Баба Марта бързала, две чертички вързала – Бъдещи мами над 35 (тема 39)

• 25 045
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Розичка - мда...в името на науката пробвах един месец - да, наистина температурата показва кога е била О, че въобще е имало О, но на мен ми дойде в много това ежедневно мислене и взиране колко е, колко са на другите, сигурно сто графики разгледах и ги сравнявах с моята, ама от това полза никаква newsm78 ...То не беше чудене дали термометъра мери вярно, сменяне на батерии, мерене  един път, два пъти, с два различни термометъра  #Crazy а бе, луднах леко и по този показател...

# 466
Добро утро, момичета!Кафе?

Перу, Мимче - стиснати палци за прегледите и хубави новини! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

миле-на, успешно ловуване! fertilization

Аз съм на етап изпращане на мц и стартиране на новия месец ..  Tired

Благодаря на Магнитчето за съветите!  bouquet

Хубав, макар и дъждовен ден и повече усмивки на всички! Flowers Sunflower

# 467
  • Бургас
DarinaK , много ми е любима тази крайбрежна алея.
Скрит текст:
Що не се обади, да пием по едно кафе?
mimche, благодаря за хубавите емоции Hug
Аз да си призная никакви температури не меря и тестове не правя. Това с температурите ми се струва все едно ядрена физика, толкова сложно, пък и си мисля, че ще се стресирам само. А за тестовете си казах, че ще изчакам известно време и ако не стане, чак тогава.

# 468
ох, придобихме някакъв сложен план по независещи от мен причини ...... другия път ще дръпна сама до Бс и ще се мотаме по женски в морската Simple Smile и ще е топло и ще пием бира на капаните Simple Smile (ако пиеш бира де)

# 469
  • София
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, какви са тия морски сега бири,капани...лелееее умирГам си за море,бира, цаца и тия 4 неща Mr. Green

# 470
  • Истински се вижда само със сърцето.
Специален поздрав за всички които са се размечтали за морските капанчета  Mr. Green

Скрит текст:

# 471
  • София
БАШ! ПокАпАх се!

# 472
зема ми думите от устата Simple Smile)))))))))))))

# 473
Eeeeeеееее, е, това се казва добро утро/добър ден, Ели  Hug Искам и аааааз...........

Направо ми усмихнахте деня днес   bouquet  bouquet  bouquet лек и спорен

# 474
  • Бургас
А, пия, пия!
И вино пия! (включително и в момента Embarassed... Абе не точно в този час, ама ме разбрахте Grinning)

# 475
  • Истински се вижда само със сърцето.
Абе добре е да си пийва човек умерено  Grinning

Харесва ми днешната морска тематика Simple Smile

# 476
Ох, и аз много си обичам биричка с цаца! Laughing

# 477
Привет от мен.
Днес си направих тест,  2 дена преди да ми дойде, само че е отрицателен... Сега, естествено, седя и се чудя, дали не подраних с теста с 2 дена или просто няма какво друго да ми покаже...

# 478
Подранила си, и ще се радвам да ти закъснее с ден като на АнаЛена и да ни зарадваш. Praynig

# 479
Здравейте  момичета, аз съм на 36 г. и чакам моето трето бебче след месец и малко. Бих желала да се присъединя към вас Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт