Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 30

• 51 526
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
Мерси!  Blush

Алена, сенките са една четворка на Лореал, които ме изненадаха приятно.  Peace

# 556
  • в 1001-та нощ
и сребристия прах ли? под клепача и под веждата?  Rolling Eyes

# 557
Всичко е от нея.  Peace

# 558
Свързах се с офиса на фирмата, обещаха да проверят относно продукта.Обаче ми зададоха странния въпрос защо си мисля, че козметиката има срок на годност 3 години от датата на производство, а не 3 години след отваряне.Моля, ако някой може да намери конкретно за срока на годност на декортивната козметика да помогне.Може да Ви се стори глупаво, за мен въпроса е принципен.И също дали изобщо ще приемат за достоверно това, което показва онлайн сайта за проверка.Срока посочен на опаковката след отваряне на продукта е 18 месеца.

Последна редакция: чт, 07 фев 2013, 16:34 от LOSHKA

# 559
Гримчето е много хубаво, а цветовете- страхотни ! Това от онези новите тъмните  четворки, дето са към 18-20 лв ли е?

# 560
Свързах се с офиса на фирмата, обещаха да проверят относно продукта.Обаче ми зададоха странния въпрос защо си мисля, че козметиката има срок на годност 3 години от датата на производство, а не 3 години след отваряне.Моля, ако някой може да намери конкретно за срока на годност на декортивната козметика да помогне.Може да Ви се стори глупаво, за мен въпроса е принципен.И също дали изобщо ще приемат за достоверно това, което показва онлайн сайта за проверка.

Много от продуктите са с два срока- единият, ако не се отваря( т.е валиден при закупуването), и вторият, след като отвориш вече продукта. ВТОРОТО се означава с едно отворено бурканче....моята спирала например е със срок 2015, но със срок след отваряне 6 месеца, и до бурканчето пише 6М, а официалният срок на спиралата е на друго място написан , обикновено с " EXP"

# 561
  • в 1001-та нощ
Свързах се с офиса на фирмата, обещаха да проверят относно продукта.Обаче ми зададоха странния въпрос защо си мисля, че козметиката има срок на годност 3 години от датата на производство, а не 3 години след отваряне.Моля, ако някой може да намери конкретно за срока на годност на декортивната козметика да помогне.Може да Ви се стори глупаво, за мен въпроса е принципен.И също дали изобщо ще приемат за достоверно това, което показва онлайн сайта за проверка.

ако знакът е като отворено капаче и го него пише 36м, то са 3 г след отваряне  Peace

когато е срок от произвеждането - пише с дата, че изтича на дата ....  Peace

# 562
три години след отваряне май няма нищо козметично - само моливи  съм виждала '36 м', повечето ми моливи са 30, 24, 12 ; спирала - абсурд! там най-често е '6 м.'

# 563
Допълних означен е срок след отваряне 18 месеца.А на самия продукт има 4 числа, които отговарят на партидата на производство.По тези числа проверих в сайта за проверка на козметичните продукти.Знам, че стандартния срок на годност на козметиката от датата на производство е 3 години.

# 564
  • София

Този път с пръст, взимах съвсем малко количество, за да мога да направя нещо подобно на опушване, да не е рязка границата. На живо стои по-хубаво, на снимките не стои равномерен цвета, нито си личи опушването толкова.

Много хубаво ти се е получило, но с тези очи и една спирала ти стига.  Heart Eyes
Май ти беше питала как нанасяме тату-то? Аз този тип сенки най - безсрамно с пръст (при все, че не обичам да пипам с ръце в продукти). Не обичам твърди четки, най - лесно ми е така.

Много удобен грим се оказа и се радвам, че излезнаха "на мода".

Денси, започни да правиш блог. Simple Smile

Епона, много хубаво! И аз мисля, че цветното ти стои прекрасно Simple Smile

# 565
Гримчето е много хубаво, а цветовете- страхотни ! Това от онези новите тъмните  четворки, дето са към 18-20 лв ли е?

Толкова пари са, ама колко са нови, не знам. Едната ми е от доста време вече (дали има година...), онзи ден взех още две.

# 566
Момичета, някоя от Вас да има спомен колко е цента на рефил на Арт Деко?
9 лева.

Благодаря  Hug

Всички гримове, които видях днес са повече от прекрасни - Браво на Вас красавици  Hug

# 567
  • Отвъд алеята зад шкафа
Гримът на Епона с Лореал е много хубав. Отдавна ги заглеждам тези четворки, ще взема да ги пробвам.

Къде във Фейсбук пишете, групата тайна ли е?

# 568
Абе, Жаки пак изчезна?  Crossing Arms

И да питам - някой срещал ли е това ново сребърно тату нейде? Дали ще го внесат и при нас?  Praynig
http://www.temptalia.com/maybelline-silver-strike-color-tattoo-m … w-photos-swatches

# 569
Както обещах понеже започнах темата за закупения продукт.Свързаха се с мен и ми предложиха да го върна, няма как да бъде заменен.Също ми обясниха, че след като е пресован продукт дори след срока на годност не би трябвало да има проблем.Бяха много любезни PeaceСега остава да реша какво да правя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт