Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 30

• 51 526
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
gadamer, всеки път гледам снимките по 100 пъти! Толкова невероятно красиви сини очиииии  Heart Eyes И това тату страшно добре ги подчертава, много добре ти стои  Heart Eyes

И Алена - само така да си опушваш очите отдолу. Цялостното ти излъчване се променя и невероятно добре ти стои  Flutter

Пух, къде те пропуснах?  Blush Връщам се назад по страничките, ама нещо много ми цикли компа напоследък и ми е супер трудно да превъртам странички.
Много исках да покажа и нещо тея дни, ама нямам никакво настроение - нито за грим, нито за нищо Sad Ще гледам поне в предизвикателството да се вредя, че имам 2-3 идейки (даже ги сънувах Mr. Green )

ЕДИТ: Пух, намерих те Simple Smile Много е хубаво това сребристо Flutter

Последна редакция: чт, 07 фев 2013, 13:35 от WomanBerry

# 541
  • Отвъд алеята зад шкафа
Снимките са станали чудесни и много добре ти стои  bowuu

С какво го слага  Rolling Eyes

Този път с пръст, взимах съвсем малко количество, за да мога да направя нещо подобно на опушване, да не е рязка границата. На живо стои по-хубаво, на снимките не стои равномерен цвета, нито си личи опушването толкова.

WomanBerry  Embarassed

# 542
  • София
gadamer, очите ти са толкова безумно красиви, все едно не са истински. Просто разкошни  Heart Eyes Какъвто и грим да сложиш, все ще седи прекрасно  Heart Eyes

Веси, разкош!

Последна редакция: чт, 07 фев 2013, 13:41 от Elle-même

# 543
  • В една слънчева къща...
Весе, страхотно, страхотно се е получило  bouquet
И аз да попитам за използваните продукти Simple Smile

# 544
  bouquet Чудесни гримове от днес /няма да изброявам, за да не пропусна някой/

# 545
Весе, страхотно, страхотно се е получило  bouquet
И аз да попитам за използваните продукти Simple Smile

Радвам се, че ви харесва, момичета  Hug

Сенките са ELF Dust, Inglot Matte 367 и Inglot Pearl 448. Сложиш малко черно на Гош съвсем в края и керемидено кафявото е от китайската ми палитра  Peace

# 546
Ехх, де да имаше блог Денси...  Crazy Heart Eyes
Благодаря. Heart Eyes Hug Няма шанс обаче.
Доста хора ме питат в интерес на истината, дали аз правя цитирания блог, но за съжаление аз съм доста по-болна козметично от тази мацка и купувам с може би тройна сила. Blush

Днес се гримирах с една синя сянка на Флормар току що разпечатана и с перфектната 14-ка. Синьото обаче се оказа някак убито синьо- сиво на моя клепач и след като веднага се изтрих и прегримирах с ментова сянка подарък от скъпа съфорумка за РД, синията Флормарка отиде моменталически подарък на скъпата ми колежка. Колелото се завъртя така да се каже. Heart Eyes

Последна редакция: чт, 07 фев 2013, 15:45 от densi

# 547
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Страхотни гримове сте показали тези дни Heart Eyes

# 548
  • София
Кой номер беше Флормарското синьо? 012?
Аз имам едно- не е никак лошо. Нанесох го върху 14ката и бях с него, даже на срещата Grinning. Момичетата, които стояха срещу мен казаха, че го виждали като кафяво, даже получих забележка, че се очаквало от мен грим в синьо. Joy hahaha Така им изглеждало. Та явно е хамелеон някакъв това синьо. Ама е хубаво и мазничко за работа с него. Wink

# 549
За изтеклите срокове: Ми те са си изтекли, много важно, че са лепнали етикет "годно до 2015" примерно, като реално е произведено 2009 със срок до 2012. То това си е направо за Министерството на здравеопазването!  Tired

Днес бях така:

# 550
  • в 1001-та нощ
Епона  Peace много, много хубаво  Peace  newsm76

сподели за сенките  Peace

# 551
Епона, това наистина много ми харесва  Flutter Според мен ти отива много повече от тъмните гримове, които показваш най-често  Grinning

# 552
Епона, и на мен много ми харесва   Heart Eyes

Днес напълнихте темата със страхотни гримове!

gadamer, наистина имаш приказни очи!

# 553
Епона, много е красиво   bouquet
Още си стоя ядосана, че етикета за срока на годност не е верен.Писах писмо, отговор нямам.Чудя се какво да правя.....има още 5 месеца годност, но за толкова време няма да свърша продукта.

Последна редакция: чт, 07 фев 2013, 16:12 от LOSHKA

# 554
  • Отвъд алеята зад шкафа
Видях пролетните метеорити - имат розов оттенък на ръка и розовки и сребристи блескулки. На първа проба ми харесаха, не знам на лице как ще са. Палитрата от новата колекция със зелените цветове и един оранжев е доста нетрайна, може би върху база да се задържат малко тези цветове  newsm78 Но за цена от 108 лв не си заслужава в никакъв случай. В Сефора видях един техен продукт, който ми хареса, за скромната сума от 30 лв, но имам вече подобни и не го купих - една голяма черна кръгла кутия, вътре има 3 отделения - бронзираща пудра, матираща и хайлайтър в розово.

Повече с децата няма да ходя - престоят ми в Дъглас и Сефора беше общо за максимум 5 минути, защото голямата ми дъщеря обикаляше и пипаше всичко, а малката пищеше с пълна сила през цялото време  smile3515 Е, поне ми спестиха някой разход, гледайки положително, но за съжаление пък не си купих нищо  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт