Баба Марта бързала, две чертички вързала – Бъдещи мами над 35 (тема 39)

• 25 443
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте момичета,
Честит Празник на патерици!Добре дошли на новите момичета!
a_tita много съжалявам за това което ти се е случило! Ужасно е! Това което мога да ти дам като съвет е да се обърнеш към специализирана клиника за репродуктивни проблеми. И аз като теб искам трето дете.  Така загубих една година при моята гинеколожка, която ме съветваше да си бебеправим и ако не стане до една година ,тогава да отида пак.Това е без да са ми пуснати никакви изследвания.Забременях на 8-ия месец ,но се оказа кухо яйце.Последва аборт и два месеца след това ,реших че трябва да отида  и да си направя всички изследвания.Ходих в КИРМ Плевен при доцент Конова  и тя ми обясни ,че на моята възраст  е трябвало да си пусна всички изследвания след като съм решила ,че искам детенце. Жените на нашата възраст ,които забременяват от раз са изключение ,не правило. ...за съжаление.
Сега обаче имам проблем с третия цикъл и вече 52 дена го няма.Така ,че сега чакам с нетърпение.
Стана дълго, дано съм ти била полезна.
Лека вечер!

Последна редакция: сб, 16 фев 2013, 08:24 от Ira.M

# 256
Доколкото прочетох тук във форума, май в понеделник трябва да направя пак изследване в същата лаборатория... Иначе, цикълът ми е по-кратък, някъде към 25 дни, че и по-малко.  Начало - 22.01. Възможно зачеване -   01.02. Или 04. 02. Ако е първата дата, минали са 15 дни, а а ко е втората - минали за 11 дни. Направих си теста, за да съм спокойна и в понеделник да тръгна на спорт, пък то...  Изпопритесних се още повече  Simple Smile Че съм пила и твърд алкохол, и вино...
Пак ще пиша.

# 257
Ira.M, много ти благодаря за разясненията! На мен всички изследвания  ми направиха и не откриват проблем. Затова сега пия тези лекарства.Ако и след тях нищо не стане, вече нямам идея какво ще ме прави. Може би ще оставя нещата на собствен ход...
Хайде дано скоро има положителен резултат от страна на Аналена!

# 258
Здрвейте, момичета! Покрай моите тревоги, не казах добре дошли на най-новите мамчета... Тита, Ира, пожелавам ви много скоро да се зарадвате на двете чертички! Много е хубаво, че искате и трето детенце, дано след преживените тръдности наградата да е голяма  Hug
Аз се събудих много рано мокра от пот (това вече няколко нощи ми се случва), повдига ми се и имам чувството, че всеки момент ще ми дойде. Май прекалявам с мисленето дали е нормално това, което се случва. Освен на вас не съм казала на никого. И на мъжа ми дори. Ще изчакам до понеделник, ще повторя кръвния тест, ще видя какво се случва  и тогава ще се обадя и на док, както и на мъжа ми ще кажа, така по-малко ще го тревожа. Ако не ми дойде междувременно.
Тита, преди няколко месеца сънувах много живо как бебето ми умира преди да съм го родила и дълго време смятах, че е някакъв знак. Това, мила, сигурно трябва да е някакъв ад... Възхищавам ти се, че все пак  продължаваш да преследваш мечтата си!
Ох, много объркано пиша, ама да знаете колко объркано се чуствам - връхлетяха ме едни страхове, едни емоции, едни чудеса  Confused
Дано само всичко е наред.

# 259
AnaLena Дано ни зарадваш! Стискам палци!
a_tita Ходила ли си на фоликулометрия?Всички хормони ли ти назначиха? Чета ,че почваш с тестове за овулация. И аз така почнах ,но ми е много скъпо и сега само меря базалната температура. За съжаление имам ановулаторни цикли. Но ще се боря до край. Хубав ден на всички!

# 260
Добро утро и от мен .....

AnaLena стискам палци .... дано повлечеш крак в темата и да наръсиш всички ни с бременен прашец, би било чудесен завършек зимата.

Мен ме е налегнал голям съботен мързел и съм му се отдала напълно ...... В последните дни се уча да не правя нищо, много е интересно. Номера е да се настроиш, че няма да правиш нищо. Щото преди правех нищо да речем като плетях или четях. Сега вече мога просто така да седя и да правя нищо. Готино е Simple Smile ама да ви кажа иска ми се да ми мине скоро това състояние Simple Smile

# 261
  • София
Опа топа компанията, аз съботно запретнах ръкави  clean  clean clean prostor cook, чакам да изсъхне сега къщата и да мия банята,мъжете са навън- да не ми пречат bowuu

Аз също съм ползвала тестове за ову,помагали са ми Simple Smile Сега пак ползвахме,пък да видим Whistling

# 262
  • Истински се вижда само със сърцето.
АнаЛена стискам палци за хубава новина скоро  Hug

Аз изчистих на рибоците, а сега трябва и останалата част от къщата ама ме мързии  Rolling Eyes

# 263
когато "трябва" и следва състоянието "мързи" е най-добре като мен да се настроиш на "нищоправене" Simple Smile чистенето няма да ти избяга, повярвай ми Simple Smile

# 264
Здравейте момичета!
АнаЛена, резултатът ти е положителен. Повтори го след 2 дни за да видиш дали се удвоява. Стискам палци всичко да е наред  Praynig По другата тема: млечните жлези се подуват по време на бременност. Навремето когато бях бременна топчето под мишницата се беше подуло и при кърмене постепенно изчезна. Не знам какъв е този център, на който си попаднала, но при ехо винаги са ми гледали и мишниците. Ако мамологът е добър може само с преглед /чрез опипване/ да определи дали има проблем. И вече, ако се съмнява в нещо те праща на мамограф или на ехограф. Направление от личния се взима за мамолог. Това е специалност на лекар, не апарат. Как така даде направление на твое име на друг човек.
Магнитче и аз първи месец съм на Дуфастон. На мен ми е изписан 12 дни след О. Правя тест, ако е положителен продължавам, ако не спирам. Но на 12 ден трудно ще отчете пиклив тест. Лекарката ми каза да ходя всеки месец на кръвен. Аз още се чудя. Магнитче ти как преценяш кога да го спреш?
Тита, добре дошла. Много е тежко това, което си изживяла. Дано отсега нататък ти се случват само хубати неща. Нали знаеш, че преди стимулация ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да се провери проходимостта на тръбите?
Тита, относно тестовете спазваш ли всички препоръки? Трябва да ги правиш задължително следобед като 2-3 часа преди това не си пила вода и не си ходила до тоалетна. Зависи и от марката, на някои чертите са много бледи. Ако искаш мога да ти препоръчам марки.
Перу, каква романтична манджа само си сътворила.  Ние на 14-ти бяхме на руло Стефани.
Звездичката, дано си прогонила гадния синузит!
ИраМ, поръчай си от Ebay тестове за О. Тук по аптеките наистина са много скъпи.
Ама и мен много ме мързи!

# 265
Пате, диагностичният център е Евромедик и самата преглеждаща (която се оказа лаборант) ми предложи да дам направлението си на друг. Аз така и не го използвах, защото си платих за ехо. От личния лекар си поисках направление за профилактичен мамографски преглед, а не за уред. На мен това, което ми казаха е, че това направление е за мамография, а тя не е подходяща за мен. Не обърнах внимание какво пише в направлението, защото не се усъмних, че има нещо нередно, а и защото веднага го дадох на една приятелка. А как така друг може да използва моето направление - не знам, не се и замислих, защото реших, че е добре все пак някой да се възползва от него. Всъщност, предполагам, че въобще не са го изполвали, защото тя също си плати накрая. Имам чувството, че просто са го използвали като претекст за да отиде там изобщо. На самия преглед изобщо не са ме докоснали с ръка, само с ехографа и само гърдите. Иначе лекарката беше доста студено-официална и през цялото време говореше, че е живяла в чужбина до скоро. Прегледът не трая повече от 5 мин.  Така и още не съм обсъдила случая с личния, но тази седмица пак имам час и ще го направя. Следващия път ще потърся съвет за добър мамолог, защото според прегледа, след 6 месеца е добре пак да се прегледам, но в никакъв случай не бих се върнала там!
За o тестове от e-bay какви поръчвате?

Последна редакция: сб, 16 фев 2013, 16:19 от AnaLena

# 266
АнаЛена, проучи за добър мамолог и отивай на преглед при него. Той ще прецени оттам нататък какво да прави. Но при положителен тест за бременност не вярвам да те прати на мамограф, защото облъчва.

# 267
Мале, един ден не съм влизала и не мога да ви изчета, голяма активност днес. GrinningПък и си имаме положителен тест за бременност. Laughing

Ана, теста ти си е положителен отвсякъде. Нисичък положителен, но положителен, което може да означава късна овулация и по-късна имплантация. Чакам да се похвалиш с удвоена стойност в понеделник. Hug

Аз никога не съм пила Дуфастон след ову, но и на мен ми е интересно как преценяваш кога да го спреш, той си е прогестерон и докато не го спреш няма и да ти дойде дори да не си бременна. newsm78

# 268
Здравейте всички 

И аз съм с новина - днес официално имам един ден закъснение и положителен тест за бременност (този месец имах по-различни усещания от предишните и реших да почна рано с тестовете, още преди закъснението) Хем се радвам, хем не мога истински да се отпусна и да се зарадвам...През първата ми бременност се бях докарала до лека лудост от непрекъснати страхове дали всичко ще е наред и съм се зарекла, че няма да го допусна пак, но усещам че трябва да работя много върху това. За съжаление тука няма частни лаборатории и никой няма да ми пусне кръвен тест само за проверка, та сега мога само да се моля всичко да е наред  Praynig  Praynig   Praynig

АнаЛена - стискам ти силно палци  Praynig

Много ми е объркано в главата май и не мога да се включа съвсем адекватно  Embarassed

Късмет, мили момичета Hug

# 269
  • Пловдив

ДЗЪННН!!!

Малиии,голяма активност настанала!
Добре дошли на новите момичета и ЧЕСТИТО на вече успелите от тях!!!Хайде ръсете с прашец щедро,че да има още мноооооооого  EFP !

Аз още не мога да свикна да работя като нормален човек всеки делничен ден от 8 до 16 ч. и за това се включвам по-рядко,но ще се поправя и ще досаждам по-често  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт