеки да си прави сметката.

# 293
Аз също съм за Юни  Hug

# 294
  • София
Дими, вече два пъти го правим юни, и обсъждаме юли, така че не виждам причина да го сменяме. В смисъл такъв, че вече сме го коментирали и решили това.

Аз явно съм запомнила само единия път:))) затова се чудех...Нямам иначе претенции аз. ОК. Приемам информацията, че така остава и съм наясно:)

# 295
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Брррррррррррррррмммммммммммммм!

С огромна благодарност към Руми Ангелова, която не ме остави да се изложа и ме подсети, обявявам 16-тото тортено предизвикателство за открито!!!

16-то тортено предизвикателство

Общи условия

Активация на акаунт