Баба Марта бързала, две чертички вързала – Бъдещи мами над 35 (тема 39)

• 25 085
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
  • В градината...
Ели, добре беше, макар че бях по центъра. Слетобяд пак заминавам. Този път на преглед.

# 451
  • Истински се вижда само със сърцето.
Перу стискам палци за прегледа и ще чакаме да разкажеш как е било  Hug

# 452
Перу, и аз стискам палци за прегледа, дано да останете доволни и да се отчетеш след това! Hug

Пате, всичко, което пиеш е супер, и аз ги пия тези неща с малки почивки, само внимавай със спирулината ако имаш някакви проблеми с ЩЗ. Тя съдържа много йод, беше ми вдигнала доста ТСХ по едно време и я спрях. Peace

# 453
  • София
Йода е противопоказен при хипер функциуя на щитовидата, не хипо.

Перу успех.

# 454
  • В градината...
Мерси, момичета. То от един първичен преглед без изследвания не може да се очакват чудеса. Е, поне съм около ову, та може евентуално да се засече липсата или наличието  на доминантен фоликул.

# 455
Перу, късмет Hug
Ели, с тази гледка ми замириса на ...отлитаща зима  Hug
За щитовидната жлеза, аз съм с Хашимото, но последно хормоните бяха между 2 и 3, не помня в момента колко, доки ми изписа КЕЛП, съдържа водорасли и йод, каза че за Хашимото и понижена функция само може да помогне.

# 456
Аз не съм с Хашимото, в момента в който пиех спирулината ТСХ си ми беше около 1 както си трябва, от спирулината скочи драстично затова казвам да се внимава с нея. Вече всеки ще си прецени според състоянието си има ли нужда от увеличение на хормоните или не. PeaceСамо споделям да го имате в предвид.

# 457
Момичета днес  имам положителен Ову тест,така че силно се надявам този месец да хванем срамежливка Praynig
Данооо да е нашия месец Praynig

# 458
  • Бургас
Дано!
При мен нервите са повече. Не стига, че ме притеснява актуалната политическа и икономическа обстановка (като се сетя за 97-ма и ooooh!), ами и в службата ме нервират.
За сметка на това на другите фронтове засега е спокойно. Няма пълно щастие, казват хората.

# 459
а привет и от мен Simple Smile промушихме се без да попаднем на някой митинг Simple Smile сега ще направя по една салатка и ще сипя една ракийка на шофьора, че днес се измори по пътя (то не беше мъгла, то не беше дъжд .... изобщо трудно пътуване). Добре, че не сме на работа утре и ще мога на спокойствие да оправям багажи-магажи.

Искам да споделя с вас една прекрасна снимка, която направи мъжа ми .....

# 460
DarinaK добре дошла на Земята.  Grinning Дано си се заредила с положителна енергия.Мрачна снимка,ама много жива и .
Перучакам да се отчетеш и ти стискам палци.

# 461
Здравейте момичета-кокичета  Hug

Ели, много хубава пак тази гледка, мерси много - замечтах се направо за една почивка на планина тази година, мен и без това са ме подгонили едни носталгични спомени от детските ми екскурзионни...та таз година може вместо море, хижа да предложа вкъщи Simple Smile

Перу - успех с прегледа, дано ти е на късмет  Praynig

Милена - супер за теста, стискаме силно палци. Аз последните месеци се специализирах направо в тия тестове за О - ако на някой му е интересно, ето тука една доста забавна страничка на една тестоманка,  Mr. Green Mr. Green www.peeonastick.com

Пате - добавките, които ги пиеш - колко време ги пиеш и забелязваш ли някакъв ефект? Аз бях тръгнала да пия по едно време пчелно млечице, но сега съм само на витамини за бременни и вит.Д...на мъжо съм му изписала и на него витамини и орехи всеки ден, ама трябва да направи пак една спермограма да видим дали е имало ефект  Laughing

Виждам че пишете за Хашимото - аз имам сестра и братовчедка с диагнозата, на мен гледам лекарката ми е пуснала само ТСХ, който е 0,83, и се чудя дали не трябва да се моля пак да ми пусне всичките, които се пускат при съмнение за Хашимото... newsm78

Даре - много красива снимка, това Созопол ли или Несебър? Морето го обичам и лятото и зимата, дава винаги енергия

Тинтина - разбирам те за нервите по повод обстановката и в службата, но се опитвай да не мислиш и да се натоварваш излишно с негативни мисли, че стрес за нищо не е добре  - пращам ти усмивка Hug

Звезда, звездичка, Жълта роза, магнетче и всички, които забравям  Hug АнаЛена - как си, на преглед ходи ли? Мам4е - много боен аватар, харесва ми Simple Smile

Аз съм в четвъртък на лекар да ме видят на УЗ и да кажат какво ще проверяваме и кога...аз си почнах пак тестовете за О, но се отказвам да се тормозя повече с БТ, един месец ми стига Sad

Лека вечер   bouquet

Последна редакция: вт, 26 фев 2013, 19:57 от mimche

# 462
Созопол Simple Smile

# 463
Дари, много готина снимка! Peace

Мимче, и аз съм станала специалист на тестовете за Ову, ама мразя да меря БТ. Mr. Green

# 464
  • Пловдив
Даре-супер снимка на зимното море!

Миле-на- fingerscrossed Flowers Four Leaf Cloverдано това да е вашият момент! Praynig

Перу-късмет!
На всички ви много  Hug и късмет!

Общи условия

Активация на акаунт